Jövő év elején jön a Black Ops 3 első DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 6.
  • Letöltés
Link másolása
Awakening címen fut a Call of Duty: Black Ops 3 első DLC-je, amely harminc napig PlayStation-exkluzív lesz - tudtuk meg a tegnapi PSX-konfernecián. Nem nagy meglepetés ez, ismerve az Activision és a Sony partnerségét.

Mint ismert, a Call of Duty: Black Ops 3 DLC-i ez évtől kezdve PlayStation-platformokon 30 napos exkluzivitást élveznek, így a frissen leleplezett első bővítmény, az Awakening is, amely 2016 elején jelenik meg.

A tartalom a szokásos: négy multiplayer térképet kapunk, név szerint a Skyjackedet, Rise-ot, a Splasht és a Gauntletet. Továbbá a zombimód is folytatódik egy új fejezettel, ami Der Eisendrachen címen fut.

Szintén a jövő év elején indul a Call of Duty World League, a selejtezők már kezdetüket is vették Los Angelesben, Kölnben és Sydneyben.

5.
5.
ronaldo1991
#4: bitmandita!

Köszi a segítséget, kipróbálom!! :)
4.
4.
bitbandita
#3: Nekem az updatek megoldották. Meg a legutóbbi nvidia driverben is van valami okosság direkt a BO3.-hoz, ha esetleg nem az lenne fönt. Nekem is bőven elég a gépem, még sok is, mégis szaggatott az elején, sőt volt, hogy le is fagyott a menüben. A három update után a legutóbbi nvidia driverrel viszont most már jól megy. Ahogy elsőre kellett volna neki...
3.
3.
ronaldo1991
Valaki tudna abban segíteni, hogy mi a megoldás a szaggatásra?
Gép ügyben nincs gond, meg van hozzá ami kell, szóval elméletileg futnia kéne, de amikor bejön a menü kegyetlenül szaggat. Olvasgattam oldalakon, másnál is volt ilyen. Amiket találtam megoldást egyik sem jött be.. :/
Pl a config.ini fájlba is bele szerkezgettem, leszedtem csomó féle verziót és egyik sem volt jó. Szivesen kipróbálnám ha már játszottam az összessel részével, de így nehezen. :/

Előre is köszönöm!!
2.
2.
atesz89
Mod és a pályakészítőt ha kiadták volna már most vagy mondjuk január körül. Akkor volna értelme. De ha már áprilisra eltűnnek a playerek a csalók miatt, akkor mind1. Bo 1 nél is ezt rontották el. Hogy nagyon későn jött a modkészítő így nem futott be mint a cod4 meg a cod2.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...