Bemutatkozik a War of Rights

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha az amerikai polgárháborút feldolgozó multis FPS már három éve készül a Campfire Games csapatánál, a Kickstarter-kampánya csak a minap startolt el. Az alkotás teljesen realisztikus lesz és a CryEngine hajtja majd.

A War of Rights az amerikai polgárháborút dolgozza fel, mégpedig multiplayerre koncentrálva. Elsősorban az 1862-ben, Marylandért vívott harcokba kóstolhatunk bele. A Campfire Games célja a legmagasabb szintű történelmi hűség és realizmus megteremtése. A játék már három éve készül, a Kickstarter-kampány keretében a srácok 70 ezer fontot szeretnének rá összekalapozni.


Több nyitott térképen csaphatnak össze Észak és Dél haderői, többek közt megvívhatjuk a Potomac és a Shenandoah folyókért zajlott csatát, a Harper’s Ferry ostromát, és az antietami ütközetet.

Katonáink többféle rangba sorolhatóak, illetve a pályák is a tökéletes másai lesznek a valóságban is létező helyszíneknek, amiket a készítők fel is keresték adatgyűjtés céljából.

Több korabeli fegyvert vehetünk kézbe, melyek valósághűen viselkednek. A sebesüléseket szinte magunkon érezzük majd, ha nem vigyázunk, egy-két lövedék végezhet velünk. Az újratöltés eléggé macerás művelet, s közben védtelenek leszünk:


A grafika - katonáink arcának kivételével - látványosan fest, elvégre a CryEngine felel érte. A támogatók több alfa- és bétateszten is részt vehetnek.

A War of Rights PC-re készül.

16.
16.
A gunslinger istencsászár ! Fantasztikus hangulat, érdekes történet, iszonyatosan hangulatos narratíva :)))) Sajnálatos módon baromi rövid, de az végig izgalmas és pörgős !

Ez viszont, te jó isten. Nem is értem, hogy lehet cryengine-el ilyen pocsék mozgásokat csinálni. Azt hittem ezt már nem engedi az engine, mert ilyet kész akarva sem tud élő ember fia. :((((
13.
13.
torz_on_borz
Ollé, cimborával jól megtámogattuk játékot.
12.
12.
markoci555
#1: pont ezt akartam írni... :D
11.
11.
Hunszi
#6: Akkor az "új" Gunslingert mindenképp próbáld ki, visszatért a jó öreg bevált westernhez az ócska jelenkoros próbálkozás után
10.
10.
moonborn
https://www.youtube.com/watch?v=XJoGZtRiFvQ
Ez volt az egyetlen polgárháborús FPS amivel játszottam meg amiről tudok,de ez jó is volt anno 2006-ban
9.
9.
godach
#8: Ejj, mennyi mindenre kellene még ránéznem. Ez ma már (gunslinger) a második tipp, amibe valószínűleg nem csalódnék ;)
8.
8.
mestermagyar
#6: Számomra is nagy játékok, bár nálam csak az első rész végigtolása volt élmény másodszorra, a BB fegyverkezelése rögtön átjőve a játékból valahogy messze volt élményben, de amire emlékszem régebbről, az nagyon jó játék volt.

A CoJ gunslingert (ami NEM a modernkori 3. rész) mindenképp próbáld ki, nincs dráma meg kimondottan fullextrás sztori sem, de élmény benne lövöldözni, egy viszonylag olcsó űrkitöltőnek készült.

Az alámondásos sztori ami néha beleszól a a játékmenetbe plusz egy pirospont.
7.
7.
crytek
#5: Az időutazós Darkest of Days-be volt egy kis feeling anno.
6.
6.
godach
#5: Nekem nagy kedvencem volt a BB. Szerintem, nagyon jól eltalálták a CoJ sorozatot, bár csak az első két részével nyomattam, de az örök kedvenc marad.
5.
5.
A Pulyka
#2: Mármint a Bound and blood? Az elso egy ora, ha jol emlékszem, valoban az amerikai polgárháboru, de amúgy meg egy western játék. Sajnos abbol a fajtábol, amit kb. két ora után úgy basztam ki a meghajtobol, hogy be sem raktam tobbé.
Egyébként nagyon szivesen elcserélném valakivel :) ps3

Valami jo kis polgárháborús játék bizony tényleg johetne már, de konzolra kérem. A cod-oktol meg a battlefield-ektol már nem várok csodát.
4.
4.
mestermagyar
#3: A 2, már amennyire :D.
3.
3.
crytek
#2: "amerikai polgárháborút feldolgozó" Melyik CoJ szólt erről?
1.
1.
crytek
Noha az amerikai polgárháborút feldolgozó multis FPS , itt el is veszítettek.
Hihetetlen hogy értelmes single-t miért nem tudnak erre a témára építeni :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...