Total War: Warhammer - új előzetes érkezett

Link másolása
Új trailert kaptunk a Total War: Warhammerből, melyben a törpék vezére, Thorgrim Grudgebearer kapta a főszerepet, valamint egy epikus földalatti csatajelenetet is megtekinthetünk.

Újra megnézhetjük mozgás közben a The Creative Assembly játékát, a Total War: Warhammert. A friss előzetes a játék motorjával készült, így most már bátran kijelenthetjük, hogy a grafikával nem lesz gond. Az előzetesben a törpék kapták a főszerepet, és egy epikus, földalatti csatát nézhetünk meg. Mondanom sem kell, hogy a helyszín nem éppen egy szokásos Total War-csatatér.

16.
16.
pszihoapu
#14: " Pénz beszél kutya ugat, ismered a mondást?"
na de pontosan errol van szo, nem ertem akkor mirol beszelsz. es igen a disneynek legalabb van laza kapcsolodasa a gamer kulturahoz, tehat relevans. igaz hogy a 12-17 eveseknek szolo tini sorozatoktol pont en is a falnak megyek, de ha egyszer ezert fizettek, hat hirdessek.
a hisztit nem ertem, hogy "nem olvasom tobbet a tartalmat, mert szar a hirdetes az oldal szelen!" ez gyermeteg sztem. gyermetegebb mint a hirdetes ami miatt megy a rofoges.
15.
15.
Terawatt
#14: szerk.: nem kattintós ad ez, csak háttérként lett berakva
14.
14.
Terawatt
#12: Gyerek mese gagyi élőszereplős feldolgozása egy komoly gamer hírportálon. Csak azért mert a disney kezébe van az sw stb az miért jó érv amellett, hogy ez legyen most kint? Pénz beszél kutya ugat, ismered a mondást? Most a GK ugat és mi meg látjuk a totál nem ide illő tartalmat, amire szerintem kb senki nem kattint rá önszántából.

Évek óta olvasom az oldalt és nagyon ritkán fordul shift nyolcba a szám, de az ilyenek miatt nem csodálom, hogy virágoznak az adblockerek.
13.
13.
Dercsi
#11: Jaj de retardált vagy kisgyerek... Tekerd fel nagyobbra a képet (CTRL+egérgörgő) és máris nem látod...Eddig nekem fel sem tünt... Ha meg a tudat zavar, add meg anyu és apu számlaszámát, a gk kűldi az oldallal járó költségeket...
A témához: Ezt a részt várom a legjobban a sorozatból, a Shógunok sem voltak rosszak, de ez közelebb áll hozzám
12.
12.
pszihoapu
#9: ertem en, dehat ha eppen a disney fizet akkor az o reklamjuk van kint.(azert ez ugyanaz a disney mint akik az infinity-t csinaljak, a star warst meg a marvel filmeket) ha majd intim betet, vagy huvelygomba hirdest kell nezegetni a GK-n akkor lehet jogosan rinyalni. szvsz.
11.
11.
Terawatt
#10: Jajj de gyenge trollok vagytok ti gyerekek...
10.
10.
_NMI_
#9: Tehát te nem megeszed a csokit, hanem rinyálsz a csomagolása miatt. Gratulálok!
9.
9.
Terawatt
#8: Olyan szép forzás(?) meg egyéb reklámok voltak régen, most meg már disney-s szutyok kell az oldalnak? Azért van egy határ.
8.
8.
pszihoapu
#4 #7
az ilyen gyermeteg felfogas es nyafogas ami ha tovabb igymegy, hanyagolni fogom a hsz-ek olvasasat.
ahelyett hogy a temahoz irnal, inkabb azon nyafox hogy az eg kek, a fu zold, a kereskedelmi tv, vagy egy oldal amiert semmit nem fizetsz reklamokbol el.
nooormaaaalis?
6.
6.
kastorhun
#5: Miért is?
Ez sokkal értelmesebb és érdekesebb, ezután is legyen valamilyen különlegesebb témájú total war.
5.
5.
razipapi
De várom már ,hogy ennek lemenjen a hype-ja aztán megint valami (remélhetőleg) történelmet feldolgozó részt készítsenek!
4.
4.
erasmus
#3: Iszonyat gáz, ha sokáig itt marad hanyagolni fogom az oldalt, mert ránézek és elmegy az életkedvem....
3.
3.
Terawatt
off: mi ez a disney-s reklám az oldalon...?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...