GC 2015: Assassin's Creed - Evie is akcióba lendül

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 7.
  • Videó
Link másolása
Tízperces gameplay demót kapott az Assassin's Creed: Syndicate, ezúttal ráadásul Evie Frye lesz a főszereplőnk. A hölgyemény lopakodásban sokkal erősebb, mint testvére, ezt használhatjuk majd ki a küldetések során is.

Az Assassin's Creed: Syndicate két játszható főhőssel érkezik, most éppen Evie-t láthatjuk akcióban, amint egy merényletre készül. Ahogy a Unity, úgy az új rész is több csatornát kínál a feladataink végrehajtására, ebben ügyesen kamatoztathatjuk Evie azon képességét, hogy láthatatlanná tud válni, és azt, hogy több dobókést tarthat magánál, amelyekkel ráadásul nagyobbat is sebezhet.

Az Assassin's Creed: Syndicate október 23-án érkezik PS4-re és Xbox One-ra, PC-re pedig valamivel később jelenik meg. A Gamescom alatt már egy trailert és néhány képet is kaptunk a játékról. Köszi, Maximo32HUN!

32.
32.
piskóta
#29: Lehet, de esetenként van benne igazság.
31.
31.
TheNick
30.
30.
Blueberry
A black flag volt a legjobb AC,abba is kellet volna hagyni
29.
29.
felegyi
#27: Azért ez egy merész kijelentés... én imádtam az AC-t, valahol véget is ért számomra Ezio kalandjával együtt. Pedig tényleg oda-vissza voltam anno, anno, anno...
27.
27.
piskóta
#24: Ha egy játék igénytelen az csak azért van, mert maguk a játékosok igénytelenek. És ez a fejlesztőknek/kiadóknak csak jó, mert így kevesebb munkájuk van az adott produktummal.
25.
25.
simi
#20: azért az említett fizikusok még elég elég távol álltak tőle, hogy elektromos gránátokat készítsenek.
nagyjából, mintha azt mondanám, hogy a szuperszámítógépek használata már Pascallal megkezdődött.
24.
24.
br1Koo
#23: Nem sokáig lesz jól barátom, hál istennek lecsengőbe van az egész, mondjuk felőlem akár mehet a végtelenségig is, úgyse akarnék már soha Ubisoft játékkal játszani, elképesztő mennyire igénytelenek lettek az elmúlt 6 évben
23.
23.
MerlinWarage
#22: Én az összes rész minden percét élveztem, így nem tudok azonosulni veled. Neked nem jön be a sorozat, nem játszol vele, a sorozat attól még köszöni szépen jól van és jól lesz:)
22.
22.
br1Koo
Amúgy ennek az egész assasins creednek semmi létjogosultsága nincs. A kezdeteltől fogva egy jellemtelen játék volt, pedig hatalmas lehetőségeket rejteget. Desmond karaktere például egy olyan szinten akármelyik fos rpg sarkon álló NPC-jeként lett megcsinálva, hogy már fájdalmas, és ez az egész játékra jellemző. Egy valamilyen program, amiben semmi motivációra, érdekességre, egyedi feladatokra nem bukkansz. Sose értettem ezt a felhajtást körülötte.
21.
21.
br1Koo
#20: Te egy vámpír vagy? :O
20.
20.
MerlinWarage
#19: Georg Simon Ohm, Luigi Galvani, Alessandro Volta, André-Marie Ampère, Michael Farada? Emlékeim szerint 1737 és 1860 között éltek.
19.
19.
simi
#14: hát nem éppen, akkor még a gőzgép volt az újdonság
https://hu.wikipedia.org/wiki/Ipari_forradalom
https://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1sodik_ipari_forradalom
15.
15.
MerlinWarage
#10: Virtuális valóságban (Animus/Helix) játszódik minden AC. Magyarul bármi lehetséges. A 'kaméleon' képesség régi fícsör, Brotherhood multi óta jelen van az AC világában.
14.
14.
MerlinWarage
#4: Elekromosságot az 1700-as évek végén kezdték el használni.
13.
13.
DarkLord
#12: Amúgy a Unity első 10 perce nagyon adja, amikor az 1300-as évek elejére ugrunk vissza, na annak lenne feeling-je! de ami utána következett az nulla...
12.
12.
piskóta
#1: Nem az évenkénti megjelenéssel van a baj, hanem azzal, hogy egyre butább. És most nem a történetre gondolok, hanem a játék menetre. Idén azzal az "újdonsággal" hencegnek, hogy egyszerre 4 ellenfelet is le tudunk már győzni. Az én szótáramban ez azt jelenti, hogy még kisebb lesz a kihívás. És most itt van ez a láthatatlanná tévő köpeny (amit Evie biztos Harry Pottertől nyúlt le). Úgy látszik már nem elég elvegyülni a tömegben. És a nyakamat merem rá tenni, hogy a következő részekben ez csak még könnyebb lesz. Kapunk majd valami spéci képességet mint a telekinézis vagy tűzokádás vagy hasonló f@szságot. Ezért mondom, hogy ez a játék egyre csak butul. Már így is olyanok az Assassinek, mint valami mutáns szuper hősök. Nagyon rossz irányba tartanak így, persze ha a "kicsiknek" ez tetszik, akkor nincs nagy baj, végül is nekik szánják.
11.
11.
McDuff
#1: beiktathatták volna, de a 4. rész sikere után te sem álltál volna le vele, de még én sem.
a gyenge 3. rész után meglepődtem mennyire jól sikerült a 4. rész, rég élveztem AC-t annyira! talán az elsőt, de azt is csak azért mert új volt, ma már lehet nem élvezném.
10.
10.
Ghost26Dave
Sztem most a ubisoft rossz helyről merített ihletet.Miez nanosuit a viktoriánus korban.Jojo megértem hogy steampunk meg minden de ez sztem sok.xdd
9.
9.
DarkLord
#8: Én azt hittem, hogy a 3. résznél már rosszabbat soha nem tudnak csinálni, erre a Unity minden szinten felülírta az elképzelésemet, most ne nézzük azt, hogy milyen bug tenger volt a játék, hanem maga a történet egy nulla volt, ötlettelen volt az egész játék, hiába volt benn több ezer ember az utcán élettelen volt az egész játék.

Nekem az AC4. kifejezetten tetszett bár nem A néven kellett volna kiadni, de még így is azt mondom megállta a helyét ezzel a névvel is. Nagyon tetszett a bálna vadászat benne, annak volt egy feeling-je, az elsüllyedt hajó roncsok felkutatása és a sziget világ felfedezése is szerintem ott volt a szeren. Ez a rész is csak egy Unity lesz...
8.
8.
eszeanna
#1: #1 Engem pl. ez a rész most érdekel. A Black Flag-et elkezdtem, de sosem fejeztem be mert utálom a kalózosdit. A Rogue-Unity nem érdekelt, bár a Unity kipróbáltam, de Arno és a helyszín is annyira unszimpatikus volt, hogy inkább otthagytam. Az optimalizálatlanságról meg ne is beszéljünk....
Mondjuk ez sem lesz szerintem egy megváltó epizód, mert az a hajó már elment, de talán jó szórakozást ígér, nem úgy mint a Unity.

#3 Na ez azért jó dolog. Még nem is hallottam.
6.
6.
PaulBlake
Előrendelni nem fogom, szépen megvárom hogy hogy megy, milyen a történet ( ha már mondták hogy végre folytassák a jelen kor történetét, és ahogy hallottam a gameplaybe is hogy egy újjab EDEN után kutatnak). Nemmondom hogy úgy várom mint anno a részeket, mert nagyot csalódtam az Unity-ben, de biztos hogy később megveszem, mert nagy rajongó voltam* Na peace ☼
4.
4.
simi
#2: te nem jártál történelemórára?
az 1800-as években majdnem mindenkinek megvolt ez a képesség, csak a túl sok elektromosgránát használata miatt kikopott a génállományból. ez tudott.
3.
3.
lacinho01
Ha valakit érdekelne a játék kishazánkban magyar felirattal jelenik meg.
2.
2.
piskóta
Kaméleon képesség. Na az nem semmi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...