Közel másfél órás Mad Max gameplay érkezett

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Igen, jól olvassátok. Közel 90 percen át mozog a Mad Max. A fejlesztésért felelős svéd Avalanche ugyanis tegnap este tartott egy masszív élő streamet, ahol amellett, hogy játszottak a játékkal, rengeteg infót is megosztottak arról.

Az Avalanche tegnap tartott egy durván 90 perces élő Mad Max-streamet, ahol végig játszottak a játékkal, közben pedig rengeteg új dolgot árultak el a harcrendszerről, az autós harcokról, a testreszabhatóságról, Max harcrendszeréről és a felfedezéssel kapcsolatos mechanikákról.

Kevesebb mint egy hónap van már csak hátra a Mad Max megjelenéséig, a játék ugyanis szeptember 1-jén jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra - a GK előzetesét itt olvashatod el róla, a gépigényt pedig itt találod.

11.
11.
ez borzalmasan néz ki...az ilyen unalmas és végtelenül időzabáló sandboxoknak szerintem eláldozott.
10.
10.
kryszisz
Just Cause 2-t is meguntam egy nap után, pedig a hangulattal semmi baj nem volt...csak épp nem tudtam mit kezdeni magammal a hatalmas (és gyönyörű) homokozóban azon kívül, hogy csináltam egy interaktív Michael Bay mozit. Ez sem tűnik érdekesebbnek annál, pedig szeretem a Mad Max-et.
9.
9.
WeeFeeri
Shadow of Mordor csak sivatagban kocsikkal lol. Ráadásul a mordort jobban élveztem, mint ez élvezném.
7.
7.
#4: Ez egy stream, könyörgöm... Ráadásul ez a GamesHQMedia eleve szeret ilyen szarokat feltölteni.
6.
6.
DON GONDOCS
Ha ez a közel másfél órás prezentáció nem villanyozott fel, akkor már elbírom képzelni milyen lehet a játék többi része. Pedig az elején mennyire vártam, hogy ez csak a mad max ez csak jó lehet. Persze ettől még lehet egy jó játék, csak olyan átlagos.
5.
5.
KeXxX
#3: Ez tulajdonképpen egy dzsászt kóz copy, csak itt most sivatag van egy komplett város helyett. És kb. ugyanolyan unalmas lesz szvsz. Robbantgatás mindenhol.. hajjaj.. nehogy már ez kelljen nekünk.
4.
4.
Blueberry
És miért szaggat ennyire? Ha még a késztőknek sincs gépük ami rendesen vinné ott baj van
3.
3.
piskóta
#2: Ez egy nagyon jó meglátás. A nagy tartályok felrobbantására sem látok okot (ettől még persze lehet), de ez így ebben a formában értelmetlen és logikátlan. (menj be, zúzz le mindenkit, robbantsd fel a tartályokat, ha ez meg van menj a következő táborba) És amennyire észrevettem a csendes behatolás (lopakodás) sem opció.
2.
2.
Hunszi
Egy olyan világban, ahol a benzin aranyat ér egy tetű ajtót egy kanna benzinnel robbantunk fel...fuck logic
1.
1.
XuChi
Na Én ezt a játékot is kukáztam.15 percig néztem a videót és már untam is az egész játékot. Egyhangú, unalmas, fizika 0, karakter animációk nevetségesek, grafika szegényes. Előre borítékoltam, hogy ez lesz. De biztos sokan ellesznek vele, és természetesen Én vagyok túl igényes!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...