Idén is lesz PlayStation Experience

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 15.
  • Rendezvény
Link másolása
Tavaly kellemes meglepetésnek bizonyult a PlayStation Experience, főleg, hogy több ütős bejelentést is kaptunk a show apropóján. A jó hír, hogy a Sony idén is tart hasonló bulit, igaz, ezúttal egy másik helyszínen.

A PlayStation Experience tavaly debütált, és talán nem túlzás kijelenteni, hogy ellopta a showt a The Game Awards elől is: a Sony a kétnapos rendezvényre több bejelentéssel és premier gameplay-bemutatóval készült, ráadásul több PlayStation-játékot is kipróbálhatóvá tett a látogatók számára.


Idén pedig folytatódik az őrület: december 5-én és 6-án rendezik meg a 2015-ös PlayStation Experience-et, annyi különbséggel, hogy nem Las Vegasban, hanem San Franciscóban lehet együtt örülni a Sonyval a 2015-ös és a 2016-os év PlayStation-játékainak. Ha valakinek belefér a személyes kiruccanás, 75 dolláros beugróval számoljon, a további részleteket itt találjátok ezzel kapcsolatban.

Ja, igen, a Sony több nagyobb bejelentést is ígér a showra.

10.
10.
KeXxX
#9: Mert ez csak róluk szól majd?
6.
6.
Yonkou
#5: És valószínűleg jön pc-re (a scalebound).

Már kíváncsian várom az új bejelentéseket. Mintha a napokban mondott volna valaki valami olyasmit az oldalon, hogy ps-re nem jön elég exkluzív, majd ez után meglátjuk :)
5.
5.
kamgecam
Helyes nyomassák is a játékokat!=D Nagyon örülök hogy ps4-et választottam,teljessen elégedett vagyok.Haters gona hate... Xo-akkor veszek ha valami jó kis játékkal meg tudnak fogni.A Scalebound nagyon ígéretes.
4.
4.
Chelseafan1989
#3: az nem érdekel mert el nem megyek.
3.
3.
Yanez
#2: És egyszarvú pónilányok fognak kebleire venni a show-n, meg visszafelé fordítják a Földet, hogy legyen egy kis szetiszfeksön.
2.
2.
Chelseafan1989
remélem új GT és God of War lesz meg egy meglepi Crash Bandicoot (régi fajta)!
1.
1.
Yanez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...