Újabb egy óra Mad Max gameplay érkezett

Link másolása
A múlt héten már megnézhettünk egy másfél órás játékmenetet a Mad Max játékból, most pedig a Polygonnak hála újabb egy órát izgulhatunk végig. A videó minősége ezúttal szerencsére sokkal jobb.

A svéd Avalanche nem árul zsákbamacskát: a múlt heti másfél órás gameplay videó után, most közel 70 percen át mozog a Mad Max. A minőség ezúttal sokkal jobb, így a játék grafikáját is jobban szemügyre vehetjük. A videóban rengeteg dolgot megtudhatunk a játékról, sőt, talán már túl sokat is. Aki szereti inkább maga kitapasztalni a játékmenetet egy friss címben, az csak óvatosan kattintson.


A Mad Max szeptember 1-jén jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Előzetesünket itt olvashatod el róla, a gépigényét pedig erre találod.

24.
24.
#19: Mert ne lehetne feluletes.
A 80-as evekben mindenki zsinorba be volt kokszolva.
Lehet nem is emlexik ra, hogy csinalt ilyen filmet.
Es tok uj volt neki amikor a langyi haverjaival gyeptegla fogysztas kozben megnezte...
23.
23.
#19: Mel Gibson azert nem fert bele mert volt par eve egy kirohanasa egy kissebseg ellen.
A problema meg az, hogy veletlenul az o kezukben van az egesz media szal o mar kb. csak banyasz vagy benzinkutas lehet..
22.
22.
Hunszi
Majd egy uborka szezonban, amikor nem lesz egyéb, akkor egy jó kis leárazás alkalmával beszerezhető, de előbb nem hiszem, túl sok finomság jön most az elkövetkezendő hónapokban.
21.
21.
Ruga
Valahogy nem vágyom sivatagi szemméttelepen roncsderbizni és lepukkant hippikkel pofozkodni.. De ettől még lehet jó, csak nem nekem.
20.
20.
drat576
Nekem a film nagyon tetszett. A játék majd kiderül, nem néztem végig a 70 percet, nem is akarom, beletekergettem. Akár még jó is lehet, vétel előtt azért mindenképp ki akarom próbálni, illetve félek rögtön megvenni (amilyen pofátlanul igénytelen néha a mai játékipar).
19.
19.
dcba
#17: A filmet ugyanaz a rendezo rendezte aki a regieket, igy neki nehez lett volna feluletesnek lenni.

Abban viszont ahogy latom mindenki egyetert, h jonak jo volt, de ez nem Mad Max, mivel kb rola szolt a legkevesbe a film. En azt sem ertem, h Gibson miert nem fert bele, siman egy kioregedett foszernek belefert volna a filmbe es az Expandablesbol kiindulva meg formaban van egy ilyen filmhez siman. Igaz mondjuk nekem Tom Hardyval sincs semmi bajom, sot, csak vhogy Mad Max az Mel Gibson.
18.
18.
Yetikee
Nem tudom emberek,nekem a film is bejött,és ez a játék is bejön.
17.
17.
Azt kell mondjam a forgtokonyv iro es a rendezo tuti sokat rage-ezett, viszont az eredeti filmet meg betepve, a haverokkal neztek meg jo feluletesen...
16.
16.
Blueberry
Pedig már vártam (az egyik game amiért "váltottam") majd esetleg használtan,vagy ha tényleg szar lesz még újonan is 2000-3000 ft közt hozzá jutok
15.
15.
godach
#12: Detto. Szerintem sem volt rossz, de Mad Max-nek sem mondanám. Bármennyire is szimpatikus volt a főszereplő, se Interceptor, se 10 mondatnál több szöveget nem kapott. Nekem hatalmas csalódás Mad Maxnek, bármennyire is jó akciófilmnek.
13.
13.
12.
12.
Epp az iment neztem meg a filmet.
Hat nem volt rossz, de oregszem mert az igazan jot mar nem ilyennek erzem.
Alaposan el kell rugaszkodni a filmtol ha, hogy jo jatekot lehessen belole takolni mert nem tul jatekbarat a cselekmeny.
Mondjuk a trailerek alapjan fos is lesz.
11.
11.
moonborn
#10: Veled együtt az egész világ is,sikerül majd elérniük hogy rosszabbak legyen a Ubisoftnál is :D
10.
10.
Inferno
Nem is lenne nagy baj ha nem lenne nagy durranás csak legyen meg a hangulata és legyen jó a PC-s port mert ha ezzel is problémák lesznek a startnál én a warnert játékok terén elásom.
9.
9.
dcba
#8: Sztem nem veletlen, h kulonbozo cd kulcsos oldalak mar most fillerekert aruljak a jatekot, holott meg meg sem jelent. Nem tudom elkepzelni a videok alapjan, h egy maximum alulrol az atlagot surolo jateknal jobb legyen. De ne legyen igazam!!
8.
8.
br1Koo
Már most unalmasnak tűnik, akkor mi lesz amikor megjelenik? :/
7.
7.
PS4jacksony
Még mindig dögunalom egyedül a felhők tetszenek :)
5.
5.
maktub
Még mindig nagyon béna, ahogy az ember orra előtt rajzolódnak ki a táj részletei.
4.
4.
xanatos0911
Jó, hogy nem egyből egy official walkthrough videosorozatot raknak fel megjelenés előtt... Szánalom ez az elkeseredett reklámozási módszer.
3.
3.
godach
Nekem eddig bejön, remélem közelébe nem lesz a filmnek :/
2.
2.
dcba
Lelki szemeimmel latom 1 het mulva a cikket " Gondok a Mad Max PC-s verziojaval".
1.
1.
DON GONDOCS
Én akarom szeretni ezt a játékot imádom a bunyós, car combat (armageddon) poszt apokaliptikus) játékokat. De ez valahogy nem tudott megfogni, pedig a hangulat megvan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...