Így játszhatsz a PC-den a PlayStation 4-gyel

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 24.
  • Hír
Link másolása
Szerdán jön a nemhivatalos Remote Play alkalmazás PC-re, amellyel a számítógépeken is játszhatunk PS4-es játékokkal. Az app a PS Vita Remote Play funkciójához hasonlóan küldi a gépünkre a konzol képét.

A Twisted csapata egy hiánypótló appot tesz közzé szerdán. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a számítógépeken is játszhassunk a PS4-es címekkel, mégpedig úgy, hogy a konzol képét a PC-re streamelhetjük, így akár egérrel és billentyűzettel is irányíthatjuk a konzol-exkluzív játékokat.

Nem egy emulátorról van szó, a megoldás hasonlít a PS4 és a PS Vita közti Remote Play funkcióhoz. A konzol képe Wi-Fi-n keresztül érkezik, így mindkét masinának egyazon hálózaton kell lennie.

Reméljük, a srácok megoldják a lagot is és stabil játékélményt kapunk a pénzünkért. A program fizetős lesz, 10 dollárt kell leszurkolnunk érte.

41.
41.
PS4jacksony
Mibe vagytok ti !
Akinek kell az app vegye meg és küldözgesse monitorra vagy össze vissza a ps4 képét a lakásban.

Akinek nem kell nem veszi meg...

Én régimódi vagyok PS4+TV+hangrendszer.Ezt így találták ki.Felesleges appokkal bonyolítani.Számomra legalábbis.....
Ha betoppan hozzám valaki akkor kikapcsolom és nem menekülök a wc-be játszani.
Inkább egy jót dumálunk vagy elmegyünk valahová.

Én szeretek játszani és napi 2-3 óra bőven elég de akkor megadom a módját rendesen...
De vannak itt olyanok akik még a kávéfőzőre is ráküldenék a ps4 képét....Ha lenne egy app...Pf.ff....

39.
39.
#17: Divatbol?
Te mi a picsarol beszelsz?
A megideologizalt hulyeseg.
Az mehetne mar ki a divatbol.
38.
38.
Ugyanugy ahogy platform vagy autos jatekot szar iranyitani billentyuzettel, ugyanugy fos egy fps-t kontrollerrel.
Ennyi, ezen kar vitatkozni.
37.
37.
#16: Igen autoaimingel tolni konnyu csak akkor meg egy fps-nel megszunszunteted a jatekot is.
Kivancsi lennek, hogy headshootolsz kontrollerrel.Kesz gaz meg nezni is ahogy egy tps/fps-ben szerencsetlenkednek az emberek.
Ratataznak mint az eszetlen egerrel meg megoldod ket lovessel.
Amugy vannak olyan emberek is akik szeretik ha a herejuket tapossa a macajuk.
Hamar onkinzasrol van szo..
33.
33.
ADMlN
Komolyan ennyi szűklátókörű idiótát... Titeket tenyésztenek valahol?
Neked nincs szükséged erre a funkcióra? Akkor ne használd! Ilyen egyszerű.
Én személy szerint millió meg egy indokot tudok felsorolni amellett, hogy miért lehet hasznos ez a funkció.

- Minek vegyen valaki második TV-t ha elég neki az ami van, de néha előfordul, hogy más használja. Azt meg nem tudom melyik hülye találta ki, hogy egy második TV jobban megéri mint ez a 10 dolláros program. Meg, hogy a gép többet fogyaszt... ja, 50 év alatt talán behozza a TV árát amennyi áramot megspórolsz... Az meg hogy telik-e TV-re vagy nem telik teljesen irreleváns, ha nincs rá valós szükség. Vagy nálatok még a budiban is van egy? Meg még vagy kettő a garázsban hátha szükség lesz rá.

- Nálunk 2 TV van, de az itteni fanyalgók azt komolyan gondolták, hogy csak azért mert néha a nappali helyett az ágyból szeretnék Killzone-ozni azért álljak neki fúrni-faragni és fektessek le 30m+ kábelt a lakásban? Egy kis HTPC van mindkét TV mellett, mert filmeket arról nézünk, így oda elég ez a 10 dolcsis app ahelyett, hogy 50 dolcsit költenék HDMI kábelre...

- Amikor letöltök egy játékot XO-ra, én szeretek közben mást csinálni mondjuk a gépen, de közben szeretném látni hogy halad a letöltés. Ez könnyű. mert egyik monitoron behozom az XO képét, a többin meg azt csinálok amit akarok. Ezt mostantól tehetem PS4-en is.

- Több notebook és Windows-os táblagép is van a lakásban, ezek segítségével ha kedvem van játszhatok a fürdőkádban, vagy a teraszon is ha friss levegőre vágyom. De gondolom mindjárt megmondják, hogy ha telik PS4-re, akkor telik TV-re a teraszra, a fürdőbe, a kertbe, meg még a hátamra is...

- A munkahelyemen kötelező kivenni a napi 1 órás ebédszünetet, nem lehet túlórának beírni. Mivel ebédelni 10 perc is elég, így én a maradékot PC-s játékokal szoktam elütni. Ezzel az alkalmazással, meg egy VPN-nel most-már akár PS4-gyel is játszhatnék (XO-val már teszteltem, működik). De gondolom mindjárt megkapom, hogy ha telik PS4-re, akkor telik mégegyre a munkahemyre plusz TV-re is hozzá...

32.
32.
aordog
Imádom a konzolokat ès a PC-ket is....viszont a kettôjük közt van egy vonal, ami eddig nagyban elkülönítette ezen szegmenseket. Ez a kezdeményezés azt érzékelteti bennem, hogy a konzoloknak semmi èrtelme az exlusive játékokon kívûl. Gyorsan megjegyeznèm, hogy ez az elképzelès nevetséges...mert van èrtelme. De! Ha így haladnak, akkor valóra válik, ami írtam. A konzolnak semmi köze a PC-hez ès ez a megoldás a konzolosok megszègyenítése. Ez a generáció kezd nagyon büdös izzadságszagúvá alakulni. A PSVITA remote szerintem okè...na de ez? A PC is áramot eszik ès persze táptól függetlenûl változót. Fizeted inkább a megnövekedett villanyt? Egy picike TV sokkal gazdaságosabb. Nincs rá pénz? PS4-re meg volt egy százasod? Szerintem nincs mirõl beszélni!
30.
30.
Neo1989
Ez felesleges funkció minek tököljek a PC-men ezzel ha a PS 4-emhez ott a 80 cm-s Led tv-m Ráadásul semmi baj nincs a JOY-al. Ja és a ház 2 végében van a kettő :)
Nem pláne h fizessek érte. Mer h pl az XO ezt ingyen lehetővé teszi.
Bár azzal se éltem soha.
28.
28.
rossitibi
#27: Tényleg, elkerülte a figyelmem,de ettől függetlenül is kezdem nem szeretni őket,pedig régen minden termékből kerestem a sony-t
27.
27.
Caleon
#26: Nemhivatalos app, semmi köze a SONY-hoz.
26.
26.
rossitibi
Valami baromsággal muszáj volt előrukkolni az xbox-os visszafelékompatibilitásra! Mondom én aki ps tulaj vagyok. egyre többet csalódok a sony-ban...
25.
25.
Thor Vath
Hát ez milyen értelmetlen marhaság! Az xbox is nyomul ezzel, de minek? Fordítva esetleg lenne értelme, pc-s játékokkal játszani PS4-en (vagy X1-on), de ez?
24.
24.
Glassofwhiskey
Ez a hianypótló app ba**dmeg? Ahelyett, h kidobtak volna egy media servert, ggggggggggg

Csak szenvedni lehet az új ps-el...
23.
23.
koviprog
Ez mekkora madárság, nem tud 32" TV mellérakni? vesz ez PC-t, ezt a programot, PS4-et járatja a PC-T járatja, kijelzőt, PS4 pfff.
22.
22.
Ruga
#12 Pedig meglepődnél mennyivel könnyebb egérrel repülni a battlefrontban. Természetesen nem a levegőbe beszélek, én is azt hittem azzal majd könnyebb lesz, oda is készítettem a kontrollert hogy ha majd repülök akkor milyen jó lesz, de tévedtem, sokkal könnyebb egérrel. Én is meglepődtem! Az endoron az erdőben repkedés pl annyival pontosabban megy, hogy 2. nekifutásra hibátlanul tepültem végig a pályán. Mondom, én is csak pislogtam. A bf-ekben csak a helikoptert voltam képes egérrel normálisan kezelni, a többi csak kontrollerrel kezelhető, itt meg tataa, megy! :)
20.
20.
Simsfan
"Persze, és ha akarsz játszani egy fél órát akkor nyilván költözteted a konzolt a csomó kábellal, amik jobb esetben szépen el vannak rakva a tv asztalba. Vagy a családot felküldöd a vendégekkel a hálóba...."

Elég erőltetett ezzel jönni. De nekem mindegy, nem az én pénzem.
17.
17.
PS4jacksony
Ez a bill+egér kombó nem ment még ki a divatból ?
Mivel FPS-en kívül nem sok mindenre jó.
De hát akinek tetszik hát istenem nyomja akár a God of Wart Klaviatúrán...
De mivel a billentyűzet nem "kontroller" soha nem is volt az maradok a Joy-nál és a kormánynál.

A streamelésnek sem sok értelmét látom...Miért akarnám a Ps4 et pc re streamelni ? Mi hasznom válna ebből ? Ja igen irányíthatom billentyűzettel az unchartedet.
Az esetleges input lagról nem is beszélve.Köszi de nem....

A ps4-hez egy bazi nagy tv ! se több se kevesebb !
16.
16.
Szelenas
Nem értem ezt a billegér mániát, amióta lett konzolom, még a pc játékaimat is megpróbálom áthegeszteni controllerre, sztem sokkal jobb azzal nyomni
15.
15.
gerappa
A videót nem nézte meg senki? Mert azon tisztán látszik hogy lehet váltogatni kontroller és egér+bill között...
14.
14.
strike19
#12: Nem tudom mindenki mért jön az egér +bill kombóval.
Lehet kapni kimondottan gyártott egér és billenytűzet átalakítókat amivel már tudsz konzolon egérrel játszani.
Itt van egy:http://www.mayflash.com/Products/XBOXXBOX360/MAX011.html
Régebben volt egy jobb csak azt most hírtelen nem találom.(Pl*tin*m sh*pba PS3 mellé csomagolták fps bundle vagy valami hasonló volt a neve)
13.
13.
myrte
#8: Szerintem egyszer kell kifizetni. Nem a szerverüket használod a streamre. Hanem a saját ketyerédről megy a hálózaton keresztül.
12.
12.
Na azt megnézem, amikor az amúgy kontrollerre írt vezérlést valaki megpróbálja egér+billentyűzet kombóval megoldani ! :D Ez pont olyan, mint amikor a Battlefront-ban megpróbálsz repülni kontroller nélkül... Kvázi lehetetlen ! :D
11.
11.
DaVe095
#2: oda van irva : "így akár egérrel és billentyűzettel is irányíthatjuk a konzol-exkluzív játékokat."
10.
10.
Tokodboy
Most komolyan van valaki aki ilyen szarságokkal pöcsörészik, amikor ott a TV? Ez marhaság
8.
8.
Yanez
A progi fog kerülni 10 dolcsiba, vagy ezt is havi szinten kellesz fizeni?
6.
6.
Mivel az alapok ugyanazok, egy vm támogatással akár még meg is lehetne csinálni ?! :D Persze ember nem lesz aki leprogramozza , bár a google-nak már sikerült ilyen téren elég szép eredményeket elérnie ... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...