50 millió játékosnál jár a Hearthstone

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 29.
  • Biznisz
Link másolása
Döbbenetes mérföldkőhöz érkezett a Blizzard free-to-play kártyajátéka: a csapat a legújabb kiegészítő megjelenése apropóján árulta el, hogy immár több mint 50 millió regisztrált játékossal büszkélkedhet.

Már tölthető a Hearthstone legújabb kiegészítője, a Whispers of the Old Gods, amely 134 új lapot és egy sor változtatást hozott magával. A Blizzard ennek apropóján jelentette be a nagy hírt, miszerint több mint 50 millió regisztrált játékosa van a címnek.

Bár ez nem az aktív kártyások száma (erről sajnos semmit nem mondott a cég), így is figyelemre méltó eredménnyel van dolgunk, annál is inkább, mert az utolsó 10 millió főt november óta sikerült összehalászniuk a fejlesztőknek.

23.
23.
TheBate
#21: Ha a napikat nem tudod lenyomni, akkor nem a pakliddal van a gond
22.
22.
princeps27
#21: Az új kiegnél még nem tudom, nem játszottam annyit vele, de eddig léteztek olyan paklik amikben nem volt legendás lap és stabil meta deckek voltak (face shaman, face hunter, zoolock, aggro paladin). A hs gyűjtögetős részének meg annyi a lényege, hogy vagy tudj packokat farmolni arénában, vagy vegyél pénzért. Próbálj olyan arénákat csinálni, amivel a napi küldetést is tudod teljesíteni, én legalább is ezt szoktam.
21.
21.
Khaszás
Nagyon jó meg minden de mint ahogy korábban írták itt már páran: nincs egyensúly a kezdő és a kezdetek óta játszók között(Mármint nyilván nincs de akkor ne sorsolja már őket össze! ). Sajnos én tartottam egy hosszabb szünetet és emiatt már képtelen vagyok felzárkózni egyszerűen nem tudom megcsinálni a napi küldetést sem mer ugye ahhoz nyernem kell de nem tudok nyerni mivel csak olyanokat sorol be akik kb 1 lappal elverik az egész paklimat :/ párnapja is adtam egy esélyt neki mondom nyerek kettőt két ingyen pakliért nagyon jól haladtam kb 10hp alá levettem a srác életét (nekem 25-30között volt ) mondom zsír meglesz erre elkezdte lepakolni a leg lapjait és 2-3 kört követően megvert és ennyi volt.. Tehát nem lehet, aztán lehet itt dobálózni az Arena móddal h az egyenlő de kezdőként totál random pakliközül válogatni lapokat és nyerni annyit h még a befizettet összeg megtérüljön (amihez szintén napit kell csinálod) nem igazán jön az össze.. Több oldalon is "sírnak" és csak nevetni szoktam a Yu-gi-oh huszárokon hogy "Én lenyomom a legendás paklidat egy alap deck-el!" mer ö annyira vágja a gamet h biztos olyan lap jön ami neki kell.. :D na mind egy. Nem hiszem el h nem lehet egy normális skill alapú v játszott idő alapú vagy lap szám/minőség alapú összesorsolást belerakni és akkor a probléma meg lenne oldva de hát ugye az a cél h fizess :/ Sry a hosszú véleményért.
19.
19.
genius95
#17: Én most a jővőre megjelenő humorérzék paklikra gyűjtők, ajánlom sokaknak , egészen op legendary-k és epic-ek lesznek benne, azt mondják, hogy nélküle nem élet az élet. ;)
18.
18.
genius95
#17: Pedig tényleg lehet venni, és hozzáteszem nem is olyan drága. Ha erről nem tudtál eddig akkor tényleg"fuhhh barátom". :-)
15.
15.
Mr.Dead
#10: Rank 20-on is lehet farmolni golden herot, az nem nagy cucc, akár egy hónap alatt is meg lehet csinálni...
14.
14.
Buggy
Azt a 150 gondot könnyű összegyűjteni az arenara ott meg úgyis mindenki random lapokból játszik, úgyhogy elég sok paklit be lehet pénz nélkül is zsebelni .
13.
13.
KőbányaKispest
Lehet itt k.rva profinak lenni, ha egyszerűen semmit nem ad le, a másiknak meg igen, ugyis bukó.

Most egyszerűbb felzárkózni, csak ha valakinek nincs annyi goldja, vagy dustja, akkor is sok idő lecraftolni a dolgokat. De sokkal jobb igy, hogy nincs naxramas meg gvg kieg lapok a standardban. Sokkal jobb lett az egész.
12.
12.
Trapyd
#10: "Itt gondolkodni kell, tervezni és ez nem mindenkinek fekszik."
Ezt aláírom, de a lapjárás is ott van és ha az nem kedvez akkor joccakát.
11.
11.
Codehook1337
#10: En 41et nyitottam szerdan :D
10.
10.
latis666
#9: Így van. Ismerek olyat aki soha egy fillért sem fizetett be és rég túl van mage-el az 500 nyert ranked meccsen. 46 paklit nyitott mikor kijött az új kieg mert gyűjtötte rá az aranyat. Én sem fizetek és többnyire nyerek. Itt gondolkodni kell, tervezni és ez nem mindenkinek fekszik.
9.
9.
Codehook1337
En egyszer sem fizettem pakliert... mindennap lenyomom a questeket es gyujtom a goldot ennyi. turelem rozsat terem
8.
8.
Yetikoma
Én már kéthete töröltem és egyáltalán nem hiányzik.
6.
6.
sloth
#2: ez volt az egyik oka, hogy bejött az új frissítés. most már sokkal könnyebb felzárkózni, mint anno
2.
2.
Harkat
Engem csak az zavar a játékban, hogy nekem tök sima paklijaim vannak de mégis rengetegszer olyan ellenfeleket ad be, hogy azoknak meg legendary meg epic kártyájuk van... Én meg csak nézek. :D "Mozdulni" se tudok szinte. Miért nem lehet olyan ellenfeleket beadni nekem akik velem egyszintű kártyákkal játszanak? :)
1.
1.
giga321
Most töröltem le mert az új frissitést nem bírom felrakni mert nincs már helyem. 8 gigából 3,5 giga csak ez foglal. Amúgy is csak 1 nap 1x játszottam vele amikor kajálok munkahelyemen. Már nem tolom vele úgy mint régen. Laptopon meg már felejtős.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...