Visszatér a Sakura Wars-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega hosszú szünet után visszahozza a Sakura Wars-sorozatot: az egyelőre Project Sakura Wars munkacímen futó fejlesztés jövőre jelenik meg, ráadásul nemcsak Japánban, hanem nálunk is!

A Sakura Wars-játékok alapvetően taktikai szerepjátékok, a játékmenetük azonban a randiszimulátorokból és a vizuális novellákból is kölcsönöz elemeket, így az ínyencek mind a tíz ujjukat megnyalják utána. Az első rész még 1996-ban jelent meg Sega Saturnra, majd a sorozat harmadik és negyedik része átköltözött Dreamcastre, Japánon kívül azonban sosem tették tiszteletüket ezek a játékot.

Az eredetileg 2005-ben PS2-n debütált ötödik rész jutott el nyugatra először, és az is csak 2010-ben egy Wii-s port társaságában, ennek tükrében tehát érthető, hogy miért olyan nagy szó, hogy a Sega úgy döntött: a hosszú szünet után 2020 tavaszán megjelenő PS4-exkluzív folytatás már nyugaton is boltokba kerül. Az új rész egyelőre a Project Sakura Wars munkacímet viseli, és egyelőre annyit lehet tudni róla, hogy a története tíz évvel az előző felvonás eseményei után játszódik a negyvenes évek Tokiójában.

1.
1.
hedzsooo
NA, hátha + a végén PC-re is megjön a kedvük ezt a címet is kihozni... :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...