Ingyenes karácsonyi DLC-t kap a Hitman

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Hitman decemberi frissítése ajándékot rejt, egy karácsonyi témájú bónuszmissziót tolhatunk végig 47-es ügynökünkkel, aki stílszerűen Mikulásnak öltözik. Két célpontot kell likvidálnunk az ünnepi díszbe öltözött Párizsban.

December 13-án érkezik a Holiday Hoarders című ingyenes DLC a Hitmanhez - az e havi frissítéssel együtt. Az új tartalom a karácsonyi díszbe öltözött Párizsban játszódik, ráadásul friss hó is hullott a városra. Az egyik palotában divatbemutatót rendeznek, ám két tolvaj bejutott a létesítménybe és ellopta az ajándékokat. A 47-es ügynök a gazemberek nyomába ered.

Szerencsére a megszerzett ajándékokat kinyithatjuk, és amit benne találunk, azt hasznosíthatjuk a későbbiek során. Az új küldetés mellett ünnepi kihívások is várnak a rajongókra.

Azt se felejtsük el, hogy a Holiday Hoarders mellett egy Showstopper-missziót is teljesíthetünk a francia fővárosban.

2.
2.
GAMEROD
Na majd újra leveszem steamről is kipróbálom, viszont nekem még így is kevés a játék. Hiába van benne 100 órám, hiába a rengeteg játékmód, a régebbi Hitmanek kevesebb játékidővel tartalmasabbnak, változatosabbnak tűntek és mégse volt teljes város egy-egy pálya, nyilván azért mert jól ki voltak gondolva a helyszínek főleg a Blood Moneyban.
1.
1.
Matt8888
Imádnivalóak ezek a dán kigondolások :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...