GC 2013: Látnivalókon a The Crew

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft jövőre megjelenő autós játéka is hallatott magáról a Gamescomon, ennek apropóján egy közel ötperces gameplay felvételt és néhány screenshotot szereztünk be a címről.

Az Ivory Tower és a Ubisoft Reflections közreműködésében készülő The Crew új fejezetet nyit az online játszható autós játékok történelmében: itt nemcsak, hogy egy hatalmas és nyitott világban versenyezhetünk majd, de a hangsúlyt a kooperatív és a kompetitív autózás kapja. Közben karakterünk folyamatosan fejlődik, az autóinkat átalakíthatjuk, és változatos kihívásokban kell helytállnunk.

A játék 2014 elején jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

12.
12.
sikwitit
#9: Nekem mintha Gordon jutna eszembe róla :D
9.
9.
fcbdavid
Figyeljétek 1:23-tól a bal felső sarkot :DD
8.
8.
UrbyG
Ekkora hatalmas játékteret, alig bírok elképzelni is! :D Az alapötlet is teli találat, egy dolgon fog múlni, mégpedig az autók irányításán! ha azt jól belövik akkor ez lesz az a játék amit az open-world autós gamek szerelmesei a TDU óta várnak és a TDU 2-től nem kapták meg! :D Plusz multiplatform, tehát nincs az a para se, hogy a PCsek vagy PS tulajok kimaradnak mint a Forza Horizonból.
7.
7.
aordog
Nincs mit mondani.....ezt videon nézve nagyon egyben van. Remélem ez így is marad.
6.
6.
kszabi51
Hát ha az új NFS sem találja meg a helyes irányt a rajongók felé, akkor lassacskán eltűnik a sorozat süllyesztőben ilyen konkurencia mellett!
5.
5.
Darox
A videó végére átszakadt a nadrágom...
4.
4.
Cooper911
#2: Akkor talán nézd meg a videót :D
Ígéretes kis cucc ez.
2.
2.
Gamerdavid
grafika elég jó, egy gameplayt megnéznék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...