Black Ops 3 - nem lesz single az előző generáción

Link másolása
Egyjátékos kampány nélkül jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra a Call of Duty: Black Ops III. A játék egyik legfontosabb részét teljesen kivágták, mivel a fejlesztők szerint nem birkóznak már meg vele a régi konzolok.

Kimarad az egyjátékos kampány a Black Ops 3 Xbox 360-as és PS3-as változatából - jelentette be az Activision a játék hivatalos oldalán. A vállalat szerint a kampányt nem sikerült átültetni az előző generációs konzolokra, ezért úgy döntöttek, hogy teljesen kivágják. Arról már korábban is pletykáltak, hogy nem tudnak megbirkózni a régi konzolok a Black Ops 3 négy személyes kooperatív módban is játszható kampányával, arra azonban kevesen számítottak, hogy végül teljesen kivágják. Az egyjátékos mód mellett a Weapon Paint Shop és az eSport eszközök sem lesznek elérhetőek PS3-on és Xbox 360-on.


A Black Ops 3 előző generációs változatában tehát csak a multiplayer rész és a zombimód lesz játszható. Öröm az ürömben, hogy a kiadó a Black Ops-sorozat 2010-es első részét is hozzácsapja az Xbox 360-as és PS3-as kiadásokhoz. Ezért a tartalomért azonban még az Activisionnek sem volt pofája 60 dollárt elkérni, ezért az előző generációs változatok ajánlott fogyasztói ára kicsit kevesebb, mindössze 50 dollár lesz.

A Call of Duty: Black Ops 3 november 6-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

54.
54.
Yato
Menjenek a ...................csába!!! Engem 360-on a single érdekelt. volna Gyakorlatilag már semmilyen játék nem jön ki régi konzolokra, csak ps4 meg xo :( Egyenlőre ezt Magyar fizetéssel, 17-20k-s új játék árakkal nem tudom követni. Ez van :(
53.
53.
Nincs ezzel semmi gond, csak akkor adja el ugy a bejelentestol kezdve, hogy prevgenen csak multi es zombi, 30 dolcsi. Egy szavam nem lenne.
52.
52.
Angelwing
Gondoljatok csak bele! Hány régi konzol van a világon,több millió! Ez nekik jó üzlet lesz,kiadni régi konzolra is a multit,meg új gépre is. Én is ezt csinálnám ha pénzről lenne szó! Minél több pénz annál boldogabb vagyok. LOL Méghogy a pénz nem boldogít! Dehogy nem! Muhahahahahahahaha
51.
51.
#47 jol megmondtad a frankot, fasza gyerek vagy
50.
50.
zozo76hun
pc-n sem 10 eves geppel jatszol gondolom, marpedig a ps3/xbox360 nem mai darab mar 10 ev korul jarnak. pont az a baj hogy meg mindig probalnak az elozo generaciora is kiadni jatekot, ez visszafogja a fejlesztest a jelenlegi generacion.
49.
49.
zozo76hun
ez egy ilyen bicikli :)
47.
47.
#9: Aki két év után nem jutott el még oda, hogy előző generációról váltson, az keressen magának más hobbit!
44.
44.
NECROSMOKE
Balf...ok. De 50$ multira el tudnak kerni.
Szerintem meg marketing fogas, hogy mindenki terjen at next gen-re.
Majd ha 5$ lesz( amit ketlek ) akkor talan. Inkabb next gen-re, de az is odebb lesz.
41.
41.
McDuff
#39: nem adták ki,igen,és ezen van a hangsúly. hogy nem is kezdték el hitegetni a népet. nem pedig kivágjuk a multit és csak a single jön classic-ra. ugye milyen szarul hangzik?
40.
40.
respectpele10
GG gyökér banda
39.
39.
logic5
#36: Pedig rengeteg ilyen húzás volt. Én pontosan emlékszem... RENGETEG! Nem adták már ki sima boxra, mert nem bírta volna. COD4 pl. Akkor is lázadás volt!! És ez így volt...
38.
38.
zozo76hun
az lett volna a legjobb
37.
37.
zozo76hun
az lett a legjobb ha bejelentik hogy nem birjak megcsinalni mint a dying light-nal, aztan kesz. lefutott az elozo generacio, kar ezzel mar kinlodni!
36.
36.
McDuff
Nem is értem hogy ezt hogy merték meglépni. Kivágni a játék 50 %-t???
A kampányt? Pont egy CoD-nál? És mi ez a szar duma? A 10 éves szar motorjukat nem tudják úgy variálni? Nézzenek már meg egy BF4-t, érdekes az ki bírt jönni normálisan. Vagy Halo 4-t, amiben szintén van coop.
De akkor is lőjje le, jelentsék be hogy egyáltalán nem jön. Vagy ez vmi bevett szokás most náluk? A tony hawknál is rémlik hasonló. Kár hogy a Warner nem jötz rá hamarabb erre, kiadhatták volna az MKX-t pl úgy hogy a 2 harcosból a képernyőn egyet elvesznek, így bírta volna a gép, és még több pénzt kereshettek volna. Ez szimplán kifogás...nem emlékszem ilyen húzásokra a PS2/XBOX->PS3/XBOX360 átállásnál...
35.
35.
McDuff
#33: Az hogy inkább akkor be se jelentették volna az elejétől fogva,és akkor nem lenne probléma. Ehelyett tisztán látszik a készítők/kiadók célja: megint kiadták ilyen neve nincs studioknak a portolást,azok meglátták a kódot,áááh baszok én bele átírni a 4 fős coop-t pl 2-re vagy teljesen kiszedni,inkább kivágom az egész kampányt,de a multit megtartom,mert akkor még azt el lehet sózni az annak a tábornak akik gazdaggá tettek minker,sőt a season passt is venni fogják,még egyszer utoljára jól lehúzzuk őket,kapjanak egy black ops-t mellé,engedjünk 10 $ az árból és akkor majd kussolni fog a paraszt.
34.
34.
crytek
Warez ellen ez is egy megoldás.
Akkor mese nincs pc-re kell majd.....
33.
33.
logic5
Nem értem a lázadást.... Sok játékot nem adnak már ki a régi gen-re.. Mit kell ezen meglepődni?
32.
32.
Jhonyy
31.
31.
Dark_Temptation
Jövőre meg az lesz, hogy 1 pálya 5 fegyver 60$ és ez az alapjáték.majd jön hozzá 20 dlc és ti buta emberek(tisztelet a kivételnek) megveszitek :) az activison rájött arra,hogy mostmár fixre beleszarhat a képetekbe és ti élvezitek, mert ugyan úgy mégfogják venni Pregenre.
30.
30.
Jhonyy
mar decemberig nincs sok,ejszen valami akcio csak lesz,amugy activision egy penzehes ceg,sajnos ki adhatak volna a singlet is 360-ra de ugye troger nep sajnos sziv ez van
28.
28.
drat576
#27: Valamivel meg kell indokolni a next-gent. Telenyomják teljesen felesleges dolgokkal a motort, ami alig észrevehető, de el lehet vele dicsekedni mondjuk egy E3 konferencián. Na most nagyon sokat kéne állítani ahhoz, hogy ezzel a sok szarral telepakolt motort jól vigye egy régi konzol. PC-be meg belekalkulálják hogy majd rakunk bele új VGA-t, úgy sincs jobb dolgunk. Az ennyire eltúlzott optimizálatlanság és nem kiegyensúlyozott motorokon alapuló ipar terméke pl az AC Unity vagy a PC-n elbaltázott Arkham Knight (ahol nem a motor a ludas, csak hülyék voltak a használatához)
27.
27.
drat576
#26: Annyit fűznék még hozzá, hogy igen, optimizálni kéne. Vannak a régebbi generációnak is gyönyörű játékai. Most meg szarnak rá. PC-n ugyanez. Alig fejlődő látvány, sokkal nagyobb HW igénnyel.
26.
26.
drat576
#25: Szerintem nem volt rossz az AW motorja. Amúgy meg állítgatnak az engine-en, fejlesztik stb. Van hogy kivesznek valamilyen effektet vagy átalakítják, szerintem nem gáz. Crysis 2 meg oké, szép meg minden. Jobb motor, jobban ért a látványhoz a Crytek. Amúgy meg azért hogy nem tudják a régi genre produkálni a kampányt végképp nem az Activision hibája. Örülnének ők, több pénzt kérhetnének. Ez a fejlesztők sara. Ha lehet így nevezni. Nem tudom milyen látvánnyal fog bírni a BO3, de ha kerek perec megmondták a fejlesztők hogy nem megy akkor mit csináljon a kiadó? Ez nem pénz kérdése. Butításhoz nem kell sok zsé, simán visszajönne. Most így jött ki a lépés, pláne hogy benne kell lennie a nagy őszi szezonban. Ami az Acti oldaláról csúnya az az 50 dollár. 10 dollár engedmény elég csekély ekkora nyírbálásért. 30ért mondjuk jó lenne, pláne hogy a multi se szokott sokat fejlődni. Ez az kinyőgött ár a marketingesek "egyenleteinek" a végeredménye. Ennyiért még valószínűleg vinni fogják.
25.
25.
#22: De basszus mit nyujt ps4-en a kampany, amit nem lehet prev genen, most komolyan, par ilyen fenyatszurodes vagy mi? Erted :-) mi.ez valami ultra 4k grafmotor vagy mi, egy nagy locitromot, ugyanaz a fos evek ota. Raadasul AW-ben kihagytak a vizradfolyos effektek, ami a Ghostsban pedig.benne volt, mint a Crysis.2-ben, szoval eppen visszafejlodnek.
24.
24.
Raptor X
#2: Én is így látom. Lassú a generációváltás. Mesterségesen magasan tartják
az előző gen árait. A várva várt AAA-s játékok fokozatosan vagy nem
jelennek meg, vagy csonkolva. Gyerünk paraszt, cserélj gépet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...