Arkham Knight - hamarosan kész a PC-s változat

Link másolása
Úgy tűnik, hogy hamarosan befejeződik a PC-s Batman: Arkham Knight javítása, és újra megjelenthet a játék. A kiadó tájékoztatása szerint nagy eséllyel október végétől lesz újra megvásárolható a cím.

Immár több mint két hónapja, hogy visszavonta a Warner a Batman: Arkham Knight PC-s verzióját. A sztorit mindenki ismeri: a PC-s kiadás optimalizációja annyira rosszul sikerült, hogy fel kellett függeszteni a játék árusítását. Azóta már érkezett egy javítás, mellyel már egész jó teljesítményt lehetett kicsikarni a belőle, azonban a kiadó még mindig nem gondolta úgy, hogy ideje visszaengedni a polcokra a címet.

Most azonban úgy tűnik, hogy október végétől újra megvásárolható lesz a játék. A Batman: Arkham Knight steames adatlapján tájékoztatták a játékosokat arról, hogy hamarosan befejeződnek a munkálatok, és ha minden jól megy, akkor a hó végén újra elérhető lesz az immár kijavított PC-s változat. Érdemes azonban fenntartásokkal kezelni az időpontot, mivel az első nagyobb patch is több hetet késett a bejelentett dátumhoz képest.

26.
26.
felegyi
#11: Köhöm, a Rocksteady tudott a hibáról, látta hogy mekkora szar portot készítettek el... és lásd, tovább engedte! Nem a csapat, maga a Rocksteady baszta át a népet.
25.
25.
crytek
#24: Igen csak a pc-s világban ahol bármi bármikor lehet bundleba + -75/80/90%-os offban már nem veszünk 1500ft felett játékokat felesleges.
Aki türelmetlen az vegye őket.
24.
24.
Ruga
A pc-s kulcs kb 5000Ft, a ps4 18000Ft, hasznàltan 10-12000Ft. Ebben kontextusban az 5000 konkrétan nem tétel..
19.
19.
crytek
Továbbra is majd csak 1500ft vagy alatta!
16.
16.
Spectrum
#15: Értem, ezzel egyet is értek. Ha a nevüket adták a munkához, akkor számon is lehet kérni őket.

Csak szúrta a szememet az a komment, ahol valaki azt mondta, hogy akkor most olcsóbban kéne adniuk. Itt éreztem neccesnek a logikát. A hibáért már megbűnhödtek, az üzlet pedig üzlet.
15.
15.
Yanez
#14: Én imádom ôket, és nem ítélem el egy ilyen bakiért, ráadásul ahogyan mondod, kaptak ôk már emiatt eleget. Én mindössze csak azt mondtam, így vagy úgy, ez akkor is az ô felelôsségük. Tudod, mint egy gyerek, akit jól nevelnek, de mégis csinál valami zûrt/balhét a suliban. Hiába nem erre tanították a szülôk, ôket hívják ki a suliba, mert így is övék a felelôsség.
14.
14.
Spectrum
#12: Na jó, de akkor mit mondanál a Volswagen (és kb. a világ összes dízelautó-gyártó) által összehozott botrányra? Egy tesztet lehet manipulálni, nem tudjuk, mit nyomtak a Rocksteady kezébe, hogy ez lenne a játék.

Mivel az előző játékaik fantasztikusak voltak, kizártnak tartom, hogy tudatosan kiadtak volna egy ilyet a kezeik közül. A felelősség persze, az övék, de nem elég büntetés az, hogy 3 hónapig rajtuk röhögött mindenki? Túl kéne ezen lépni és adni egy tiszta lapot nekik hó végén.
Vagy persze lehet babusgatni a sérelmeket mindhalálig, ez a legjobb út, ha valaki 10-20 évvel kevesebbet akar élni...
13.
13.
Yanez
#10: Öltem én már kevesebb... ja nem. Megadjam Dr Yanez számát? :)
12.
12.
Yanez
#11: Mert az ô felelôsségük a cucc, plusz az, hogy nem csekkolták mielôtt kiadták a jónépnek, már önmagában is tiszteletlenség és felelôtlenség.
11.
11.
Spectrum
Miért kéne még büntetni a Rocksteady-t, amiért a portot végző csapat becsapta őket? Éppen elég baj nekik a presztizsveszteség és az erőforrás-bukta, mert belsősöknek kellett kipucolniuk a játékot. Valószínűleg igen sokba fáj nekik ez a kaland így is.
10.
10.
#4: Az semmi, nekem volt olyan, hogy bementem és nem adtak enni, mert hogy rendezvény van. Na oda tényleg SOHA a büdös életbe, még ha éhen halnék se mennék be :) Apokalipszis esetén meg egyből oda mennék és szétlőném a tulajt, és elvenném az összes kaját aztán pucolás az Opus-szal :))
7.
7.
tupaccc
Ha van egy kis eszük, ezért a szemétségért cserébe vicc áron kellene piacra dobniuk. Ha lesz pofájuk akár 20dollárnál többet kérni érte, engem elfelejthetnek - és nem én leszek az egyedüli.
5.
5.
B.V.Ampire
Mivel a videokártyám úgyse bírja, én amikor majd megszerzem teljesen jó lesz D: egyébként reflektálva a #3-as kommentre. Egyes pc-s arcok ugyanezt csinálják a konzolosokkal..Peasent-nek meg minden más szarnak nevezve őket, meg hirdetik a PC masterrace sz*raikat..szóval sajnos ez a csatározás mindkét oldalon jelen van (amivel én persze rohadtul nem értek egyet..de ez az én korcsságomból fakad)
4.
4.
Dízel
Ha veszel barmit újonnan, pl auto vagy barmilyen eszköz és használhatatlan akkor nem lennél kiakadva?
Azt szokták mondani: ha éhes vagy, beakarsz menni egy étterembe, de az éppen zárva van, soha többé akarsz oda menni.
3.
3.
dcba
#2: AKi lewarezolta vagy megvette fillerekert egy cdkulcsos oldalon az hallghat melyen (en utobbi vagyok es nem is orjongok varok turelmesen), de konyorgom a jatek premium kiadasa 120 dollarba kerul. Most 120 dodo az 33 ezer ft. 33 ezer ft-ert kapsz egy akadozo bughalmazt akkkor igenis kiakadsz rajta es mar sosem lesz ugyanaz az elmeny, plusz nem egy forumon jonnek a konzol fanboy-k akik meg szitjak is a hangulatot a "en mar konzolon 4x vegigvittem, mert nekem apa vett egy ps4 es ti mind szarok vagytok a PC-itekkel".

Ja es tudtommal csak steam-en lehetett refundolni a jatekot, sehol mashol nem vettek vissza ha jol tudom.

Amugy sztem aki steam-en vette meg tuti, h visszarefundolta es megvette cdkeysen 12 fontert a premiumot, ergo a WB ezzel a hulyesegevel hatalmas beveteltol esett el. Az ilyen balhek utan jon az, h PC-re nem fejlesztunk, mert nem kifizetodo.
2.
2.
Drazhar
#1: már a mostani patch-el sem "bughalmaz" hanem teljesen korrekt minőségben játszható. és egyébként méltó lett a korábbi részekhez, még ha nem is a legjobb.

a megjelenéskori balhé teljesen jogos volt, hisz aki fizetett és sz*rt kapott verhette az asztalt, de nem tudom épp ésszel hová tenni, hogy azért kell a konstans hiszti mert a megjelenéskor hibás volt? :D ha kijavítva, prímán futva a rajongók kapnak egy újabb minőségi adaptációt, akkor is utáljuk mert júniusban nem ment? :D
1.
1.
Dízel
van az a birka aki ezek után megveszi? :D játékot kéne csinalni nem egy bughalmazt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...