Képeken a FlatOut 4: Total Insanity

Link másolása
Számozást és alcímet is kapott az idén bejelentett új FlatOut-játék, melyet ezúttal a Kylotonn Entertainment fejleszt. Az új információk mellett kaptunk pár screenshotot is játékból.

Még július elején jelentette be a Strategy First, hogy új epizóddal bővül a FlatOut-sorozat. A játék most címet is kapott, így ezentúl a FlatOut4: Total Insanity néven keressétek. A borzalmasra sikerült harmadik rész után megint új fejlesztőcsapatot kapott a játék, így ezúttal a Kylotonn Entertainment készíti a címet, illetve most kiderült, hogy egy másik fejlesztőcsapat, a Tiny Rebel Games is be fog segíteni a munkálatokba. A Tiny Rebel Gamesről szintén nem sokat lehetett még hallani, azonban a kiadó szerint olyan játékoknál dolgoztak be, mint a BioShock, a Borderlands vagy a Midnight Club.

Az információk mellett megérkeztek az első screenshotok is a játékból, melyeket elég amatőr szögekből lőttek a fejlesztők, így nem valami látványosak.


A FlatOut 4: Total Insanity valamikor jövőre jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

26.
26.
kukac450
Legyen benn jó kis roncsderbi és akkor tuti vétel, nekem mindegy a körítés. :D
25.
25.
Dreadlox
Őh, biztos a megfelelő Screenshotokat töltöttétek fel? Mert ez úgy néz ki mint a 2. rész. Tudom a grafika nem minden, DE NÉZZETEK MÁR RÁ! Kicsit erős lesz ez de az új Carmageddon is szebb, pedig attól szemrákot lehet kapni.
24.
24.
godach
#23: Elhiszem, hogy ezer éves, de anno elég nehezen indult a PS3 és így hanyagoltam egy darabig. 2011-2012 körül kezdtem megint felfigyelni rá, és én nem is hallottam a Motorstorm szériáról. Párszor láttam képet, de ilyen Pure, Fuel, stb játékok miatt, nem szenteltem neki különösebb figyelmet, mint egy jól kinéző borító.
Ezért most nekem hatalmas meglepetés... ;)
23.
23.
br1Koo
#20: A Motorstorm ezeréves, de emlékszem anno rongyossá játszottuk annyira fasza játék!
22.
22.
br1Koo
Az a baj ezzel, hogy grafikai stílusra és részletességre kb ugyanaz mint a 2 volt. A másik az hogy anno betöltött egy lyukat a Flatout, de legyünk őszinték, beülök a GTA V-ben egy izomautóba, lelövök elütök egy embert az utcán, jönnek a rendőrök, kimegyek a mezőre és egyből megvan a Flatout feeling (és még murisabb is).
21.
21.
Chrysh
#20: Na hátha hasonló emlékeket hoz elő ez a gém is...bár a golyóidra nem lennék kíváncsi a játék kipróbálása közben. :)
20.
20.
godach
#19: RC kategóriában nem nagyon van bőség, de én most amin még igazán meglepődtem a PS3-al kapott Motorstorm. Na az valami állat. A Dirt szériát (ellentétben a nagy átlaggal, nekem az is tetszett) még így is kenterbe veri. Rohadt jó game.

A Gas Guzzlers pedig nem egy flatout, de én kellemesen el voltam vele :D
Interstate 76 és Vigilante 8 óta nem szórakoztam ilyen jót, amikor csattannak a golyóim más kocsiján.
/na jó ez a mondat rosszul sült el, de na..../ :)
19.
19.
Chrysh
#16: Egyiktől se estem hanyatt, nekem a kicsit elborultabb árkádok hiányoznak, amiket én is mondtam, vagy mondok jobbat: Re-Volt, az ilyesmik hiányoznak nekem.

godach, Köszi az ajánlást, kipróbálom mindenképp :D
18.
18.
godach
Aki nem talál arcade autós gémet, annak addig ajánlom a gas guzzlers mindkét részét. Elég jól el lehet lenni vele és hiánypótló a vehicular combat game.
17.
17.
crytek
#16: Éljen a szerkesztési lehetősége Flatout UC természetesen.
16.
16.
crytek
#15: Faltout UC, Colin összes, Grid összes ha nem értelmes árkád akkor nem tudom mi az.
15.
15.
Chrysh
Minden egyes autósjátéknál végig kell hallgatni, hogy "húúú ez msot aztán marha realisztikus szimulátor lesz" meg minden, de meg mondom őszintén a Blur, Split/Second, meg a Flatout 2 óta nem találni értelmes arcade autókázást, szó szerint hiányzik már.
14.
14.
crytek
Abban biztos vagyok hogy a 3-nak titulált ótvar foshalmazt senki ember fia nem tudja alulmúlni, úgyhogy várom ezerrel.
13.
13.
mestermagyar
12.
12.
mestermagyar
#11: Leguccsó gép lebegő dobozai baloldalt nagyon reménykeltő...

Már most látom hogy ezeknek a kocsiknak mindenük lesz, csak súlyuk nem. Xd
11.
11.
Red-E-Kamp Van
Én is remélem, hogy ez egy prepreprepre alpha verzió, az egyik fejlesztőnek a fiának az iskolapadra rajzolt képeiből..
10.
10.
mestermagyar
#9: Csak hogy megjegyezzem, a flatout 2 durván 10(!!!!) éves. Csakhogy az összehasonlítás súlyát érezzed.
9.
9.
mestermagyar
#6: Tudod az a baj hogy:

-1. A wreckfest jobban néz ki
-2. Ennek ellenére jobban törik, ezt a grafó is segíti

Már az bűzlik, hogy szarabb a grafika mint a 2-ben, ez pedig egyik játéknál sem jelentett jót. Ez a project budgetban, tapasztalatban és ezért tudásban is mérföldekre lesz.
8.
8.
Tokodboy
Eleg flat :D
7.
7.
dvs00
#5: Köszi a választ. ;)
6.
6.
dvs00
#4: Itt nem a grafika a lényeg bár az a robbanás tényleg bántóan gagyinak tűnik. Csak a törésmodell és a környezet rombolhatóságának mértéke a lényeg. Nameg a minél több pálya és autó.
5.
5.
mestermagyar
#3: A wreckfest (át lett nevezve a next car game erre) a de facto flatout, eredeti fejlesztőkkel, eredeti minőségben. Ha az igazi flatout kell, azt kövesd, azt támogasd.

Ez a flatout és a 3. része csak árkád fostalicska 0 ismertségű fejlesztőktől. A kiadónál maradt a név.

Majd szétröhögöm a belem amikor a bugbear végül mellényzsebből felvásárolja őket.
4.
4.
mestermagyar
Ez mi a f***? Hol a WC, mindjárt ürítenem kell minden létező lyukamból, bár inkább a fejlesztők irodájának a közepén tenném ezt.

Amikor meglátják ezeket a mobil-játék grafika szintjén álló képeket, a bugbear kb így fog reagálni: http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/841/129/c39.png
3.
3.
dvs00
Jó látni hogy licenszelt autók lesznek végre. Akkor ez nem a korábban Next Car Game-en futó projekt? Meg még vanegy harmadik roncsderbis cím ami úton van ugye? Valaki vilagosíttson fel..
2.
2.
strike19
Nekem a kettő az nagy kedvenc volt Anno.
Most 8 év után nem tudom hogy fogadnám.
Én az aréna harcot szerettem.Meg a kaszkadőröst.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...