Szörnyen jó traileren a SOMA

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 11.
  • Videó
Link másolása
Ha kíváncsi vagy, hogy milyen kreatúrák törnek az életedre a SOMA-ban, akkor most érdemes lesz figyelned, hiszen a Frictional Games új előzetessel lepett meg bennünket. Oké, egy kicsit spoileres a videó.

Egy vízalatti kutatólétesítményben játszódik a SOMA, az Amnesia: The Dark Descent fejlesztőinek új alkotása, ahol számtalan látható és láthatatlan szörnyeteg les ránk a sötétben, de vigyáznunk kell, hiszen ha nyílt konfrontációra kerül sor, egyből fűbe harapunk.

Az alábbi kedvcsináló a rémségekről szól, így ha játék közben inkább meg akarsz lepődni, ne nézd meg!

Megjelenés szeptember 22-én PC-n és PS4-en.

13.
13.
Aanash
Nekem a Dead Space első része abszolút nem volt félelmetes.
Amikor mit ad isten elment a maradék világítás is és meg indult alá a zene, akkor tudtam hogy fegyvert elő és lőni
Ettől sajnos kiszámíthatóvá vált. Viszont a második rész már tudott meglepetést okozni.
Nem is bírtam sokáig.

Az ilyen Soma félék meg hamar a temetőbe tudnának rakni:D
12.
12.
kopic
#4: Szamomra a FEAR annyira nem volt félelmetes, bar ha este, fülhallgatóval játszotta volna, akkor tuti mas velemenyen lennek.:) Na, de a DS 1. resze az mar tenyleg rohadtul bexaratos volt. Meg nappal sem mertem tolni, ossz-vissz kb. a 3-ik fejezetig jutottam el.
11.
11.
SwordFish
#7: Amnesia a története és az atmoszférája miatt volt maradandó. Ezért volt élvezetes. Mindig mikor úgy besz.rtam hogy megfogadtam, hogy többé nem játszom vele és kikapcsoltam a francba, akkor mindig vissza vonzott a hangulat pár órával később :)
10.
10.
kryszisz
#9: Szívemből szólsz. Az Amnesia nem az a fajta horrorjáték, mely pár percenként a frászt hozza rád egy-egy jumpscare-el (vagy nem), hanem sötét, nyomasztó hangulata szép lassan rátelepszik az elmédre, és egyszer csak azon kapod magad, hogy megörülsz kb. minden színnek, életnek, amit a való világban látsz. Zseniális alkotás, és úgy tűnik, a SOMA is az lesz:)
9.
9.
zsocc-nrg
Nem vagyok beszari de az Amnesia-t elég sokszor hagytam abba mert nem csak a félelem hogy a következő saroknál lesz valami váratlan hanem egyfajta folytonos nyomasztó paranoiás érzés is rám telepedett játék közben amit egy idő után elég nehezen tudtam tolerálni. Szóval kikapcsoltam majd később visszatértem. Nagyon durva hangulata van. Ahogy nézem a SOMA is ehhez hasonló lesz, ez a helyszín pedig telitalálat, lesz itt rendesen klausztrofóbia meg egy kicsit Bioshock-feelinges is.
8.
8.
logic5
#7: Néha jó dolog, és bármilyen hihetetlen, de kikapcsol ebből a szarból, amit életnek nevezünk... Elfelejted a gondjaidat, mert inkább azon izgulsz, hogy ki fog kinyírni a játékban.. Lehet ezért!
7.
7.
Gunner23
Biztos sokat halljátok ezt a kérdést, de mégis hogy a fenébe tud egy ilyen és más efféle játék élvezetes lenni?? Mért jó az ha félsz? Persze kihívás meg minden, de nyilván nem ez a fő ok. Kihívást lehet találni más játékokban is. Szóval lényeg a lényeg, nem értem. Kérem valaki magyarázza el :D
6.
6.
kivenoko
#5: Fúúh igen a Dead Space első része is elég durva volt. Bár ott lehetett védekezni, harcolni a dögök ellen. De amikor az a necromorph jött, ami mindig regenerálódott, ott nagyon komoly parán voltam perceken keresztül... nem tudtam lerázni. :D Jók ezek a horror játékok. Végre van kihívás, nem csak annyi, hogy szétb***ok mindent azt csá. :D
5.
5.
PAtr0n
#4: Na jó a Dead Space első része se kutya. :)
4.
4.
PAtr0n
#2: 2 játék volt eddig, amiben tényleg a frászt tudták rám hozni. Az első a FEAR első része. Ott konkrétan 1-2 jelenttől eldobtam az egeret, nagy felordítás közepette.
Aztán az Amnesia, amikor először megjelent az az izé, észrevett és loholni kezdtem. A szívem majd kiugrott.
Nagyon város ez a SOMA is, tuti vétel!
3.
3.
hadzsime
#1: Én csak fülhallgató nélkül mertem tolni, mert a hangoktól mindig beszartam :D
Mindig úgy hallottam mintha valami mögöttem lépkedne.
2.
2.
redsovi
#1: Emlékszem mikor először jelent meg a szörny, leestem a székről :D
1.
1.
kivenoko
Máig kísért ahogy az Amnesia the Dark Descent-el játszom éjszaka közepén full egyedül itthon és annyira érdekel mi lesz, hogy még a miniszívrohamok ellenére is folytatom. A nyirkos, dohos dögszagú folyosókon meg pincékben és pókhálós meg penészes szobákban bolyongva próbálok rájönni mi a fene történt velem, és mi a ferde kenderkócos k***a isten f***a rohangál a sötétben? Áhh egyszerűen zseniális volt. Igazi agyra mászós horror játék. Máig megfontolom többször is, hogy leüljek-e elé újra. Bár az első volt az igazi, utána már annyira nem. A disznós rész annyira nem jött át, sokáig nem is jutottam benne... egyszerűen nem éreztem semmit, ami miatt folytatni akarnám és ott már tényleg túl sok volt a sötét rész. Ez a SOMA, főleg a videó után biztosan megint leültet maga elé és jelentősen fejlődtek grafika téren, bár nem az lesz itt a lényeg úgysem... :D Várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...