DmC: Devil May Cry PC, PlayStation, Xbox

A Ninja Theory készítette el az új Devil May Cryt, a DmC a sorozat rebootja.
1344955742

GC 2012: DmC - Vergil visszatér, új trailer

A Capcom megerősítette, hogy Dante ikertestvére, Vergil is visszatér majd a DmC-ben, a hír mellé pedig új előzetest és screenshotokat is csatolt az érdeklődők számára. A bosszúvágy mindkettőjükben megvan a démonokkal szemben, össze is fognak, hogy megmentsék az emberiséget.
1344524411

DmC - trancsír és heavy metal

A Capcom jó időzítéssel adta a tudtunkra, hogy van egy olyan terméke, mely a DmC névre hallgat, és amit el szeretne adni nekünk. Függetlenül attól, hogy ki a főszereplő személye, s hogyan néz ki, látványos kombókkal kikövezett vérbeli mészárlás vár ránk. Készül a démonpaprikás!
1342362600

Visszatérhet a klasszikus Devil May Cry is

Legalábbis a Capcom nyitva hagyta a lehetőséget rá. A cég elmondása szerint ugyan teljes mellszélességgel kiállnak a DmC új irányvonala mellett, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az eredeti Devil May Cry a rá jellemző játékmenettel soha nem térhet majd vissza.
1339140958

E3 2012: Fél óra a DmC társaságában

Dante csapdába esik Limbo világán, a környék megváltozik körülötte, s mindenhonnan démonok ugranak a nyakának. Hősünk egyaránt beveti az angyali és ördögi láncait, mely nem csak a harcban jön jól, hanem az épületekre való felkapaszkodásban. 30 perc játékmenet következik.
1338894681

E3 2012: DmC - befutott az expós előzetes

Dante techno zenére aprítja fel a démonokat, az egyik főgonosz meg olyan, mintha az Anonymus hackercsoport egyik szóvivője lenne. Az új trailer megpróbál bizonyítani és szeretné visszahódítani a régi rajongókat - azokat, akik az első tervek alapján elfordultak a DmC-től. Képek is vannak.
1337868000

2015-ben jöhet a következő Devil May Cry

Legalábbis a becslések szerint, a Capcom ugyanis a legutóbbi tervei szerint minimálisra csökkentené a folytatások megjelenései között eltelt fejlesztési időt: a vállalat úgy gondolja, két és fél év lenne a járható út, ezt a forgatókönyvet követik majd a Devil May Cry, a Resident Evil és a Lost Planet esetében is.
1337670025

Megvan a DmC dátuma, lesz PC-s verzió is

Az újragondolt Dante kalandja kihátrál az őszi játékdömpingből és helyette csak 2013 januárjában lát napvilágot. A Ninja Theory játéka egyébként számítógépeken is tiszteletét teszi, igaz nem egy időben jelenik meg a konzolos változatokkal. Két új képünk is van belőle.
1336752000

7 milliós eladást vár a Capcom a Resi 6-tól

Nagy elvárásai vannak a Capcomnak a Resident Evil 6-tal kapcsolatban, az újjáélesztett Devil May Cryjal kapcsolatban azoban jóval kevesebbet remélnek. Továbbra is kérdés, hogy az átalakított Dante képes lesz-e meghódítani a régi rajongókat.
1334134833

Még több látnivaló a DmC-ből

Esélyünk sincs megmondani, hogy a bejelentéstől számítva hányszor változtatta meg a Ninja Theory az új Dante fizimiskáját - az ú arculat már véglegesnek tűnik. A srác kevésbé laza, inkább tűnik egy szimpla srácnak a gangról, de legalább kevésbé meleg, ha értitek, mire gondolunk.
1334062832

DmC - Dante nem bír aludni

A Ninja Theory új víziójában Dante jó néhány évvel fiatalabb a megszokottól, ráadásul a hírekben még terroristának állítják be. Főhősünk idegenkedik a ruhadaraboktól, kockás hasát nem védi se ing, se zakó. Az úriember fizimiskája szinte minden hónapban változik, lássuk az új arcát!