Ajándék játékkal jön a Mario Kart 8

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 30.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo komolyan rákészül a Mario Kart 8 megjelenésére, egy hónappal premier előtt külön Nintendo Directet szentelt neki, amiben egy sor érdekességről is lehullt a lepel. A műsor felvételét itt nézhetitek vissza.

Május 30-án, vagyis egy hónap múlva kerül boltokba a Wii U-exkluzív Mario Kart 8, a Nintendo ennek apropóján külön Directet szentelt a játéknak.

A cég láthatóan komolyan veszi a premiert, ami persze nem meglepő. Kiemelendő, hogy a játékkal párhuzamosan egy sor Wii U bundle és kiegészítő is boltokba kerül, de ami még érdekesebb, hogy a Nintendo ajándék játékot is ad a Mario Kart 8-vásárlóknak: ha valaki július 31-ig beregisztrálja a saját példányát a The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, a New Super Mario Bros. U, a Monster Hunter 3 Ultimate, a Game & Wario, a Pikmin 3, a The Wonderful 101, a Sonic: Lost World, a Nintendo Land, a Wii Party U vagy a Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games egy letöltőkódját is megkapja ingyen.


Amit még nem árt tudnod:

  • A multit legfeljebb tizenketten játszhatják együtt, négy különböző játékmódban.
  • A lobbyban lesz voice chat is.
  • A Mario Kart TV-ben visszanézhetjük majd a legszebb pillanatainkat, de lesz YouTube-os feltöltési lehetőség is.
  • Bemutatkozott két új fegyver: a Super Horn egy duda, amivel arrébb lökhetjük az ellenfeleket, a Crazy Eight pedig egy nyolc különböző fegyvert tartalmazó item.
  • A versenyzők listája mostanra 30 fősre duzzadt, miután bejelentették Baby Rosalina és Pink Gold Peach szereplését is.

 

Jönnek az első Nintendo-játékok

Mármint a hagyományosak: egy ausztrál bolt szerint szeptemberben kerülnek boltokba azok a játékok, amiknek az érkezését már Satoru Iwata is előrevetítette, mikor bejelentette, hogy licencelhetővé tennék a márkáikat és a karaktereiket efféle célokból. Az első példányokat itt lehet meglesni, egyértelműen a Mario Kart 8-versenypálya a legmenőbb.
18.
18.
Gamelord
Két jó játék egy áráért, király :)
17.
17.
kopic
#7: Nem tudtad ? Ő az összes konzollal rendelkezik !
16.
16.
LargoPlanet4
#10: Lesz Super Mario Galaxy teszt csak még kicsit játszok vele, hogy legyen miről írni :D
14.
14.
DON GONDOCS
http://www.officialnintendomagazine.co.uk/57721/nintendo-announces-e3-2014-plans/
Satoru Iwata is előrevetítette
13.
13.
Norbiii
#12: Más tészta talán, de én olyat láttam, hogy versenyezett a család, vagy a haverok, és nem tudták hogy melyikük nyert. Néztek egymásra, majd kiderült, hogy a klotyón ült a csávó a gamepad-al, egy jót röhögött, és ő nyerte meg a versenyt. XD
12.
12.
Yami
#1: Én abban reménykedem, hogy lehet majd úgy lokális multit tolni, hogy az egyik játékos a TV-n, a másik pedig a kontroller kijelzőjén játszik.

Én már előrendeltem a Limited Edition-t. :)
11.
11.
frenkyboyhun
Uhhh de várom már .... eeddig terveztem halogatni az u-t .... végre eljött az én időm is :D
10.
10.
Norbiii
#8: Esetleg majd ha lesz ilyen, és ha meglesz, akkor. :) Amúgy ha összejön valami, akkor nyugodtan írj róla egy blogot, a múltkori kezdésnek nem volt rossz, és egy újabb Galaxy tesztet szívesen olvasnék, egy újdonsült Wii tulajtól. :)
9.
9.
ikaralyos01
#7: Ő már Wii U 2.-n játszik XD
8.
8.
LargoPlanet4
Kíváncsi vagyok milyen értékeléseket kap. Nagyon jó játék lesz az biztos.
#5: Tervezel erről is blogposztot írni? :)
7.
7.
Norbiii
#6: Amúgy van Wii U-d, vagy csak tervezel?
5.
5.
Norbiii
#4: Tökéletes mondat, csak egyetérteni tudok vele! Remélem most már tényleg belehúznak, és legalább ilyen minőségi játékokat fognak piacra dobni. Én már mióta várok egy új Donkey Kong Country 2 folytatásra, ami a SNES-es verziót venné alapul, ehelyett kiadtak egy DKCR másolatot kis túlzással......
4.
4.
Birkazoli
#3: Szerintem se, Nintendo termékekbe még soha nem csalódtam! :)
3.
3.
Norbiii
#2: Nem fogod megbánni, garantálom! :)
2.
2.
Birkazoli
Nagyon jónak tűnik!:) Amint tudom, tuti beszerzek egy Wii U + Mario Kart 8 csomagot.:)
Ezek a játékok meg remélem ide Európába is ellátogatnak, mert van néhány, amit mindenképp szeretnék az otthonomban látni:)
1.
1.
Norbiii
Tuti vétel lesz, már várom! Arra azért kíváncsi vagyok, hogy mennyit használ ki a tablet controller egy autós játéknál...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...