GDC 2009: Úton a C&C: Generals második része?

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 25.
  • Pletyka
Link másolása
Bár régóta olvashatunk pletykákat egy esetleges Command & Conquer: Generals folytatásról, most végre szinte biztos bizonyíték van a készültére.
Bár régóta olvashatunk pletykákat egy esetleges Command & Conquer: Generals folytatásról, most végre szinte biztos bizonyíték van a készültére.

A találgatásokra a héten boltokba került, PS3-as Command & Conquer: Red Alert 3 - The Ultimate Edition egyik ráadásként feltárható videóinterjúja adott okot, melyben Mike Verdu, az Electronic Arts Los Angeles-i stúdiójának egyik fejese maga mélázik el a nyilvánvaló igennel megválaszolandó kérdésen: ha már az eredeti Command & Conquer és a Red Alert szériát ennyire forszírozza az EA, elég valószínű, hogy jönnie kell egy új Generals-nak is, nem? Verdu egyébként maga is rajongó, sorstársainak szánt üzenete szerint "ne lepődjön meg senki, ha a jövőben bemutatkozik a Generals 2." Jön az a folytatás tehát, csak még korai róla beszélni; azonban úgy tűnik, még így is hamarabb válik valóra a rajongók álma, mint várták.
7.
7.
vagoshead
1 szó fantastikus..... az elsö rész is zseniális volt remelem ez is jo les...
6.
6.
OldM4n
Végre egy értelemes hír. Generals nagy királyság (bár a ZH a Vista x64-et nagyon nem szereti, és annyira nem jó, hogy XP-t használjak helyette) ma is játszom vele. Egy dedikált Generals gépen. :))
4.
4.
Chavez
Még szép, hogy lesz folytatás :D
3.
3.
Gael
johet,csak legyen ez is konzolra
2.
2.
Darth Razor
Remélem, hogy valóban fejlesztik, az első rész és a Zero Hour kiegészítő zseniális volt! Multiban Toxinnal szinte verhetetlen voltam! :)
1.
1.
Dcrysis02
Nem csodálnám hisz az EA Los Angeles már nem dolgozik a Tiberiumon úgyhogy szabad a pálya.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...