The Long Dark - részletek a kampányról

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 17.
  • Hír
Link másolása
A jelenleg korai hozzáférésben elérhető The Long Darkhoz jövő tavasszal érkezik a sztorimód, melyben egy férfi vagy egy női hőst irányítva élhetjük át a megannyi titokkal operáló történetet.

A The Long Dark Kickstarter-kampánya 2013-ban sikerrel zárult, azóta 550 ezer kópia talált gazdára a jelenleg Early Access-státuszban leledző túlélőjátékból a Steamen és Xbox One-on együttvéve. 2016 tavaszán élesedik a sztorimód, melyben a játékosok egy férfi és egy női karaktert irányíthatnak felváltva.

A történet szerint egy apokaliptikus esemény után a modern civilizáció az összeomlás szélén áll - a geomágneses katasztrófát "First Flare-nek" nevezték el. Két hősünknek a kanadai vadonban kell túlélniük bármi áron. A pasi egy Will Mackenzie nevű pilóta lesz, míg a lányt Astrid Greenwoodnak hívják - foglalkozását tekintve orvos. Miközben erőforrásokat gyűjtenek, tűzet kell csiholniuk vagy fegyvert kell készíteniük. Ez utóbbira szükség is van, elvégre az éhes farkasokkal gyakorta meggyűlik a bajuk, a tél pedig könyörtelen, ennivalót nem sokat találunk egy ilyen helyen. Nagyjából tehát azt kell tennünk, amit már a szabad játékra kihegyezett alfában is.

A kampányt epizodikus formában kapjuk meg 2016 folyamán, a szereplők hangjáért Jennifer Hale és David Hayter felel majd. Egy epizód nagyjából 2-3 órás játékidővel bír.

Érdemes már most lecsapni a Hinterland Studio játékára, hiszen az első epizód startjakor a jelenlegi 19,99 dollárnál többet kell majd leszurkolnunk érte.

4.
4.
3.
3.
Prax
The long dark ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2.
2.
crytek
#1: Na végre single story ,így már érdekel a game majd bundleba!
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Épp ma néztem rá, hogy mikor jön a végleges, de nem találtam egyértelmű infót.
Viszont mit lehet kezdeni ezzel az epizódos hülyeséggel már megint.
Nincs ez ellen valami kampány, hogy ne lehessen játékot így kiadni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...