GC 2013: Star Wars-kártyajáték jön mobilokra

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Star Wars-kártyajátékot készít mobilokra a Konami, a Star Wars: Force Collection ráadásul free-to-play lesz, a fejlesztők a különböző extra lapok és a játékbeli valuta után kérnének csak pénzt.

A Konami felel a Star Wars: Force Collection fejlesztéséért és kiadásáért egyaránt, a játék iOS-re és Androidra készül, szeptember 4-én várható a megjelenése.

Alapanyagául a hat Star Wars-film szolgál majd, a készítők filmjeleneteket, zenéket és hangeffekteket is átemeltek a mozikból. Két fő játékmódot kapunk, az egyikben küldetéseket kell teljesítenünk: ilyenkor egy főhős vezetésével az elérhető hat bolygó egyikét kell bejárnunk, miközben az ellenfelek legyűréséért tapasztalati pontot kapunk és fejlődünk.


A másik játékmód kifejezetten a csatákra koncentrál: a játékos összerak egy pakli kártyát, és azzal indul harcba mások ellen. Több mint 230 különböző hős, gonosz és jármű lesz elérhető, mindegyik lap más-más statisztikákat vonultat fel. A játékbeli valutaként szolgáló kristályokkal fejleszthetők is, ilyen kristályt gyűjthetünk és vehetünk is - valódi pénzért, egyébként free-to-play a játék. Pénzt az extra kártyalapokra is költhetünk.

15.
15.
Dreadlox
#13: +1 de a kinektes szint csak annyit ártott neki, hogy a maradék erejét is kiszívta a sorozatnak és táncikáló hülyegyereket csináltak mindenkiből, ahelyett hogy a fénykardozásra koncentráltak volna, ami a lényeg volt!
14.
14.
Dreadlox
#12: köszönd Lucas jiddisségének és a Disney-nek! Amúgy lehetne egy normális kártyajáték mint a Mágus vagy hasonló fantasy, tudom ott a Duels of Champions de az nem az igazi:S
12.
12.
daenath
#11: Vilagvege :P
Amugya Konami-nak van tapasznyalata a kartyajatekokban, Yu-Gi-Oh!!! Gondolom mindenki ismeri ;)
Azert a cikkhez is szolva: A telib...ot qrvadedszuleit azoknak akik igy elcseszik a Star Wars univerzumot, igy lerombolni egy egesz mitoszt, nem semmi ...
11.
11.
Dreadlox
elöbb a moba, a heartstone után a kártyajátékok, mi lesz még?
10.
10.
Kocsis92
áruljátok már el, mi ezzel a baj?
a kártyajátékok a reneszánszukat élik (scrolls,hearthstone), látszik hogy van rá kereslet, mobilokon főleg addiktív lehet. ha jól megcsinálják hatalmas siker is lehet
8.
8.
Batman
hát ez tényleg egy kulánt lóránt.
4.
4.
Raatkainen
Szegény Star Wars franchise, amit ezzel művelnek!
3.
3.
Quent1n
Erre bezzeg van kapacitás.. Kiherélték leköpködték és levizelték az egész SW univerzumot. Büszke lehet magára mindenki aki részt vett benne. Egyedül a könyvek amiktől még nem hányok hupililát de már ott is vannak bőven vacak darabok.. Kár érte.. Lehet, hogy a Star Trekkel csinálták jól, inkább hagyták a fenébe a játékokat..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...