Ryse: Son of Rome Xbox

Új akciójáték a Crytektől, amelyet a Microsoft megbízásából készítettek Xbox One-ra. (A fejlesztés Xbox 360-ra kezdődött!)
1392658210

A hónap végén kibővül a Ryse: Son of Rome

A Crytek bejelentette, hogy a hónap végén új DLC érkezik a Ryse: Son of Rome-hoz, melyben egy kooperatív túlélőmód élesedik öt térkép és néhány karakterskin társaságában. Season pass nélkül 8,99 dollárba fáj.
1388319031

Ryse: Son of Rome teszt

Küzdj katonaként. Irányíts hadvezérként. Emelkedj a legnagyobbak közé. Legendaként. A Ryse: Son of Rome az Xbox One legrosszabb játékának ígérkezett, gyűlöltük őt, lenéztük, kinevettük. De nagyot tévedtünk.
1386062655

A Cryteknél dolgozik a God of War-direktor

Emlékeztek még arra, hogy Todd Papy elhagyta a Sony Santa Monicát? És arra, hogy mindezt Németországért? Nos, mint kiderült, a német úti cél nem más volt, mint a Crytek frankfurti stúdiója.
1385392488

Brit toplista: berobbant az Xbox One

Alaposan felforgatta a brit játékeladási toplistát az Xbox One, az Xbox One-exkluzív címek és a multiplatform játékok Xbox One-változatai is a legkeresettebb játékok között szerepeltek.
1384880400

Launch traileren a Ryse: Son of Rome

Bár a legtöbb Xbox One-nyitócím tesztje már elolvasható az interneten, a Ryse: Son of Rome értékeléseire még várnunk kell. Rossz előjel? Akárhogy is, a játék launch trailere megérkezett.
1384873200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban befejeződik a generációváltás, boltokba kerül az Xbox One, méghozzá egy raklapnyi nyitócímmel az oldalán. Persze ettől függetlenül is lesznek érdekes megjelenések.
1384520444

Ryse: Son of Rome - látványos pályamustra

Fejlesztői kommentárral megspékelt játékmenet-felvételeket kaptunk a Ryse: Son of Rome-ról. Egy elátkozott mocsárban, Rómában és Yorkban is pirosra festhetjük gladiusunkat. Emellett itt a websorozat negyedik része is.
1384362051

Ryse: Son of Rome - itt a sorozat harmadik része

Folytatódik Marius Titus drámai története, ahol a harc és a becsület kéz a kézben jár. Már alig több mint öt perc az egész, s ha azt vesszük, hogy lassítva látjuk az eseményeket, a nettó cselekmény ennél is rövidebb.
1384002000

Itt a Ryse-sorozat második része

Folytatódik a Ryse: Son of Rome alapján készülő élőszereplős minisorozat, a második részben főhősünk, Marius Titus Damocles legendáját meséli egy ifjú légiósnak. Még két epizód van hátra.
1383811231

Ryse: Son of Rome - nézzünk bele a harcba!

A külföldi szaksajtó már belenézhetett a Crytek akciójátékába, s a tapasztalatok mellett új látnivalókat is közzétettek a Ryse: Son of Rome-ról. Gameplay videót kaptunk a single-ről, s azon belül a harcrendszerről is.