Heroes of the Storm PC

A Blizzardot nem zavarja a Valve-féle DOTA 2, így a Starcraft II alapjaira elkészítik a saját DOTA-változatukat.
1360344600

Jön az új Call of Duty, de kevesebbet várnak tőle

Az Activision Blizzard is közzétette a maga pénzügyi helyzetjelentését, amiből kiderült többek között, hogy jön az új Call of Duty, de kevesebbet vár tőle a kiadó, miközben a World of Warcraft játékostábora megint kisebb lett.
1336914784

Megegyezett a Valve és a Blizzard a DOTA névről

A Blizzard nem nézte jó szemmel, hogy a Valve simán elhalászta az eredetileg Warcract III-as modként megszülető DOTA nevét. Végül azonban nem kötött ki a bíróságon ügy, a két fél megegyezett, a Valve-fél DOTA 2 pedig marad DOTA 2. Örülünk.
1328886000

Június előtt jön a Diablo III, de mi lesz utána?

A jó hír az, hogy a Blizzard az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi helyzetjelentése után elárulta: az év második negyedében a boltok polcaira kerülhet a Diablo várva-várt harmadik része. A rossz hír, hogy ennél bővebb információkkal nem szolgált, fogalmunk sincs, mi a helyzet a többi címmel.
1328871600

Amikor a Blizzard és a Valve egymásnak esik

Ilyen ez a popszakma. A Defence of the Ancients óriási népszerűsége hisztériát szült, ma már pedig a legnagyobb játékfejlesztők civakodnak azon, hogy ők használhassák a kiegészítő címének ikonikus rövidítését, a DOTA-t. A Valve előrébb tart a jogi procedúrában, a Blizzard oldalról támad.
1319445051

BlizzCon 2011: Átalakul a Blizzard piactere

A neves fejlesztőcsapat a BlizzConon jelentette be, hogy némileg átalakul a korábban Blizzard Marketplace néven futó piactere - első lépésként átnevezték szimplán Blizzard Arcade-re. Innen érhetjük majd el az ilyen-olyan modokat és egyedi térképeket, némi pénzmagért cserébe természetesen.
1319360400

BlizzCon 2011: Könnyebb lesz a Blizzard DOTA

A Blizzardot láthatóan nem zavarja, hogy a Valve ezerrel dolgozik, sőt, már éles versenykörülmények között is nyomatja a DOTA 2-t. A cég ugyanis teljes erővel dolgozik a Blizzard DOTA-n, ami a BlizzConos bemutató szerint könnyebben tanulható és átláthatóbb lesz.