Life is Strange - trailer az évadfináléra

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 19.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan véget ér Life is Strange első évada. A Polarized címen futó epizód holnap landol PC-n és konzolokon, a fejlesztők pedig egy elég drámai kedvcsinálóval készültek a fináléra. Csak akkor nézd meg, ha képben vagy!

Max élete leggyötrelmesebb döntései előtt áll, eközben Arcadia Bayben hatalmas vihar közeleg - minden jel szerint izgalmas, de fájdalmas befejezés várható. A Polarized címen futó epizód október 20-án élesedik PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en.

A Life is Strange már átlépte az egymilliós eladást, a sorozat január óta fut és megnyerő kritikai fogadtatásnak örvend. A Square Enix szerint ez egy "óriási eredmény egy kis csapattól".

7.
7.
RangerFox
Most pörgettem ki az első epizódot, az őszi szünetben végig is viszem a sorozatot, nagyon magával ragadott
6.
6.
fearer
#5: [SPOILER]

Nos igen, a vége sajnos valóban egy kicsit összecsapott lett, pedig egy ilyen egyébként kiváló játéknál elvárná az ember, hogy kicsit jobban zárják le. Még csak nem is azt mondom, hogy ne egy ilyen végső döntéses befejezés legyen, mint ahogy most van. Oké, legyen, de akkor belerakhattak volna kicsit több utalást a döntésekre azon kívül, hogy ha megcsókoltad Chloe-t akkor megint megcsókolod, de azt is csak akkor, mikor hagyod meghalni utána...
Ha meg hagyod pusztulni a várost (ezt tettem én egyébként alapból), akkor meg még csak nem is kutatnak túlélők után, hanem mennek tovább a kocsival. Anyád lehet, hogy még él, csak a romok alá szorult, és így ott fog szomjan halni, Chloe...
Nekem egyébként magának a játéknak az értékéből ez nem von le túl sokat, még mindig egy nagyon jó játéknak tartom, és a történetvezetést, a dialógusokat valóban befolyásolják is a döntéseink, imádtam is minden percét, csak pont ezért nem értem, miért a végére fogyott ki a "szufla".
Talán majd betolnak ők is egy extended cut dlc-t aztán nem lesz itt gond. :D
5.
5.
Naridar
Most értem a végére. Spoilerezés elkerülése végett csak annyit mondok: Max Effect 3
4.
4.
medson
Mocskos módon jó ez a játék, egyből beszippantott :). Heavy rain / Beyond óta nem kapott még el így egy játék sem.
3.
3.
PBalazs
#2: Ez a történet itt fog lezárulni. Ha lesz 2. évad, akkor az már teljesen más szereplőkkel lesz. Szóval nyugodtan beszerezheted. :)
2.
2.
Red-E-Kamp Van
Évad?
Hát mikor lehet befejezni már ezt a játékot?
Arra várok, már mióta kijött az első, hogy körbeérjen és beszerezhessem.
1.
1.
godach
*Hamarosan véget is ér
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...