Oculus Rift - év elejétől lehet előrendelni

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 23.
  • Hír
Link másolása
Palmer Luckey, az Oculus alapítója a Twitteren erősítette meg, hogy 2016 elején indul majd az Oculus Rift előrendelése. Aggódni nem kell, mindenről időben tájékoztatni fogják az érdeklődőket.

Jövőre beindul az igazi VR-őrület, aminek első hírnöke az év első negyedévében boltokba kerülő Oculus Rift lesz. A négy USB-portot igénylő kiegészítő március 31-ig bezárólag jelenik majd meg, így értelemszerűen hamarosan elindul az előrendelések rögzítése is.

Ennek apropóján jelentkezett a Twitteren a cég alapítója, Palmer Luckey, aki elmondta, az előrendelés pontos részleteiről időben be fognak számolni, annak rajtja újév után nem sokkal később várható. Az Oculus Rift végleges hardverét és az 1.0-s SDK-t a héten kezdték el kiszállítani a fejlesztőknek.

Az előrendelők egyébként ingyen megkapják majd a CCP virtuális valóságra épülő játékát, az EVE: Valkyrie-t is, amiben egy csillaghajóflotta hadnagyát irányítjuk.

6.
6.
Artyom150
Az irányítás nekem nem egészen világos. Pl. egy sok kapcsolós repülőszimulátorban van valami segítség, hogy lássam a billentyűzetet, vagy pedig hozzátartozik, hogy vakon gépel a gamer?
5.
5.
unrealnoise
zsoze: 200-ból nem. Csak az ajánlott vidkártya GTX970. Ami most 100 ezer. Ehhez jön egy i5 proci, ami 50 körül van. Plusz HDD, 8 GB Ram, stb.

GTX 970-el sem fog minden menni fullmaxon ilyen felbontás mellett...

Ha van egy régebbi alapgépe, járékos gépe az embernek nem akkora vagyon, de nulláról kb 250/270 ezerből lenne meg. Énnilyen gépe "rendszerwinyónak" SSD-t raknék, egy jobb táp sem ártana (20k kb), bill+egér még... Jah és hát az alaplap :D

Ha mindent számolunk, és egy f*sza gépet akarunk, akkor inkább 300 a vége. Ebben nincs monitor. :) ezzel nyugodtan neki lehet vágni a VRnak.

DE: gyengébb géppel is neki lehet, indie játékok satöbbi mennek majd vele, de egy pCars meg ilyenek alatt megfekszik majd, ha nem akarjuk szarrá butítani a textúrákat...
4.
4.
zsoze
és milyen gép kell hozzá ?? 200e bol kijon majd ,hogy ne szaggasson semmi sem és élvezheto is legyen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...