Ingyen játszható a Black Ops 3 a hétvégén PC-n

Link másolása
Itt a lehetőség, hogy kipróbáld a tavalyi Call of Dutyt, ha eddig nem tetted volna, hiszen a hétvégén ingyen játszható a Black Ops 3. Ha megtetszik a játék, most ráadásul akciósan be is szerezheted.

Újabb ingyenhétvége kezdődik a Steamen, melynek főszereplője ezúttal a Call of Duty: Black Ops 3. A tavaly megjelent cím egész jól sikerült, még ha egyértelműen nem is ez lett a legjobb darabja a sorozatnak. A multiplayer a szokásos élményt kínálja, a kampányt pedig négyfős kooperatív móddal dobták fel a fejlesztők.

A játékot vasárnap estig lehet ingyen tolni, de ha megtetszene, akkor most féláron, 30 euróért tudod megvásárolni.

32.
32.
#5: Ezzel én is így vagyok. Tavaly még egy ingyen hétvégén az AW-t kipróbáltam, elég is volt, szerintem ez sem tudna újat mutatni. A Black Ops részek sztorija viszont elég korrekt volt szerintem, úgyhogy ezt is szívesen kipróbálnám.
21.
21.
kopic
#18: Nekem van egy olyan megérzésem, hogy ismét SWfannit köszönthetjük köreinkben.
11.
11.
laggr
Nekem nem indul el. Először azt a hibaüzenetet kaptam, hogy a Steamnek futnia kell, holott futott. Utána "elindult", de vagy indítás után azonnal hibaüzenettel kilép vagy 15-20 másodpercnyi fekete képernyő után. Mi lehet a gond? Egyszer már végigjátszottam a játékot szóval nem a konfiggal van a probléma szerintem.
10.
10.
#8: Nem sok esélyt látok rá, ha esetleg gyors a neted, próbáld ki.
8.
8.
kopic
Ilyen gépen elfog futni ?
VGA: Amd Radeon HD5500 series, DDr3, 1024 mb
CPU: Pentium Dual Core cpu E5200 2.5ghz, 2.5ghz
7.
7.
Derivel
Nálam 11 percet ment a játék a Steam szerint, és már meguntam. És ebben még benne van a menüben nézelődés és a beállítások is.
Még a letöltési időt is visszakérném, ha lehetne.
6.
6.
Heldengeist
#5: Inkább 6-7 óra és nem. Ez már a 3. alkalom, hogy ingyen kipróbálható a játék, az előző két alkalommal csak a multi volt elérhető. Biztos, hogy most sem adják oda a single-t.
5.
5.
tupaccc
Akkor a story is teljesen egészében játszható lesz? Engem a multi nem érdekel, de COD storykat általában 8óra le lehet zavarni, akkor talán meglesném 
4.
4.
Heldengeist
Ez pontosan az a pénz, amennyit megér. Egy ennyire multi központú játékot már rég F2P alapon kellene szolgáltatni, nem AAA áron árulni.
2.
2.
KőbányaKispest
Ez tök fasza.

De nekem ez már annyira high tech b*ziság, future soldier, nyál ömlés, hogy sose érdekelt. A 12 évest biztosan felizgatja az ilyen, de szerintem van az a kor, amikor az ember már egyszerűen leszarja az ilyen játékokat és nem szuperkatonának képzeli magát.
1.
1.
A játék a napokban kapta meg a modtámogatást. Azóta bekerültek régebbi fegyverek, meg már cod2-s pályával is találkoztam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...