Mafia III - bővebben az autós üldözésekről

Link másolása
Sajnos a bejelentés után elzárták a hírcsapokat, és csak nagyon kevés információt kapunk azóta a Mafia III-ról. Az Examinernek sikerült mikrofonvégre kapnia a játék kreatív direktorát, így megtudtunk egy-két érdekességet.

Haden Blackman, a Mafia III kreatív direktora mesélt a játékról az Examinernek. Elárulta, hogy szerinte akkor szórakoztató egy játék, ha van benne kihívás, ezért a csapat úgy alkotja meg a címet, hogy többször kerüljünk majd nehéz helyzetbe. A játékosoknak emellett ahhoz is megadják a lehetőséget, hogy eldöntsék, milyen módon szeretnék megoldani ezeket a szituációkat.

 

Szóba kerültek az autós üldözések is, melyeket már láthattunk egy-két jelenet erejéig. A fejlesztők nem akarták túlbonyolítani ezt a játékelemet és tudják, hogy sok játékosnak nehézséget okoz, ha egyszerre kell vezetnie és közben a célzásra is koncentrálnia. Ezért lesz célzásrásegítés, mellyel könnyen kilőhetjük például a kerekeket. Blackman hozzátette, hogy ennek ellenére sem lesz könnyű dolgunk, hiszen be kell osztani majd a lőszert, valamint jól meg kell választani, hogy milyen fegyverrel lövünk az üldözöttre. A játékos és a karakter fejlődésével azonban az üldözések is könnyebbek lesznek majd.

A Mafia III valamikor 2016-ban jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

21.
21.
sasncore
Nagyon szép a játék. Remélem tényleg jó lesz a vezetési modell. A Maffia 1 nagyon jó volt. A képeket nézve: hangulatos lesz ez a rész is, csak legyen megfelelő tartalom benne. OFF (Nektek nem volt gyermek szobátok, hisztizni jártok ide?)
20.
20.
Extol
#17: Elkazuálosíthatatlanságoskodásaitokért
16.
16.
br1Koo
#5: Na ès ezt mièrt kell ide ìrni te utolsò moslèk retek..Húzd le magad.
14.
14.
Extol
#13: Okés Mr Grammar nazi
13.
13.
Szabby999
#7: Fiam, ha a magyartanárod vagy az apád helyében lennék, ezért a "causalosodunk" szóért akkora orbitális fülest kevernék le neked, hogy a fal adná a másikat (de lehet, hogy még a harmadikat is).
12.
12.
markoci555
#9: Még jó hogy vasárnap írtam... :D
11.
11.
markoci555
#3: Tegnap játszottam konzolon, mi a tévhit?
9.
9.
Ruga
#1#7#8 Nektek nagyon hétfő van.. Ez simán hülyeség. GTA-kban tök régóta benne van mégsem könnyűek az autós üldözések. Attól meg, hogy vannak "egyszerűbb" játékok még nem kell elhülyülni, mert vannak mellette bonyolultabbak, nehezebbek is. Túldramatizáljátok..
8.
8.
XuChi
#7: Hát igen. A sok béna, türelmetlen, nyomorék gémer miatt jutottunk el oda, hogy a mai játékok szinte saját magukat játsszák végig!! Egy gombot kell nyomkodni kitartóan, gondolkodni már nem kell, sőt ma már a tesztekben negatívumként tüntetik fel a nehéz fejtörőket :(
7.
7.
Extol
"sok játékosnak nehézséget okoz, ha egyszerre kell vezetnie és közben a célzásra is koncentrálnia. Ezért lesz célzásrásegítés"

Ezt a megnyilatkozást konzolosoknak szánták, akik gamepaddal tolnak.
A konzolok miatt causalosodunk el mi PC-sek is. Lassan kiveszik a játékokból a kihívás
6.
6.
KopyAti
Vagy nem.
5.
5.
Beniciodeltoro
Magát a játékot én vastagon LE-SZA-... :)
Vegyétek, vigyétek, biztos jó lesz.
4.
4.
Angelwing
Ennél a játéknál a történet a lényeg! Az atmosztféra és a zenék is. Ha ezek megvannak ki nem szarja le a célzás rásegítést. Csak el lehessen felejteni a külvilágot,olyan jó legyen!
3.
3.
godach
#1: Nem hiszem, hogy mostanában játszottál te konzolokon. Szerintem ez egy tévhit a hozzád hasonlóknál, valamikor még a GTA3 idejéből, amikor lehetett ezt látni. Azóta meg csak úgy megmaradt, meg csak úgy mondjátok, mert csak úgy unatkoztok....
1.
1.
markoci555
Döntsék el, hogy akkor kihívást szeretnének nyújtani, vagy célzás rásegítőt, mert a kettő nálam nem fér össze, ma konzolokon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...