ARK Park - jövőre kinyit a virtuális Jurassic Park

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Snail Games megerősítette, jövőre mutatkozik be az ARK: Survival Evolved VR-os mellékága, az ARK Park. A Jurassic Parkra hajazó koncepció PlayStation VR-ra, Oculus Riftre és HTC Vive-ra is elérhető lesz.

A Snail Games tájékoztatása szerint valamikor jövőre újabb kiegészítővel bővül az ARK: Survival Evolved, a játék ugyanis 2017-ben kapja meg korábban beharangozott VR-mellékágát, a Jurassic Park-szerű ARK Parkot.

Szabadon bejárható hatalmas területet kapunk majd, ahol sétálva, dinóháton vagy akár autóba ülve is élvezhetjük a túrát. A kaland közben rengeteg különböző fajjal találkozhatunk, ráadásul a kirándulásokat nemcsak egyedül, de akár barátainkkal is átélhetjük. Barangolásaink során úgynevezett "génkockákat" gyűjtögethetünk, amelyek a játék világában szétszórva találhatóak, segítségével pedig a lényeket tartalmazó könyvtárunkat tudjuk frissíteni, hogy aztán ebből a tudástárból minden lehetséges információt megtudjunk az egyes fajokról.

Ez azért is lesz fontos, mert lehetőségünk lesz az adott fajok megszelídített változatait etetni, de akár interakcióba is léphetünk velük, miközben ezúttal is személyreszabhatóak lesznek a lények. A bejelentésből az is kiderül, hogy kapunk egy fotómódot is, ami lehetővé teszi, hogy akár szelfiket is készítsünk.

A VR-kaland nemcsak PlayStation VR-ra, de Oculus Riftre és HTC Vive-ra is elérhető lesz.

2.
2.
abydos
Pont tőlük jön VR játék? Szerintem az egyik leghíresebb csapatról beszélünk aki KÉPTELEN játékot optimalizálni :D Nincs olyan játékuk, ami ne borítana földre sírva bármilyen erős gépet :D 20 stabil FPS-t nem képesek kicsikarni a konzolokból és gépekből se nagyon, akkor mi lesz itt VR-ban? :D (én már próbáltam VR-ban játékukat, fantasztikus élmény volt, de hogy ezt miyen varázslattal hozzák el stabilan PS4-re, azt nem tudom elképzelni tőlük, egyszerűen pocsék ez a csapat optimalizálás terén)
1.
1.
mestermagyar
A survival játékok között szerintem egyértelmű, hogy ez a fejlesztőcsapat öli bele a legtöbb időt és pénzt, hamár van miből. ÍGY kell többtucat emberrel játékot/játékokat írni, mégha rengeteg is lesz lassan a DLC meg a spinoff játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...