Két első napos javítással jön az új Assassin's Creed

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 22.
  • Hír
Link másolása
Két első napos javítással érkezik majd az Assassin's Creed: Syndicate, de a méretük nem vészes, ha ezek után közel hibamentes lesz a játék, egy kicsit sem fogunk bosszankodni miatta.

Első napos peccs nélkül nincs játékmegjelenés manapság, a Ubisoft pedig szereti kényeztetni a rajongóit, úgyhogy mindjárt kettő javítást is letöltet velük az Assassin's Creed: Syndicate megjelenése után.

Azt nem tudjuk, mennyire nélkülözhetetlenek (értsd: meg kell várni a letöltést, vagy azonnal nekiugorhatunk játszani?), de a méretük átlagosnak mondható: az 1.10-es rajtszámú versenyző 541 MB-ot nyom, míg az 1.11-es 534-et. A Halo 5 vásárlóinak egy 9 GB-os frissítést kell majd letölteniük, igaz, abba a csomagba a multiplayer pályákat is belepakolták.

Az Assassin's Creed: Syndicate október 23-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, PC-re pedig novemberben érkezik. Mi már játszunk vele, hamarosan mesélünk is róla - addig is álljon itt a legfrissebb trailer:

26.
26.
PaprikaJancsi
Jók a trailerek, de a játék hidegen hagy:)
24.
24.
crytek
Nekem is megérkezik a game a jövőhetén adtak mellé GTX 980Ti-t is
19.
19.
Shannaro
Itt már az a legalapvetőbb probléma, hogy nem hibamentesen akarják kiadni, hanem a lehető legkevesebb utólagos javítással (ami itt már csak 2 patchbe fért bele, már ami első nap érkezik...). Furcsa értékrendet követ a Ubisoft.
18.
18.
Simsfan
"ha ezek után közel hibamentes lesz a játék, egy kicsit sem fogunk bosszankodni miatta."

Öreg hiba.
17.
17.
DON GONDOCS
Ilyenkor az jut eszembe ha megjelenés után is dolgoznak rajta, mikor tesztelik? Ja olyan már nincs azt a játékosok végzik.
16.
16.
"Két első napos javítással jön az új Assassin's Creed"

Magyar nyelven helyesen írva: elsőnapos. Egy szó.
15.
15.
guitarlord
#12: Hurrá, egy újabb "Majd Én leoltom a kis hülyét" Csávó....

Kedves Kolléga! Alapvetően az agressziódat inkább másutt éld ki, jobban jársz, aki itt looser, az Te vagy ;). Véleményt formálok, mert jogom van hozzá, Neked pedig jogodban áll nem figyelembe venni, ha akarod. A Másik véleményét, még ha Neked nem is tetszik, illik tiszteletben tartani!

Örülök, hogy megveszed, kívánom, hogy szerezzen boldog perceket! A kezdetek óta követem az AC játékokat, Nekem sajnos kifulladt, és próbálok ennek hangot adni, jelenleg ennyit tudok tenni! :)
12.
12.
Arsenal4ever
#11: mindegy egyes AC hírhez írsz hszt...és arról papolsz pihentetni kellene. Öcsém...higgadjál le akkor és pihenjél. Ha nem érdekel mit rinyálsz? Komolyan mondom ennél nagyobb looser nem is lehetsz.
Én ma megyek érte és gondolok a rád hasonlókra miközben jót játszok! Véleményt meg max Én formálhatok róla aki megvettem és játszik is vele. Te pihensz....:DDDD Eszem megáll!
11.
11.
guitarlord
A jelen állapotában 78 ponton álló (33 kritika alapján) Metascore pontosan azt mutatja, amit korábban is írtam: 2 fillért sem ér a cucc (számomra), semmi újdonság nincs benne....Feltehetően a neve húzza felfele, mert anélkül Én max 6/10-et adnék rá, az eddig látottak alapján.

Ideje pihentetni a sorozatot és inkább kérünk egy új Prince of Persia-t, de azt is pár év múlva, mikor az AC végre kicsit kikopik a köztudatból, meg fejlesztők agyából is, nehogy átskinezett valamit kapjunk....
10.
10.
drizzt10
#9: Akkor jobb pontokat kapott volna . De a tesztek alapján látható hogy nem egy világmegváltó játék lett de tisztes iparosmunka.
9.
9.
simi
#8: persze, hiszen soha nem fordult még elő, hogy egy kiadó lefizetett volna tesztelőket(!)
8.
8.
drizzt10
Az tesztek alapján azért bizakodhatunk.
http://www.vg247.com/2015/10/22/assassins-creed-syndicate-reviews-all-the-scores/
7.
7.
mestermagyar
Rájöttem ennyi idő után: a day 1 patch a lemezről játszóknak szól. Bár szerintem még ez sem hírértékű.
6.
6.
Spectrum
Nem értem a rinyát. A fejlesztők természetesen tovább javítanak a játékon annak aranylemezre kerülése után is. Semmi gond azzal, hogy van tapasz. Remélhetőleg a játék is sokkal bejáratottabban indul majd, mint az elődje.
4.
4.
Sznfctm
Szerintem ilyen híreket már kár is kitenni, egy olyan szalagcím lenne a szenzáció, hogy pl "Nem jár első napos patch az új AC-hez", vagy pláne "Az Ubisoft ezúttal befejezett, kész terméket ad ki a keze közül."

Mintha joghurtot vennél a boltban, és a pénztáros nő nyomná a kezedbe a baktériumot amitől besűrűsödik a tej.... ;)
3.
3.
az is.
de nem csak az, hanem az is hogy a kiadó mást szeretne. lehet hogy neked van egy jó ötleted, de a kiadó ügyes okos emberei a profitot látják csak benne. és mivel ők nem mindig tudják mi kell a játékosoknak, a végeredmény néha igencsak felemás (sz*r).
a legtöbb sikeres játék szerintem ezért lesz sorozat gyártott produktum (profit maximalizálás). a végére meg szinte mindig kifullad, és egy rossz vicc lesz. hadd ne kelljen példákat mondani :)
2.
2.
deviques
Az első AC, amit nem rendeltem elő, mert aggódtam a minősége miatt. Látom, nem alaptalanul. Nagyon ráférne már egy pihenő a sorozatra, félelmetes, hogy milyen pocsék irányt vett az utóbbi időben, kár érte.
1.
1.
drat576
Kicsit szkeptikus vagyok az új AC-vel szemben, ugyanakkor ez a dolog nem új keletű. Addig is dolgoztak a srácok mikor már ment a sorozatgyártás. Viszont nem biztos hogy utolérték magukat. Mert ha arra számítottak hogy az aranylemez és a kiadás közötti időben foltozzák be a játékot azzal könnyen elszámolhatják magukat. De most Ubi mellett, ráadásul őszi szezon, ki kellett adni. A PC-s így is késik.
Az a rossz manapság, hogy a fejlesztőknek lehet hogy kéne még idő sok esetben, és a kiadó türelmetlensége cseszi el a "művüket".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...