Márciusban jön a Titanfall

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Végleges megjelenési dátumot kapott a Titanfall, az Electronic Arts pluszban a játék gyűjtői kiadásáról is lerántotta a leplet. Utóbbi méregdrága lesz, ettől függetlenül tetszetős darabnak tűnik!

Észak-Amerikában március 11-én, Európában pedig március 13-án jelenik meg a Titanfall PC-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Az Electronic Arts és a Respawn Entertainment egy új trailer és a gyűjtői változat társaságában jelentették be a végleges dátumot. Utóbbi kifejezetten ütős, jóllehet 250 dollárért vesztegetik: egy 18 hüvelykes (világító!) Titan-szobor került a pakkba, ezt egy 190 oldalas album és egy poszter kíséri majd.

A trailer túl sok újdonságot nem jelent, már nyáron is ezt a pályát mutogatták a készítők:

17.
17.
alex512
Egyébként remélem, hogy lesz egy kicsit kevésbé gyűjtői kiadás valami kisebb szoborral nem diorámával, mert 50+ ezer forintot soha nem fogok fizetni egy játékért de pl 20-25-ért már megvennék egy sima szobros kiadást.
15.
15.
alex512
Más cikkeket olvasva ezek a szobrok kézzel készítettek lesznek szóval a fröccsöntés kizárva. Az anyag nincs sehol feltüntetve de ennyi pénzért biztos nem sz*rból faragják ki :D .
14.
14.
number361
Valamiért nagyon nagy port akarnak kavarni ennél a játéknál, amit nem értek. Durván még 5 hónap van hátra kiadásig, nem láttunk róla csak egy-két gameplay videót és a már már lassan szokásos "szerintünk ezzel a játékkal megváltjuk a világot" marketing szöveget. Ez kevés, rettentően kevés kérem.

Követem? Igen. Meg is fogom-e venni? Bah ne hülyéskedjetek, azt se tudjuk, hogy jól van-e összerakva ez az egész koncepció és vajh működik-e majd a trolloktól fertőzött internet sivatagában..

Majd, kiderül, idővel. Én csak drukkolni tudok nekik.

u.i.: Amúgy azt a szobrot megnézném élőben is, elég szépen megcsinálták így fotó alapján, ami azért lássuk be nem semmi "csak" 250 dollárért.
13.
13.
RangerFox
#4: szerintem pvc-ből van, úgy mint az AC szobrok.
12.
12.
HerodPK
Ez egyszeruen zseniális. nagyon város. persze PS en uszik de ott PC amiért hálás vagyok :) nem tudom a Collector mennyire éri meg az a szobo elég fasza:D
11.
11.
Dark_Temptation
tuti vétel! :) már régóta várok 1 ilyen játékra.
8.
8.
KeXxX
Nagy választásom nincsen, így PC-re veszem. Csak majd dobjanak egy gépigényt! Bár így a látottak alapján nem kell hozzá túl jó gép.
7.
7.
Marcus88
Én meg azért fortyogok,mert nem lesz benne single mód.
Pedig a játék nagyon tetszik,kár érte!
4.
4.
markoci555
gondolom műanyag fröccsnetett f*s, ha vasból lenne vagy valami acél stb akkor még azt mondom van értelme
3.
3.
Kougat
#2: Ebben sajnos teljesen egyet értünk :). Értem én, hogy a pénz meg stb de akkor is :).
De azért nektek is van pár jó játékotok :)
2.
2.
..::RoLiSoAp::..
ki ne adjátok PS re ááá fasság" lenne.. felakasztanám aki kitalálta hogy a jó játékokat csak adott gépekre adják ki..
1.
1.
RangerFox
Szép szobor jár a collector-hoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...