Ghost Recon-bejelentést teasel a Ubisoft?

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 4.
  • Teaser
Link másolása
Egy fiktív céghez tartozó weboldalt lőtt fel nemrégiben a Ubisoft, amely egy május 9-én esedékes bejelentést teasel. A Skell Technology ismerős lehet a Ghost Recon univerzumából, persze ettől még lehet, hogy más Tom Clancy-címről van szó.

Ahogy közeledik az E3, lassan beindul a kiadók marketinggépezete, így nem meglepő, hogy egy teaseroldalt lőnek fel a netre, amely egy közelgő sikercímet igyekszik jó előre beharangozni. Ezúttal a Skell Technology nevű fiktív cég weboldalát lőtte fel a Ubisoft, ahol egy május 9-én esedékes bejelentésnek ágyaznak meg. 

A Skell Technology egyébként a Ghost Recon: Wildlandsben is feltűnt, szorosan kapcsolódik Tom Clancy univerzumához, így nagyon is elképzelhető, hogy egy újabb játékot kapuk a licenc alapján. Fentebb az egyik menüpontban elérhető, civil drónokról szóló videót tettük közzé. 

Ha van egy kis szerencsénk, a régóta parkolópályán heverő Splinter Cell kerül elő. 

51.
51.
FrankBlack
#50: bocs, dpad jobbra hosszan a redeploy
46.
46.
godach
#43: Nemnem bocsi. Több lap van megnyitva több kommenttel aztán valamiért a "LiquidSnake" nevű felhasználó csodára értettem, csak összekevertem a nagy sietségbe. Sorry
43.
43.
Ps fanboy
#40: Most velem is ezt játszod? Azzal gyanúsítasz, hogy nem egy accom van? Pedig tudtommal csak ez az egy van, ugyanis nincs szükségem több accra ahhoz, hogy a véleményem elmondjam.Talán nem magadból kéne kiindulni. De az az igazság, hogy ezt már másoknak is felhánytorgattad, olyanoknak akik már jóval régebben itt vannak mint én, és ismered is őket. Fránya egy dolog ez a hosszútávú memória. Azt meg magyarázd már el, hogy mi volt abban bunkóság amit leírtam. Szerintem csak te vagy túl érzékeny, ezesetben így jártál.
39.
39.
Ps fanboy
#35: Egyébként bennem még él a remény, hogy ez a DS még nincs lezárva. Az igaz, hogy az EA ebben a genben egy teljessen más úton járt, mint az X360/Ps3 idején, de talán a visszajelzések, és a Jedi Fallen sikerén (márha az lesz) felbuzdulva, visszatalál ahová kell és folytatják ezt az amúgy remek horror szériát.
35.
35.
kryszisz
#32: A második rész amúgy valóban jobb volt minden téren, főleg ami a protagonistát illeti. Plusz én a Mass Effect 2 miatt megkaptam az N7 rucit, ami nagyon badass módon nézett ki. A 3. rész viszont nagyon nem lett jó, az awakened DLC remek lett, belebegtetve egy király folytatás képét, de ugye sajnos abból nem lett semmi-.-
18.
18.
Juha
#15: Ez a tömegeknek szánt kiadások "ára". Régen kitalált valamit egy csapat, és esetleg némi változtatással egy kiadó kiadta, így vagy bejött, vagy nem.
Ma már minden nagyobb fejlesztő a sikeres formulákat "ülteti át" a saját projektbe, ezért lassan a saját rész el is törpül a halmazban, nehezebb kiszúrni.
Nem csak játékoknál van ez amúgy, nemrég vettem új(abb) autót, és a kezdeti lelkesedés a sok-sok extra miatt valahogy pár hét alatt elmúlt, hiába tudom, hogy a régi már öregnek számít, és kisgyerekes családnál azért biztonságosabb lehet egy 18 éves helyett egy 2 éves kocsi, azért a régiben több kreatív megoldást fedeztem fel, még több éves használat után is újdonság volt pl. a napfény erejére reagáló automata klíma, amit azóta sem láttam/hallottam a felsőkategóriában sem, pedig MŰKÖDÖTT! Ez is hiányzik, na meg pl. a kis műanyag csipesz a szélvédő bal szélén, hogy a parkolójegyet ne vigye le a szél. Filléres megoldás, de akkor még tényleg az igényekre is figyeltek. Uff.
6.
6.
FrankBlack
#5: +1 a sztori szál kb. annyi, de akiknek nagyon bejön több száz órát is bele tudnak pakolni, mint pl. én is. Dicséretes szerintem hogy máig rendszeresen kap frissitéseket, nemrég jött ki hozzá ingyenes story tartalom is. Most hétvégén amúgy ingyen játszható, és 70%-os kedvezménnyel megvásárolható máj. 13-ig pc-re, és konzolokra is.

Én mostanában tértem vissza a játékba megint, miután már kicsit kezdtem unni Washington-t (Division 2) és benne a sok ikonokat. Ezt most teljesen HUD mentesen játszom, így most nekem egy felüdülés, és hatalmas élmény. Mint lopakodós játék szerintem elég gáz, mert az AI bamba, süket, vak, de amikor már végre észrevesznek akkor engage módban elég parázs tűzharcok tudnak lenni. Csak a helyett a fránya (un)intelligens automata fedezékrendszer helyett pl. a division-féle de jó lett volna ebben is. De már csak a lenyűgöző tájakat miatt is élvezet benne csak barangolni is. Van bőven hibája, de azok ellenére is nekem örök kedvenc, amihez rendszeresen visszatérek. Most is épp azzal megyek.

A hirhez: örülnék egy Ghost Recon, vagy Splinter cell bejelentésnek. A Blacklist tervben van, hogy a közeljövőben újrajátszom, mert az is nagyon jó kis game.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...