Grand Theft Auto V PC, PlayStation, Xbox

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.
1592937000

Népszerűek voltak az Epic májusi akciói

Nagyon úgy tűnik, hogy megérte a sok ingyenes játék osztogatása az Epic Games Store-nak, az ugyanis roppant mód felpörgette az aktív játékosok számát a platformon belül - de hát egy GTA V-akciótól nem is vártunk mást.
1592051400

Amerikai toplista: erős lett a május a járvány miatt

Hiába voltunk híján nagy megjelenéseknek, és hiába tapossuk az aktuális konzolgeneráció utolsó hónapjait, rendkívül erősen sikerült az amerikai játékpiac májusa az NPD Group jelentése szerint.
1591942920

Az új konzolokat is meghódítja a GTA V

A harmadik konzolgenerációját készül elfogyasztani a mára több mint 130 millió eladott példánnyal büszkélkedő Grand Theft Auto V. Az új konzolokon ráadásul önállóan futtatható formában is elérhető lesz a GTA Online - ingyen.
1591606800

Brit toplista: élre tört a Ring Fit Adventure

Többször láttuk már, hogy a brit dobozos eladásokat mennyire befolyásolja, hogy éppen mi van készleten. Most például a Ring Fit Adventure mutatta meg, hogy volna igény rá, és mivel épp feltöltötték a polcokat, a toplista csúcsáig repült.
1590487200

Brit toplista: megállíthatatlan az Animal Crossing

Ezúttal sem történt trónfosztás az Egyesült Királyság dobozos játékeladásainak toplistáján. Csupán két új cím került fel az első tíz cím közé, de sem a Maneater, sem pedig a Saints Row: The Third - Remastered nem jutott fel a pódiumra.
1590062400

Grand Theft Auto V - túl a 130 millión

A Take-Two is előrukkolt a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentésével. Habár a kiadó nem számít túl erős évre az új megjelenések terén, bízik benne, hogy a korábbi címei elviszik majd a hátukon az évet.
1589868000

Brit toplista: még mindig az Animal Crossing vezet

Ha valaki ránéz a friss brit toplistára, könnyen a déjà vu áldozatának gondolhatja magát. Pedig egyszerűen csak nem történt semmi kirívó a múlt héten, így továbbra is az Animal Crossing ül a csúcson, és a többi helyezésen sem volt komoly mozgás.
1589821200

Rengeteg pénzt spórolt meg nekünk az Epic Games

Akik idáig bezsákolták az Epic Games Store összes ingyenesen kínált játékát, azok elég szép összeg - egész pontosan 2140,94 dollár - kiadásától kímélhették meg a pénztárcájukat.
1589470396

Frissítve: Ingyenes a GTA V az Epic Store-on

Amennyiben hihetünk egy gyorsan eltüntetett közösségi posztnak, akkor könnyen lehet, hogy a Rockstar sikerjátéka lesz a következő ingyenes játék, amit az Epic Games Store ajándékba ad.
1589202000

Brit toplista: újra élen az Animal Crossing

Az elmúlt héten több brit áruházhoz is megérkezett a korábban elkapkodott dobozos játékok utánpótlása, ez a vérfrissítést pedig kimondottan jót tett az Animal Crossing: New Horizons eladásainak. Ismét a Switch-exkluzív lett a hét legkapósabb címe.