Befutott a Rogue One következő előzetese!

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 13.
  • Cooltúra
Link másolása
A Disney ezúttal nem vitte túlzásba a teaselést, egy új poszter társaságában jelentette be az este, hogy ma előzetest kap a Rogue One: A Star Wars Story. Nos, a trailer megérkezett, és bizony jól sikerült!

A sztoriból és a látványból is komolyabb ízelítőt ad az új trailer, felbukkan Mads Mikkelsen, Darth Vadert pedig szemből is megcsodálhatjuk végre. (Meglepő módon ugyanúgy néz ki, mint eddig.) Jó mulatást!

Az új poszter pedig így fest:

42.
42.
Batman
Semmi izgalom nincs bennem. Filmet tekintve pedig tavaly megorultem a 7-ert. Majd majd egyszer megnezem. Vaderrel sem tudnak a moziba rangatni. Ez nem star wars, ez mar majomkodas a star wars vilagaban.
40.
40.
Datzy
Az első ~24mp nagyon ott van, aztán lassan mintha kezdene elfogyni a lendület. Ne legyen igazam.
38.
38.
delphijos
#37: Még annyi, hogy Carrie Fisher nőiessége sokkal inkább ki volt emelve a klasszik trilógiában. Az hogy Ray nőnemű, gyakorlatilag semmiféle hangsúlyt nem kapott, se az öltözéke, se a viselkedése. Semmi.
37.
37.
delphijos
#36: Lehet másképp látjuk a dolgokat, de nekem se Rey nem volt a filmben "cuki muki puna" se Felicity Jones a trailerek alapján. Az hogy más filmekben mit játszanak, ki a francot érdekel? Harrison Ford mekkora myálas f*szt játszott például a Working Girl-ben? Akkor ettől most rosszabb Indy vagy Solo?
36.
36.
KőbányaKispest
#35: De az nem tűnik fel, hogy feszt cuki muki punával adják el a star warst?

Az ébredő erő egyetlen nézhető karaktere Rey volt, nemhiába nem?
35.
35.
delphijos
#34: Az kicsit se zavarjon senkit hogy Mon Mothma - aki az ellenálás vezetője - is nő. Tényleg a főszereplő nemétől lesz jó / rossz egy film / játék valóban. Vagy attól hogy van-e benne fekete szereplő ( mert volt akit meg ez zavart ) Ja... NEM.

34.
34.
KőbányaKispest
Gyerekek, semmi baj, majd a cukipofa eladja ezt is. Már megláttam a posztert tudtam, hogy az aranypofáért látni kell, mert az kurva cuki, hogy a kiscsaj megmenti a galaxyst, tervrajzot lop, szétlő mindenkit, midnenki agyán túljár és csapatot is toboroz, tehát vezető képeségekkel is megvan áldva.

Már azon se lepődnék meg, erő használó is. Mint Rey, a sivatagban 2X évig egyszer se b*szta fel senki az agyát, hogy rájöjjön, zavar van az erőben, de végül sikerült.

Disney - aranypofi - siker.
33.
33.
azureknight0715
25#
Egyetértek. Sajnos nem csak ezzel van a baj. Nagyon sok filmnél sorozatnál eljátszák ezt és valóban nekem kezd már nagyon elegem lenni ebből. Bár rey karakterével nincs bajom ettől független tényleg jobb lett volna egy férfi főszereplő. Nekem am az sem tetszik hogy mindenképpen kellett bele egy fekete, egy indiai, és még kitudja mik lesznek. Köv részekben meg tuti a fekete csávó és rey közötti hányingert kell majd nézni. Is itt ezzel csak tényleg az a baj hogy az arcunkba nyomják...
31.
31.
Mortis
#25: már megbocsáss, de az egész kommented azt kiáltja, hogy igenis hímsoviniszta vagy. nehogy már ekkora baj legyen, hogy kik a főszereplők, ha egyszerűen jó-elfogadhatóra sikerülnek( mint amilyen Rey is): a Virslipartinál furcsa módon nem voltak kommentek arról ,hogy mennyire zavarja őket ,hogy nem férfi-nő-narvál a főszereplő, hanem egy virsli.
Megértem, ha az sw univerzum a kedvenced, meg imádod a korábbi filmeket, de többek között pont ezért nem kéne, hogy zavarjon, hogy most ki van legelöl a poszteren, főleg hogy eddig Rey nemének semmi kihatása nem volt az eseményekre, vagy akár a karakterek közötti interakcióra( főleg magyarul, ahol még a harmadik személyek között sincs különbség).
fenntartom, hogy az elkövetkezendő filmekben átmehet az egész ideológiába s a jól ismert 'agenda pushing' effektusába, de én eddig ilyet nem láttam a 7. részben (mondjuk csak kétszer láttam).
Ben meg miért nőies? mert hisztizik? tudod te is nagyon jól, hogy milyen mikor pl. egy haverral szakít a bnő, aztán sír a válladon...

amúgy meg ez a csaj tényleg nem túl meggyőző, de csak az arcjátékát tekintve.
30.
30.
#25: Értem miről beszélsz de nem értek egyet ebben az esetben, nekem nagyon bejött Rey, helyes csaj és az akcentusa miatt is áll a dákó alapból :-D na de persze nem az a lényege egy star wars-nak hogy ez legyen, de nekem hozzá tett az élményhez. Ugyanígy ez a csaj is jófejnek tűnik, simán jó hősök ők is. Na persze időnként szükség van például egy Dredd-re vagy egy Predatorban megőrülnlék ha valami suna futkosna a dög elől :-D Tényleg meg kéne nézni majd a Blood Father-t Mel Gibsonnal, szakállas fater mindenkit leöl a lányáért, gecijó lesz :DDD
28.
28.
kopic
27.
27.
RangerFox
Már rég feladtam, hogy megértsem az internetes fikázókat. mind1
25.
25.
razipapi
Félre ne értsen senki, ahogy előttem is írták én is "heteróban nyomom" de nekem kezd egy kicsit elegem lenni ezekből a hatalmas feminin főszereplőkből. Nekem a tavalyi is ott bukott meg ,hogy nő volt a főszereplő. Na most nem vagyok se himsoviniszta meg semmi de egyszerüen kéne egy olyan karakter mint mondjuk Obi-Wan volt vagy mittudomén. Force Awakensben is a nő volt férfias a férfi (Kylo Ren) meg nőies. WTF?
22.
22.
markoci555
Végig azon gondolkodtam, miben láttam már a nőt, aztán csak leesett a végére :D
21.
21.
DON GONDOCS
#15: Amúgy télleg olyan mintha a tini lányok igényeihez lenne igazítva a mai filmek egy része. Éhezők viadala, Beavatott. 5 hullám, Insurgent..stb.
19.
19.
Lorthirash
nem értem miért erőltetik a nácikat :)
15.
15.
Arsenal4ever
Kar hogy ebben is egy Csipkerózsika osztja az észt mint a VII-ben. Mondom ezt úgy hogy heteroban tolom nem úgy ahogy manapság divat (olvasva a kommenteket). Disney elbassza ez van.... pedig inkább Sw mint St!! Ui. Aki (mert volt olyan) betamad azinterneten az Arsenal miatt.....hát azt tarkonbaszom egy korhintaval! Csak úgy nevelési célból! Rólad van szó igen....rólad!!! Muhhahaaa!
10.
10.
AfterLife
#4: Te is igazán követhetnéd a divatot!!! Mert hisztizni jó dolog. :D
8.
8.
Mortis
valószínűleg minőségi lesz megvalósítását tekintve s mondjuk ha valaki majd a Sithek bosszúja után ezt nézi meg a 4. rész előtt a jövőben, az ő felfogásában nem lesz ezzel semmi baj. azonban a mi távlatunkból nézve ez körülbelül olyan lesz mint a FC3 és FC4 esete, mikoris mindkettő jó, de nem teljes áron, nem különálló epizódként.
5.
5.
imchristailor
Nem tudom miért, és remélem nem én vagyok az egyetlen, de a fő szereplő nőt ki nem állhatom. Olyan edgy teen arcvonásai vannak, mint amikor az első trailerben azt mondja, hogy "So I rebel"... már ott tudtam, hogy ezt nem fogom moziban nézni.
2.
2.
Matt8888
#1: Aztán jön a vetítés
1.
1.
Angelwing
Bemutató alapján jobb lesz mint az utolsó Star Wars rész volt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...