MX vs. ATV Alive PlayStation, Xbox

Folytatódik az MX vs. ATV sorozat: az Alive újfajta árazási modellt vezet be a THQ-nál.
1304521200

Veszteséges a THQ, de a Homefront jól szerepelt

A THQ vesztesége ugyan nőtt az előző pénzügyi évhez képest, de a kiadó állítólag még így is tudta hozni az elvárásokat, miután a Homefront viszonylag szépen szerepelt - az észak-koreaiak amerikai invázióját feldolgozó FPS-ből 2,6 millió példányt szállítottak le az üzletekbe világszerte.
1301990444

Trailert kapott az MX vs. ATV Alive

A Cars: The Videogameről és az MX vs ATV Reflexről elhíresült Rainbow Studios májusban hozza el a quadok és a crossmotorok szerelmeseinek az MX vs. ATV Alive-ot, mely továbbfinomítja a közkedvelt szériát. A sportág nagyágyúit is felvonultató játékban nem a fair futamoké lesz a főszerep.
1295524800

Májusban jelenik meg az új MX vs. ATV

Májusban kerül boltokba az MX vs. ATV legújabb része, az Alive. A játék azért is érdekes, mert a THQ ezen a címen fogja kipróbálni először az új árpolitikáját, melynek jegyében olcsóbban juthatunk hozzá a dobozos verzióhoz, de így a szokásosnál kevesebb tartalmat is kapunk.
1284463840

Késik az új Red Faction, jövőre jön a Saints Row 3

A THQ jó előre belőtte a legnagyobb címeinek megjelenéseit, s bár az új Red Faction és a Warhammer 40.000: Space Marine később érkezik, mint vártuk, a listában legalább már szerepel az új MX vs. ATV és a Saints Row 3, valamint az UFC-WWE páros következő részei is feltűnnek.