Egy hónapot kell még várni a Megtorló-sorozatra

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 19.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix egy új trailer társaságában jelentette be, hogy mikor számíthatunk a Jon Bernthal főszereplésével készülő Megtorló-sorozatra. Ha az Igazság Ligája-filmet is megnéznéd, sűrű programra készülhetsz!

Habár a bejelentést valószínűleg a New York-i Comic-Conra szánta a Netflix, a Las Vegasban történt események miatt úgy döntött, hogy lefújja a rendezvényre szánt Megtorló-panelbeszélgetését. Így mostanáig kellett várnunk a dátumra és az új trailerre: eszerint november 17-én, az Igazság Ligája-film premierjének napján debütál a The Punisher.

A Megtorlót Jon Bernthal alakítja, őt már láthattuk ebben a szerepben a Daredevil második évadában. Az új kedvcsináló kevésbé akciódús, mint az első, és inkább azt hivatott bemutatni, hogy mi motiválja majd Frank Castle-t a történet során. 

6.
6.
Rézfánfütyülő
Várom. Mindkét trailer jól sikerült, Bernthal pedig vitán felül a legjobb live action Punishert hozta ami csak volt - Tomas Jane jól nézett ki, de nem volt karakterhű, Stevenson pedig szintén jól nézett ki, és hű is volt, csak éppen a Warzone nem nagyon akarta emberi lényként mutatni - a Daredevil s02ben. Voltak kétségeim, de az első 4 rész elég hamar megvett, főleg a 4. rész végi temetős jelenet.

Ami miatt mégis kicsit fura érzéseim vannak ezzel kapcsolatban az a háttérsztori módosítgatása. A Punisher kb a legegyszerűbb hős a felszínen, de ezt most kicsit megcsavarták, sőt, átvitték a fő bosszúcélpontot a hadseregre és a nemzetvédelemre, ami elég messze van az alapkoncepciótól - olyan messze, hogy nem annyira értem, miért fog ez a fickó bandákra vadászni, ha végez a mostani célponttal.

Talán az beszél belőlem hogy valamiért a Welcome Back Frank-et akartam látni adaptálva, de úgy nézem, lesz itt pár részlet beemelve a legjobbakból - a katonai flashbackek és az első, kalapácsos teaser a Born-ra utal 100%san.

Annak viszont örülök, hogy egyelőre úgy tűnik nem hozzák be azt, amit az utolsó Punisher max széria hozott - tehát nem akarja Frank elhagyni a családját a hazatérés után. Mindig jobban szerettem azt a koncepciót ,hogy azt hitte a családja megmentheti a háború elől, de aztán elhozták neki a háborút, mint azt ,hogy sosem jött vissza a háborúból, mindössze egy erőszakra éhes váz volt, aki csak indokra várt ahhoz hogy átessen a ló túloldalára.

Hadzsime: én már a Daredevilben is figyeltem ezt, de nem nagyon láttam, meg is lepett :D
5.
5.
Necreon
John Bernthal-t a TWD Shane-je óta imádom és iszonyat erős alakítást hozott a Daredevil S02-ben is (mondjuk jól is volt megírva a karaktere nagyon szvsz), borzasztóan várom a saját sorozatát.

Egyébként GK staff: nem tudom tapasztaljátok-e de úgy egy hete firefox alól engem speciel nem enged kommentelni. NoScript és AdBlock fut, át van engedve az oldal mindkettőn, soha semmi baja nem volt. Rákattintok hogy hozzászólás elküldése, a gomb animációja megy, de nem történik semmi. Chrome alól fasza. De ha már a böngészőknél járunk, mobilon opera miniből nem lehet belépni se mert visszadob azzal hogy rossz jelszó.
4.
4.
hadzsime
Kíváncsi vagyok, hogy vajon itt hányszor fogja dörzsölgetni a fejét :D
https://youtu.be/rNxvo8AcpQQ?t=4m27s
3.
3.
Yanez
A Gotham-on kívül már feladtam minden héró sorozatot, és annak megvan az oka. Ennek viszont nagy esélyt adok, a Daredevil-ben tapasztaltak alapján. Plusz a színész is nagyon jól játszik! Már a TWD-ben is hatalmasat alakított.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...