Onrush - versenyzés és zúzás

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 5.
  • Videó
Link másolása
A Motorstorm szellemi örökösének szánt Onrush az eddigi látnivalói alapján nem tűnt egy izgalmas utódnak, de a mostani kedvcsináló szerint nemcsak sokat szépült a játék, de piszkosul szórakoztatónak is ígérkezik a koncepció.

Az Onrush az árkádosabb, pergős versenyekre lesz kihegyezve. Kezdetben nyolc járműosztály kap majd helyet benne, ráadásul mindegyiknek lesz egyfajta Rush-módja, amely elsütésével egyedi képességeket csalhatunk elő. A hangsúly pedig nemcsak a versenyzésen, hanem az állandó zúzáson és akrobata mutatványokon lesz, azaz nagyon látványos kerék kerék elleni összecsapások várnak majd ránk.

A játék a tervek szerint június 5-én érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
Őrnagy
#4: Mostanában sokat játszom a Driveclubbal. Ennek a fejlesztését miért hagyták abba, el nem tudom képzelni...
4.
4.
kamgecam
Motorstorm Remake fuck yeah! Ezt a játékot a codmaster-hez igazolt evolution games készítette akiknek a Driveclub-ot köszönhetjük, meg a motorstorm szériát amit az Onrush is hozz hangulatban!
Valamit nagyon elbaszott a sony hogy egy ilyen fejlesztő gárdát elengedett a kezei közül. Hülye marhái! Mindegy hála a codemasters-nek hogy bevették az egész csapatot és respect nekik!!!
1.
1.
PaprikaJancsi
Úgy hiszem szép számból álló közönséget tudhat majd magának ez a játék. Elég szórakoztatónak tűnik a videók alapján, tipikus arcade fun az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...