Hogyan legyünk sikeres Youtubosok?

Link másolása
Mivel sokan kértétek és sokan szellemileg rokkantnak ítéltetek, így most egy rendes blogot írok nektek!

A Youtube tele van szeméttel. Rossz videókkal, gyatra tartalmakkal, sokszor teljesen érthetetlenül beszélő nyávogós tizenévesekkel. Mivel sikerült beszereznem egy Playstation 4-et már egyenes út állt előttem ahhoz, hogy minden vackot fölvegyek tényleg bármilyen variálás és nehézség nélkül. 

De akkor most tényleg szellemi fogyatékos vagyok?

A blog folytatódik a videó alatt:

Az első magyar videóm:) Elég nagy port kavart ahogyan a kommentekből is látszott. Tessék megjött az igazi kretén, a sejpítős, okoskodós, raccsolós tuti kövér és biztos szemüveges Kiskegyedre matyizós 14 éves hülyegyerek. Ám amint a tanácsokat osztogatja, szerencsére teljesen bénán is játszik. Jó röhögtem magamban a gyalázkodó üzeneteken azon, hogy mennyire nem vagyunk elfogadóak. De ugye mégis több lett a like:) 700-an meg is nézték.  Gondoltam hát mégis poénból elkreténeskedek, nekem aztán teljesen mindegy mennyit szidalmaznak, kit érdekel? Nekem ha nem tetszik valami nem verem oda a billentyűzettel, hogy te ökör barom kretén fogyatékos, béna, meleg. 

Nyílván a sok biztatás miatt( hülye, fogyatékos, retardált) csináltam még néhány BF4-es videót, meg mindenfélét amit megvettem vagy demo volt belőle.

A legmélyebbre akartam lemenni. A legszarabb videót akartam megcsinálni. Így mellőztem minden vágást. Még arra sem vettem a fáradságot hogy letorrentezzek egy frapsot. Így telefonnal a monitorból vettem fel a nagysikerű Ryse videót. A videó alatt folytatás jön.

Máshol is megosztottam ám ezeket a remekműveket. Bemásolok egy két Ryse-ra jött kommentet.

"Atomállat teszt! Végigjátszást akarok MOST!"

"Köszönöm ezt a közel 17 perc nevetést. Jól esett így munka után. 
Csak így tovább!"

"Az ilyen videós ismertetőket 2 percig szoktam bírni, de ezt most végignéztem. Marha jó volt."

Gondoltam ennek a fele se tréfa, gyorsan rákontráztam egy Evil Within Steam demoval, szintén fantasztikus minőségben.

Hogy lássátok be is teszem, nem a reklám miatt, mert ebből pénzek nem jönnek.

És ekkor ez történt:http://nagyattila.org/2014/11/gemr-videok-a-yutbobon/

 

Nem tudtam mélyre menni:) Közben meg is kerestek, hogy írnék-e? Mert a videóimon sírnak és írni is kellene. Na mondom, hátha írásban le lehet menni a legaljára. Így aztán jött a gamerbajusz.blog.hu. Meg kell mondjam hogy a I am Bread cikket akkor többen lájkolátk mint az összes hírt az index főoldalán.

Tettem még egy keserves kísérletet hogy meglegyen a legszarabb, komolyan. Keményen dolgoztam. Ez lett az eredménye, ez már szerintem is fos volt:

Csak kajálták. Kialakult egy stabil 200-300-as tábor aki nézi a vidókat. Mikor egy hete nem tettem fel semmit már többen írtak, hogy hol vannak a videók. És tudjátok, én is rájöttem, hogy egy durva melós nap után nem kell már az okosság, csak egy teljesen elborult kretén videót akarok látni amin lehet röhögni. És van akiknek ezt én adom. Nyílván nem jön be mindenkinek, de érdekes módon sokkal több a pozitív megerősítés mint a negatív. 

Úgyhogy gondoltam óriásit durrantok, majdnem 3000-ig ment fel a nézettség. Ezt már nem linkelem hiszen már ide is betettem egyszer az Orderes interjút. Az siker lett. Volt aki sírva hívott fel ,hogy mekkora király vagyok. A blog is halad, van támogató is, nem is kis nevek a szakmában. 

És közben gyerekek, sikerült megalkotnon a legszarabb videót, mert mikor megnéztem a statisztikát akkor kitünt egy videó! Több mint 7000 megtekintés! Hétezer!

Tessék! Ez a leglalja!

Szóval itt be is bizonyosodott az, hogy lehet itt minőséget csinálni:) 

Ha elolvastad azt megköszönöm! Mindennek megvan a közönsége, ahogyan nekem is megvan, ha innen valakinek megtettszenek a videóim akkor annak örülök, ha nem akkor sem fogok sírni:) Ez a hobbim. Igen, sok esetben teljesen fos egyesek számára, de aki akarja látni, hogy máshol miket írtak látogasson el ide:http://www.gamer365.hu/profile.php?user_id=18785 

Remélem most sikerült tartalmat is vinnem ebbe az egészben:) Holnap Hotline Miami 2 Ön rossz számot hívott komoly gépléj lesz!

 

10.
10.
x360player
Ez az Evil Within videó nagyon állat lett,sírtam rajta a nevetéstől. :) Hatalmas gratuláció érte! :)
8.
8.
izolee69
Jajj, tesverem, az Evil Within videon beszartam. :-))
Fain vo't :-)
7.
7.
godach
Muszáj leszek csatlakozni. Valóban végre blog formát és terjedelmet öltött a dolog.
Én személy szerint örülök neki. Szerintem a többiek sem az írástól akarták elvenni a kedved, hanem ösztönözni, hogy valami hasonlót lássunk mint fentebb. Ilyen jöhet még részemről.
Grat... ;)
5.
5.
Yanez
Mondtam én, hogy a bajuszos alak is ember! Nem rosszak ezek a vidik, nekem is eddig az Order-es jött be a legjobban, de az nagyon! :) Csak így tovább!
4.
4.
Streetwiser
Ment is Like, de nagyon kérlek mint úriembert aki figyelembe veszi a közönségét hogy minőségi tartalmas munkát adj magadról,mert ez a névjegyed, és én örülök a legjobban h újabb taggal bővült a blogszekció és te színesíted ilyen formában:) hajrá a továbbiakban
3.
3.
Drraco
Látod, ez így mindjárt pofásabb. Lehet, hogy én vagyok régimódi, de ennek van füle, farka, közepe. Az, hogy a humorod bejön-e, vagy sem, most mellékes (annyit elárulok, hogy az orderes videódat én is megosztottam fb-n.) A többi meg... ízlések és pofonok. Van, akinek a tortadobálás jön be, és van, akinek az angol nyelvi humor. Az meg, hogy a "legalja" akarsz lenni (ha jól értelmeztem) érdekes "életcél". De azért sikereket kívánok, őszintén.
2.
2.
TaiPo
#1: Köszönöm, hogy mégis benéztél. A kötelet akkor elteszem:)
1.
1.
Streetwiser
Én gratulálok elsőként, tudsz te ha akarsz, most már emberként tisztellek, de ha valóban van gerinced akkor a többi "írományt" törlöd mert csak kiszorítod a tartalmas írásokat és akkor én likeollak az elsők közt, am igy tovább de ennél lejjebb ne add
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...