SW: Battlefront - Han Solo és Leia is a hősök között

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A mai nappal hivatalosan is kezdetét vette a Star Wars: Battlefront hétvégéig tartó nyílt bétatesztje, egy lelkes rajongó pedig megnézte, milyen fájlokat tartalmaz a PC-s béta - talált is néhány érdekességet.

A mai napon végre elstartolt a Star Wars: Battlefront publikus megmérettetése, amit PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on mindenki kipróbálhat. A bétateszt jelenleg három játékmódba enged betekintést (a Hoth bolygón játszódó, 40 fős Walker Assault-küzdelmekbe, a 8v8-as Drop Zone-meccsekbe, amelyeket a Sulluston vívhatunk, illetve kipróbálhatjuk a Survival Missiont a Tatooine-on), de mint legutóbb kiderült, további játékmódok is szóhoz jutnak majd a végleges változatban.

A szivárgásoknak azonban ezzel nem lett vége, a PC-s béta fájljai között keresgélve ugyanis találunk egy characters.sb nevű fájlt, ami a játékbeli hősökkel kapcsolatos adatokat rejti. Ebben keresgélve megtalálható a bétában már játszható Darth Vader és Luke Skywalker, továbbá a korábban bejelentett Boba Fett is. Viszont ha kicsit mélyebbre ásunk, akkor rövid keresés után feltűnik Han Solo, Leia hercegnő és Palpatine neve is.

A Soundcloudra időközben felkerültek hanganyagok is, így belehallgathatunk Boba Fett, Leia, Han és az Uralkodó szövegeibe.

A Star Wars: Battlefront november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, az asztali gépes változat gépigényét pedig erre találjátok.

38.
38.
DracoShark
#33: Abszolút egyetértek. Az a daemon srác erősen túlpörgött nagy utálatában. Gondoltam belekötök egy posztban, de nem voltak benne érvek így ellenérvelni sem lehetett. Csak a szitok jött ki belőle semmi más. Na meg az az igazi armageddon kezdete amikor innen kezdik el szidni a gamestart. Rettenetesen gáz volt az a blog.
36.
36.
Hunszi
#26: Nem mondtam, hogy rossz játék, sőt, nekem kifejezetten tetszik. Viszont kicsit unom, hogy minden játékot butitanak a casual gamereknek...Hard ide tova, 6 wave? most őszintén...remélem lesz endless
34.
34.
Hardy
Jó is lenne, ha megjönne a jelszó emlékeztető kiakarom próbálni. :D
33.
33.
hofi155
Gamekapocs a leggagyibb PC-s magyar honlap, legrosszabb közösséggel. :D Bármelyik játék amelyik egyik idióta moderátornak nem tetszik már írja hogy: ne vegyétek meg, költsétek a pénzt fallout4-re.... hát ez kurvagáz gyerekek. hogy lehet ilyen ember a szerkesztőségben köztetek? PL: DaemonX. Akármennyire is nem tetszik egy játék, nem kell odaírni hogy: ne vegyétek meg te evolúciós zsákutca :D
32.
32.
Thor Vath
#18: Akkor nekem azért jött be :) Próbáltam a Titanfallt, de nekem olyan szintű fénysebességű zsezsegés volt az egész, hogy ha bevettem volna egy marék speedet se tudtam volna követni :) Egy nap után töröltem.
A SWBF nekem pont jó ritmusú.
30.
30.
Szelenas
#27: Nem kell.

@29 - Igaza van Putin mester
27.
27.
tloszjug
Sziasztok! Megtudnátok nekem mondani hogy kell-e Ps Plus előfizetés a SW-hoz vagy ez a Bétára nem vonatkozik?
Köszönöm
26.
26.
bAguziB2
#19: Kérlek, egy normal fokozattól mit vársz? ez csak egy promo...majd megnézlek liveban, hogy hardon hogy szuperálsz. Vannak bugok, beragadó lépegető, sőt nekem még a mozgása is darabos(abb, mint kéne egy lépegetőnek, mintha szaggatna, lehet egyéni hiba, lehet nem) viszont összességében kellemesen csalódtam. Féltem, mikor megláttam a gépigényt...viszont a 1GB-s kártyával is olyan szépen fut medium-high keveréken, hogy csak ámulok. Az effektek a grafikát levéve is jelen vannak (reflectionok, robbanás effekt, pálya rombolás stb.) Persze, hogy monoton a beta, mivel 2(3) pálya van bent. Az AI is csiszolva lesz, biztos vagyok benne. És egyébként, BF4 betaban sem volt több pálya, ha szeretnénk valamihez viszonyítani. Nem lesz ez rossz :)
24.
24.
Batman
Leia nem is harcos karakter. Minek? Minek kirakni a csatamezőre? Jabba is mehetne valami repülő deszkával ennyi erővel :D
23.
23.
Hunszi
#21: Az AI-ról meg ne is beszéljünk...elvileg nekem kellene túlélni, de nem egyszer én kellett keressem a katonákat, mert valahol bandukoltak...az AT-ST rendszeresen beragad, ha jó helyen állsz egyenesen megy neki a falnak s lő bolondul maga elé.
22.
22.
Spectrum
#20: Azért lehetnének ikonikusabb helyszínek is, mint egy sziklás semmi. Beadhatták volna egy csillagromboló fedélzetét, ahol a beszivárgó lázadókat kell legyőzni (vagy velük elfoglalni a "hidat"). Vagy beadhatták volna az Endor erdőit.

De nem, beadták a legjellegtelenebb sziklás izét, amit eddig láttam. A Destiny holdján több látnivaló van. Nem lehetett volna normálisan promózni a játékot a bétával? Így csak elbizonytalanított.
21.
21.
Hunszi
#19: Nem érzdődik egyáltalán úgy, hogy meg kellene komolyabban szenvedni a sikerért.
20.
20.
Kobe24
#13: Puritan palya?? Mit akarsz talaljanak ki uj bolygokat?? A tatooine is egy lepukkant boyo a Hoth rendszerbe meg kb nincsenek elolenyek es ezert menekultek a lazadok oda a birodalom elol. De azert szold meg le.
19.
19.
Hunszi
#18: A survival piszkosul könnyű szerintem...kell egy jól beásható hely és onnan szét lehet szettelni mindenkit. Talán a legnehezebben ad valami kihívást, de normal fokozaton egy 5éves is simán kibírja a waveket.
18.
18.
bukall
CoD es Titanfall funként a jatek kb olyan , mintha aludt tejet szurcsolgetnek a reggelim melle.
A Hoth harcban talalkoztam Luke-al, kb 5 mp alatt sikerult ot szitava loni. Egy host azert nem igy kepzel el az ember.
A balance kegyetlenul nem fair. A drop zoneban es a war/assaultban is a lazadoknak szinte eselye sincs.

Sokan irtatok, h unatkoztatok. Hat en is! Vontatott volt az egesz szamomra.

A survival coopot meg nem volt szerencsem kiprobalni :)
17.
17.
Spectrum
#14: Nálunk is a Birodalom nyert, de konkrétan az én lövésemtől "durrant szét" egy lépegető. Elég komoly mennyiségű XP-t kaptam. :-D

Jelenleg elég vegyesek az érzéseim, igazából unatkoztam a meccsek alatt. Addig oké, hogy ez egy átskinezett Battlefield, mert ezt valahol sejthettük. De valahogy semmi súlya nincs, ha meghalok. Remélem lesz team deathmatch, mert ebben a két módban és helyszínben nem láttam első napi vételes fantáziát.
16.
16.
Guszti333
Nekem bejött :D https://www.youtube.com/watch?v=bS2BdjgTHVM
15.
15.
Guszti333
#1: Sajnos tényleg nagy hírnek számít, mivel tudjuk jól hogy nem minden játékba kerülnek bele régi Star Wars szereplők. :)
14.
14.
Thor Vath
Nekem nagyon bejött, főleg a Hoth-pálya a lépegetőkkel. Hangulata, az van, az tuti! Két dolog, amit nagyon szeretnék a beta számlájára írni: az egyik a már mások által is említett balance. Ezen a pályán a felkelők teljesen esélytelenek, egyszer sem láttam az egyik lépegetőt sem nem hogy megsemmisülni, de még fél energiára lemenni sem. Nincsenek ellenük megfelelő fegyverek, lehet véletlenszerűen találni rakétavető power-up-ot, de az csak egy lövés és annyi. Ez a véglegesben nyilván nem marad így, gondolom figyelik a statokat, hogy ezen a pályán százból százszor a birodalom nyer. A másik a tie-vadászok és az x-szárnyúak irányítása, az valami siralmas. Alapból jobb analógon a fordulás, balon meg a gáz. Megfordítva nekem egy kicsit jobban kézreállt, de repülőt irányítani "pitch/roll-rendszer" nélkül... Teljes gáz. Ha így marad a véglegesben, soha nem fogok vadászba ülni, pedig nagyon vártam.
13.
13.
Falcon
nem tudom milyen lesz a végleges verzió illetve a többi pálya, de ennyire puritán pályákat belerakni a bétába
idegen bolygókon kellene csatázni futurisztikus városokban
de biztos hamarabb elkészül egy pusztaság mint egy városrész komplett épületekkel utcákkal...... ezt igy ebben a formában 40 perc után kikapcsoltam
12.
12.
zozo76hun
Mentem egy kort vele en is XO-n. Erdekes. Porgos jatekmenet, szep tenyleg, foleg a Hoth felszine, igaz sivar, de a ho csillog, latszik a labnyom is, mindenki lovoldozik orba-szajba. A BF utan erdekes hogy nem kell tolteni a fegyvert, gyakorlatilag allando loszer van mindenkinel (marmint energia), viszont a fegyver felmelegszik egy ido utan es nem lehet addig hasznalni meg le nem hul. Emiatt aztan mindenki lovoldozik esz nekul, minden fele mennek a szines kis lezernyalabok. Szep meg mittudomen erdekes is, de eleg hamar unalomba fulladt szamomra. Szoval "valami van, de nem az igazi!"
11.
11.
razipapi
Amúgy BETA közbe más is észrevette ,hogy tonnaszámra hajigálja az embereket a FAIRFIGHT kifele? Már lenne cheat vagy csak szimplán úgy tetszik az Anti Cheatnek hogy na most dobáljuk ki a népet??
10.
10.
Szelenas
Szerintem is baromi jó lesz,nem vagyok multiplayer fan,de ez ütős
9.
9.
PaprikaJancsi
Béta alapján elég jó game lesz.
8.
8.
Hunszi
#7: Sikerült Darth Vaderrel is mennem, hát mit mondjak...zárt térben verhetetlen, de a harc közepén kissé elvesz, akkor a lépegetővel többre megy az ember.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...