Call of Duty: Black Ops 3 - a robotok ellen

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 10.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a Call of Duty: Black Ops 3 kibernetikus módosításait bemutató videósorozat. Az új részben arról lesz szó, hogy milyen apró trükköket vethetünk be a robotok ellen a játék kampányában.

Mint ismert, az idei Call of Dutyban katonáink „közvetlen idegi interfésszel” (DNI-vel) rendelkeznek, amely egyfajta biotechnológia: testbe ültetett implantátumokról van szó, melyek hasonlóak ahhoz, amiket a Deus Exben láttunk. Ezekből többféle létezik, például olyanok, amiket az alábbi videóban láthatunk.


A Controllal a saját erejét fordíthatjuk az ellenség ellen: újraprogramozhatjuk a robotokat, akik ezután a társaikat támadják egy rövid ideig. A Remote Hijackkel pedig távolról átvehetjük az irányítást robotjárművek felett. Ütősnek hangzik.

A videósorozat előző részét itt nézheted meg.

A Call of Duty: Black Ops 3 november 6-án érkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Az előző generációs konzolokon nem kapunk egyjátékos kampányt.

17.
17.
Spectrum
#16: Gyenge a K/D arányuk, ezért inkább megy a sírás. :-)
16.
16.
Norbaa
Mi a faszom bajotok van nektek? Nem állok ki a sorozat mellett, mert szerintem undorító az éves megjelenés, a 30 Dlc, az adwanced supplydropp... De szidtok ti mindent baszod... a cod legalább próbál megújulni... min változtathatna ha nem az irányításon? Egy fps .. fegyverek és 2 csapat egymás ellen. Lerágott csont. Battlefield, az kell nektek még 20. Bezzeg ha ugyanaz lenne azért kárognátok.. ha a règi séma tetszik dobj be egy régi részt. Játszanak minddel.. komolyan nektek minden szar...
15.
15.
medson
#14: cod mw2 be beleöltem több száz órát és már ott is kifogásoltam pár dolgot, de ez... mi tököm ez?
14.
14.
medson
Nagy ex cod osként szörnyülködve néztem végig ezt a videót, mi ez a sok baromság?
13.
13.
Necreon
De gáz hogy a CoD azt újítja ami a Titanfall-ban eleve gáz volt.
12.
12.
Beniciodeltoro
#8: Nem kell megvenni, mást nem lehet csinálni, én is használtan veszem ezeket, kipörgetem a szinglét azt dobom tovább, a multija egy vicc a codnak, ez a sok biszbaszkütyü ,meg játékmenet, röhejes az egész.
Már várom azt a stúdiót aki riválisa tudna lenni a Battlefieldnek, nem igaz hogy nem látják a potenciált a modernkori hadviselésben, Guerrilla összekaphatná magát, ha már más jelentkező nincs.
11.
11.
strike19
#4: Nekem nincs elegem a COD-ból.Igaz nem veszem meg évente jövő részét.3 évente veszek egyet.
Inkább a sok kis fizetős DLC-ből van elegem,
10.
10.
mestermagyar
#9: Miket beszélek, 1500 az átlag az utóbbi 30 napban: http://steamcharts.com/app/209660
9.
9.
mestermagyar
#8: Apropó már elkezdődött, a Steamen az advanced warfaret potom 3000 ember tolja jobb pillanataiban, COD tavaly óta garantáltan nem volt toplistás. A rétegjáték ARMA 30000 játékost számlál.
8.
8.
mestermagyar
#7: Ez még legalább 20 részig így mehet, és még akkor is lesz bőven profitjuk. Nincs mit tenni ellene.
7.
7.
Angelwing
Ez a kütyü hegyek,ugrás,repülés meg az összes többi baromság,elrontja a játék élményt,az agyon csicsázott katonaruhával meg fos pályákkal. Régen volt a puska,pisztoly,gránát,meg egy fasza pálya,ahol több oldalról becserkészted az ellent. Itt meg kapkodod a fejed mert a levegőböl repülve falon áttlátva is lőnek rád katonák. Ez egy fos lesz! A sokadik fos!
6.
6.
Lacek896
Lassan már tényleg 1 gombos lesz a játékmenete.
4.
4.
Paint
Cak nekem van elegem ebből az x-ezredik CoD-ból?
2.
2.
killer13
Ez a játék sem a régi már, sajnos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...