Elite Dangerous PC

David Braben visszatér a klasszikus Elite világába, és egy igazi folytatást készít az egykoron legendás űrhajós anyagnak.
1467972000

Ingyen hétvégén az Elite Dangerous: Arena

A Frontier Developments ingyen elérhetővé tette a hétvégére az Elite Dangerous kompetitív módját, az Arenát. A külön is megvásárolható Arenában más játékosok ellen tesztelhetjük a tudásunkat.
1458147602

GDC 2016: Az Oculus Rift nyitójátékainak listája

Harminc játékkal startol el március 28-án az Oculus Rift. Ezek közé tartozik a Project CARS, az Adr1ft, az Elite Dangerous, az EVE: Valkyrie és a Defense Grid 2 is. A felhasználók egy közösségi hubnak, az Oculus Home-nak is örülhetnek.
1455721222

Megjelent az Elite Dangerous: Arena

Oké, az űr felfedezése is nagyon le tudja kötni a játékost, de néha előfordul, hogy lazulásképpen némi űrharcra vágyunk. Pontosan erre szolgál az Elite Dangerous: Arena, amely már önálló formában is letölthető.
1453474819

Elite: Dangerous - a Steam VR élvez prioritást

Noha a délelőtti infók még arról szóltak, hogy a Frontier Developments nem támogatja hivatalosan az Oculus Rift végleges verzióját, szerencsére erről szó sincs. Ám ettől még a Valve-féle Steam VR élvez prioritást náluk.
1452787217

Már 1,4 milliónál jár az Elite: Dangerous

A Frontier Developments bejelentette, hogy immáron 1,4 millió példány talált gazdára világszerte az Elite: Dangerousből. Ebbe a számba mindhárom platform beletartozik, és a statisztikák szerint elég sok játékórát beleteszünk.
1450204214

Megjelent az Elite Dangerous: Horizons

A Frontier Developments szólt, hogy elrajtolt az Elite Dangerous második szezonjának felfogható bővítménysorozata, a Horizons. A bolygók meglátogatása csak a kezdet, folyamatosan érkeznek majd az új funkciók.
1449741646

Dátumot kapott az Elite Dangerous: Horizons

Már nem kell sokat várnunk az Elite Dangerous következő nagy tartalmi frissítésére, a Frontier Developments szerint a jövő héten élesedik a Horizons csomag. Ennek örömére nézzünk bele a bolygókon való landolásba!
1447249076

Így landolunk a bolygókon az Elite: Dangerousben

Az új Elite: Dangerous - Horizons-videóban egy új funkció mutatkozik be. Hamarosan a bolygók felszínére is ellátogathatunk, és a landolás után bebarangolhatjuk az ismeretlen planétát, de ez csak a kezdet.
1444039200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz az október, erről árulkodik a heti megjelenési listánk is. Tudunk majd zenélni, világ körüli kalandozásra indulunk Nathan Drake-kel, és visszatérnek a transformerek egy sor bunyó erejéig.
1443513654

Elite: Dangerous - jövőre jön a kooperatív mód

Egy rakás új funkcióval bővül jövőre az Elite: Dangerous. A Frontier Developments elhintette, hogy a Horizons kiegészítősorozat részeként élesedik a kooperatív multiplayer és a karakterek testreszabásának lehetősége.