Nem lehet újra letölteni a P.T.-t

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 6.
  • Hír
Link másolása
A Silent Hills játszható teaserét már azok sem tudják letölteni, akiknek korábban megvolt a demó, csak törölték a merevlemezről. A Konami a múlt héten törölte a P.T.-t a PS Store-ból, úgy tűnik, véglegesen.

Noha a Konami korábban még azt kommunikálta, hogy a Silent HIlls játszható demóját újra le tudják tölteni azok, akiknek korábban ugyan megvolt, de időközben törölték a PS4 merevlemezéről, sajnos erre még sincs módjuk. A Kojima Productions alkotását - előzetes figyelmeztetés után - a múlt héten távolították el a PlayStation Store-ból, úgy tűnik, végleg.

Ha amerikai accountunk van, és most akarjuk letörölni a konzolról a P.T.-t, a felugró ablakban azt az üzenetet olvashatjuk, hogy a Library menüpontban bármikor újra letölthetjük a demót. Ez rendben is van, a P.T. megjelenik a könyvtárban, de amikor a letöltésre böknénk, hibaüzenetet kapunk.

Remélhetőleg csak átmeneti hibáról van szó, és a Konami gyorsan megoldja a helyzetet. Máskülönben vehetünk olyan konzolt drágán, amin még mindig rajta van a P.T.

8.
8.
Spectrum
Európai store-ból még letölthető, tegnap megint belenéztem. Frászt lehetett kapni tőle, sajnálom, hogy elkaszálták.
7.
7.
DarkAssists
6.
6.
GAMEROD
Jólvanmár, annyira nagy eresztés azért nem volt sem grafikailag, sem hosszban, sem horrorban. A fele poén szinte a Homecoming-ban is el lett lőve.
5.
5.
biohazard rex
Nem tudom mennyire lehetséges PS4-en, de annó 360-ra pc-ről szedtem demókat, amit aztán simán át dobott pendrive-ra egy programmal az ember és már tolhatta is :D
4.
4.
NECROSMOKE
En youtube-on neztem es 6X lettem rosszul egymas utan.
3.
3.
SwordFish
1000 euróért eladom a PS4-emet előre telepített P.T.-vel :)
2.
2.
h.jozsa
Én végig sem birtam tolni!
Frászt kaptam tőle rendesen!
1.
1.
DarkAssists
Túl Pszicho volt úgy is betiltották volna :) komolyra fordítva a szót pedig ez valóban a horror játékok csúcsa lett volna kár ... pc re amúgy jött volna?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...