GoW: Ultimate Edition - PC-re csak később

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Phil Spencer egy rajongói kérdésre reagálva a Twitteren jelentette be, hogy a Windows 10-es Gears of War: Ultimate Edition csak az Xbox One-os változat megjelenése után kerül forgalomba.

Biztossá vált, hogy a PC-re is bejelentett Gears of War: Ultimate Edition csak az Xbox One-os változat megjelenése után lesz elérhető. Ez azt jelenti, hogy az augusztus 25-i premier csak a konzolos változatra érvényes. Ezt maga Phil Spencer erősítette meg, aki sajnos a Twitteren közzétett bejegyzésében arra már nem tért ki, hogy az asztali gépes port mikor kerül boltokba.

A PC-s változat az Xbox One-oshoz képest egyébként jó pár extrát kap, valószínűleg ez állhat a csúszás hátterében is. Többek között támogatni fogja a DirectX 12-t, emellett akár 4K-s felbontásban is futtathatjuk majd. A framerate-őrültek is örülhetnek, mivel a fejlesztők nem maximalizálják a sebességet, így akár 60 fps fölé is kúszhat a számláló.  

12.
12.
Hulk86
#5: Hát az , hogy csak ez miatt legyél xboxos az erős, de meggondolandó, mert fenomenálisak a számozott részek. Többször kivittem mindegyik részt (a Judgmentet 1x bőven elég volt) és hihetetlenül élveztem. persze ízlések és pofonok, de a legjobb játékok közé sorolnám!
10.
10.
crytek
Mielőbb jöjjön pcre mert akkor lehet látni valami amd vs nv @dx12- ben mit tudnak.
Fable Legendsről még kussolnak ,hogy mikor jelenik meg.
Epekedve várom már a dx12-es vga harcokat
9.
9.
#8: Én 1x sem bírtam végigvinni annyira szar .

Az EPIC féle trilógia viszont tényleg hatalmas,bár a harmadik részre az is ellaposodott kicsit,de még bőven jó volt.
8.
8.
dcba
#7: A Judgement sztem vallalhatatlanul rossz, 1x alig birtam vegig vinni. Abban viszont igazat adok, h a trilogia az klasszikus szinten zsenialis es mindenkinek kotelezo, foleg co-op-ban ugy meg utosebb.
7.
7.
Gykrizsi
#5: Ha engem kérdezel, igen. Én vagy tízszer kitoltam már az első részt, de a felújítottat is meg kell vennem, mivel állati jól néz ki. A trilógiáért egy 360-at simán megéri beszerezni, de a Judgement is vállalható.
6.
6.
PaprikaJancsi
5.
5.
Kupai97
Nah, lehet lesz olyan, amikor semmi nem jelenik meg eloszor PCre.
Egyebkent van annyira zsenialis a sorozat, hogy ezert legyen valaki boxos?
4.
4.
Késik?-_- ki se kéne rá adni,(egyiket sem)az úgy már nem exkluzív.(!)
3.
3.
5t3v3nk3
Az sima GoW is késett, de megérte, türelmes ember vagyok..:D
1.
1.
UncannyDante94
Inkább az Új részről jönne már vmi hír !!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...