Butítják az Xbox-os Rage-et, de meg nem vágják

Link másolása
Az id egy interjúban megerősítette, hogy semmilyen tartalom nem lesz eltávolítva a Rage Xbox 360-as verziójából, a textúrákat viszont továbbra is butítják.
Az id egy interjúban megerősítette, hogy semmilyen tartalom nem lesz eltávolítva a Rage Xbox 360-as verziójából, a textúrákat viszont továbbra is butítják.

Carmack cége nemrég azt közölte, hogy a Rage Xbox 360-as verziójából nagyobb mennyiségű adatot kellett törölni, hogy ráférjen a tervezett két darab kétrétegű DVD-re. Ezt a hírt az id Softwares Tom Willits már meg is cáfolta:

"Semmilyen tartalom nem lesz eltávolitva a Rage-ből az Xbox360 miatt, semmilyen sem. Úgy érezzük, hogy az Xbox 360 egy csodálatos konzol, és remek Rage érzést fog nyújtani."

Korábban szó volt arról is, hogy a Rage Xbox 360-as változata grafikailag kicsit visszamaradottabb lesz a PC-s és PS3-as testvéreihez képest. A stúdió már megpróbált alkudni a Microsofttal, hogy a játék három darab lemezen jelenjen meg, de Bill atyánk cége ezt nem támogatja. Willits ezutóbbiról következőket mondta:

"A mai kis beszámolómban beszéltem arról hogy mi öt vagy hat kisebb pályát terveztünk a játékba, de a végén úgy egyeztünk meg, hogy ehelyett egy nagyobb, átfogó térkép lesz, ami rákerül mindkét lemezre. Legfőképpen azért lesz ez így, hogy Xbox 360-on se legyen töltés a pályarészek között. Az, hogy a játék nem tölt, miközben vezetsz, szerintem egy jó megoldás, bármelyik platformon is vagy."
37.
37.
killi
Ezt a "gazdag" fantáziára utaló "remekművet" lehet még butítani?
36.
36.
Bins
34# hallod azt nem komolyan írtam -.-". Másik meg azért a box meg a ps3 között nincs akkora különbség mint a ps3 meg ps2 között... am egyiken sem fogom besasolni mert boxon tolom majd a TFU-val szal ja. meg ha jól emléxem a box is hamarosan átáll blu-ray-ra vagy mifene. de végülis tökmind1 hogy még ebbe a boxba rakják bele vagy a következőbe mert mert a MS fele annyi időre tervezte a 360-at mint a ps3-at a sony, szal már nem kell olyan sokat várni a következőre vagy a feljavított 360-ra...

35# erről beszéltem... ha nem azzal foglalkozol hogy a hibát keresd úgysem fog feltűnni...max véletlenül egyszer kétszer pár másodpercre gondolom senki nem fog megállni a játékban azért hogy a különbségeket nézegesse a két konzol között....
35.
35.
Dcrysis02
Szerintem James erre http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=1001 az interjúra gondolt.Willits mondta hogy alapban nem fog különbözni az Xbox360-as verzió a többitől,de akkor nem veszed észre a különbséget ha nem keresed.De mint mondta pár helyen lehet majd látni hogy egy kicsit csúnyább.
34.
34.
Gael
27:sajnos nem nagyon vagod,mit is jelent,hogy butitjak a jatekot.Nem baj,hamarosan megtudod.Sasold majd meg a PS3-as The Force Unleashed-t full HD-n,meg a PS2-s valtozatot.Pont a lenyeget fogod latni,mert a tartalomhoz nem nyulnak,csak a fizika,meg a texturak reszletessege lesz csokkentve.persze ennyire drasztikus kulonbseg nem varhato a Rage eseteben,de meg fogod latni,hogy nem kocka ujjakrol,meg szogletesen froccseno verrol lesz szo.Lehet megiscsak meg kellett volna tartsak a HD-DVD-t mint sajat formatumot.Egy evet nem adok,es elbukjak a jobb jatekokat a DVD szuk kapacitasa miatt.Bele sem merek gondolni,hogy az FFXIII hany DVD-re megy majd ra.
33.
33.
G Logan
Persze ha multat tekinte 360 tünvalami kicsit szebbnek vagy jobbnak a pc -és vagy a ps3 porttol akkor az mindenkit érdekelt. :D
32.
32.
felegyi
31# Hát nem tudom! Több hír is van ami azt az állítást bizonygatja hogy grafikailag lesz különbség a 2 verzió között. De Carmack-ék még most is próbálnak egyezséget kötni a MS-al, majd erre is fény derül...
31.
31.
tjames
No egy friss hír szerint nem lesz különbség a két konzol verzió közt látványban. Azt nyilatkozta Carmack sajtóreferense hogy ugyan technikai gondokkal küdenek a X360 esetében (DVD-DL) de a látványban ugynazt fogja nyújtani, nem kell kompromisszumot kötni a játéknak.

Erre varrjatok gombot!
29.
29.
andy976
Ha arra gondolok hogy az oblivion ráfért egy 8GB os lemezre könybe lábad a szemem..én szerintem lefogom cserélni az XBOXOM at had szóljon az a 20GB os lemez..Imádlak te csodálatos 21. század..
28.
28.
Optimus Prime
Hát az utóbbi pár hsz-en jót nevettem . :D



"am nemvágom én nem szoktam olyannal játszani hogy mész az autóval aztán tütü..xD"



Én igen, a Quake Warsszal XD
27.
27.
Bins
23# igen? aztán miért? szögletesen fröccsen a vér benne? vagy mi? vagy kocka újjai lesznek valakinek? júj... nagyon zavaró lesz tényleg már meg sem veszem...

24# jah biztos. am nemvágom én nem szoktam olyannal játszani hogy mész az autóval aztán tütü..xD
26.
26.
Metal fiú
akkor nagy játék várható
25.
25.
bitbandita
Azért ez elég nagy szopás, hogy nem a vas számítási kapacitása hanem az adattár mérete miatt kell egy ilyen címet butítva kiadni...
24.
24.
Lotheran
ennek pont a grafikája lesz a lényeg az Új TECH5 motorral nemaz hogy mész azt a kocsival meg tü-tű:D
23.
23.
Lotheran
Bins,aza észrevehetetlenség akkora lesz hogy kib****sza a szemed:D
22.
22.
Bins
12# Télleg felvágom az ereimet, mert nem tudom verni a grafikára...pff Hagyjukmáá. hol érdekel az az észrevehetetlen kis különbség?
21.
21.
dareal
19: ááááá, több dvd-s stuffok már jó rég vannak pc-re. az xplane9 csak 6 db DL DVD, a 8 5 db, az fsx 2db, vanguard 2 db and so on:)
20.
20.
bitbandita
#15: felegyi te miről beszélsz?... gyere vissza a jövőbe, mert azok az árak az a múlt!
19.
19.
Optimus Prime
#13: az egyik force power a Jedi Knight-an XD

(bocs, nem tudtam kihagyni)



Előbb-utóbb be fog törni a PC iparba is a blu-ray. Vagy ezzel a játékkal vagy egy másikkal. Eleinte úgy lesz, mint anno a DVD-nél 3-4 CD-s kiadás és DVD-s. Majd csak a DVD marad. Igaz, most még tudtommal csak egy PC-s játék van két DVD-n: Age of Conan.

De hát manapság minden olyan gyorsan fejlődik....
18.
18.
Zsohi
Szerintem se drága a blu-ray olvaso/iro az olvasot itt már látam 150$ért ami nem sok az üres lemez meg 5-15 $ az irot még nem néztem mennyi

Meg szerintem nem sokára gépre is lesznek blu-ray játékok 2 éven bellül mert már vanak olyan játékok aminek a blu-ray jobb lenne mint a dvd
17.
17.
gerappa
PC-re miért lenne bluray lemezen kiadva? Ott majd szépen feltelepítik az emberek a 2 DVD-ről és viszont látásra. Vagy PC-re 3 lemez lesz? Attól hogy nem kell majd töltögetni, ez is csak egy szaros zombihent lesz moddingolható fegyverekkel és járművekkel.
16.
16.
Vincenzo
15: egy BluRay olvasó, illetve DL DVD író/BluRay olvasó kombi 30 ezer forint...egy BluRay író is már "csak" 50ezer ft...ya és akkor ez a legjobb minőségű Pioneer cuccok ára hivatalosan, boltban...
15.
15.
felegyi
11# Kizárt! Nem hiszem hogy PC-re a blu ray csak e-miadt fog elterjedni! Nem érné meg kiadni a játékot gépre, egy blu ray olvasó most is ottvan 100k vagy több!
14.
14.
watto
hagyjon már a hülyeségével... kinemszarja le hogy milyen überistenkirály grafója lesz... amilyen grafika pl.: a turokban van az elég.. nemkell ezt túlcsicsázni csak legyen jó a story, legyen fordulatos, és ne unjunk rá egyhamar! ;)
12.
12.
LiMiT
Na xboxosok...az kellemetlen! xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...