Stable Orbit - építs te is saját űrállomást!

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Öt évvel azután, hogy az ISS elpusztult, több ország is azon szorgoskodik, hogy egy működő, biztonságos űrállomást építsen. A Stable Orbitban ez a feladat rád hárul a meglévő erőforrások felhasználásával.

A Stable Orbit 2034-ben játszódik, öt évvel azután, hogy a Nemzetközi Űrállomás megsemmisült. A történet szerint az űrprogrammal rendelkező államok hiába szorgoskodtak egy új űrállomás létrehozásán, eddig kudarcot vallottak, mikor azonban létrejön az All Nations Space Coalition, a helyzet végre megváltozik.

A főszerepet itt is a realisztikus szimuláció kapja, azaz a játékosok különböző modulokkal és erőforrásokkal gazdálkodva építhetnek - természetesen az űr fizikájának figyelembevételével.

Mi a készülő állomás parancsnokát alakítjuk. Nekünk kell előkészítenünk a modulok célba juttatását a Földről, majd az összeszerelést apránként. Az űr viszont barátságtalan hely, egyetlen apró hiba is végzetes lehet - köztük a dekompresszió, azaz a légnyomás robbanásszerű csökkenése.

A játékon a PC-s Deus Ex: Human Revolution vezető programozója, Jim Offerman dolgozik. A tervek szerint idén októberben érkezik a korai hozzáférésű változat.

1.
1.
Necreon
A Kerbal Space Program mindig is taszított a fura kis embereivel, de ez már kissé más témája miatt is ígéretesebbnek hangzik számomra. Kár hogy valószínűleg olyan árcédulát kap ami a kísérletező kedvem hamar szegi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...