Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate Nintendo

Nintendo 3DS-en folytatódik a Castlevania: Lords of Shadow.
1360867380

Nintendo-bejelentéseket hozott a Valentin-nap

A Nintendo ma is lezavart egy Nintendo Directet, és nem is kevés bejelentés született a délután. Az egyszerűség kedvéért egy anyagban foglalkozunk minddel, így semmi nem kerülheti el a figyelmedet!
1360832404

Kilenc percen át mozog a 3DS-es Castlevania

A Nintendo World Report több mint kilencperces tömény gameplay-felvételre tette rá a mancsát a Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate-ből. Trevor Belmont az éjszaka lényeit hányja kardélre.
1360591254

Búcsút mondhatunk a Castlevania-portoknak

A korábbi hírekkel ellentétben a MercurySteam mégsem tervezi, hogy a HD-konzolokra is elkészítse a 3DS-es Mirror of Fate-et, sőt, a Lords of Shadow 2 Wii U-s verziójára sincs esély. A csapat lészáma kicsi, az erőforrás kevés.
1360148432

Képeken a Castlevania: LoS – Mirror of Fate

Egészen más perspektívába került a Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, miután a producer elhintette, hogy abszolút esélyes, hogy az eredetileg 3DS-re szánt cím nagykonzolokra is elkészülhet. Örüljünk az új képeknek!
1359993647

Castlevania: LoS - Mirror of Fate - jön a HD-verzió?

A Konami brit részlegének fejese megerősítette, hogy a 3DS-re megjelenő Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate-ből létezik egy asztali konzolokra szánt verzió is. Megkapjuk, ha sikeres lesz a handheld változat.
1358935216

Látnivalókon a Castlevania: LoS – Mirror of Fate

Mielőtt a nagygépes Lords of Shadow 2 a boltokba kerül, érkezik a Nintendo 3DS-es mellékág, a Mirror of Fate. A Mercury Steam egy trailerrel és egy rakat képpel jelentkezett a márciusi premier előtt.
1354878020

Sztoritrailert kapott a 3DS-es Castlevania

Márciusban landol Nintendo 3DS-en a Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate. A Konami által kiadott új előzetesben megismerhetjük Trevor Belmont vérrel és dicsőséggel teli háttértörténetét.
1354780825

Nintendo Direct: megjelenési dátumok, videók

A Wii U megjelenése után már a játékfelhozatal miatt érdemes követni a kiotóiak bemutatóit. Tegnap hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott egy sor first-party cím, az új előzetesekről már nem beszélve.
1351764054

Mozgásban a Castlevania: LoS – Mirror of Fate

Halloween alkalmából ne feledkezzünk meg a Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate-ről sem, amely Nintendo 3DS-en teszi tiszteletét. Minden benne lesz, ami a nagytestvért naggyá tette: ostorcsapások, szörnyek és platformrészek, hősünk pedig lazább, mint valaha. Kötelező alkotás?
1347953400

Készül a Castlevania-film

Nem éppen abból a forrásból, ahonnan várnánk, de megerősítették a tényt, hogy végre tényleg készül a Castlevania-mozi. Legalább hat éve küzdenek fele különböző rendezők és stúdiók, úgy tűnik azonban, hogy a projekt már legalább a szereplőválogatáson túl van.