Zombie Army 4 - rémálomba illik ez a PS4-es feature

  • Írta: szlav
  • 2020. február 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár a DualShock 4 beépített hangszóróját általában csak a PlayStation 4 exkluzívjai használják ki igazán, akad néha egy-egy multiplatformos cím, ami meglep minket. A Zombie Army 4 valószínűleg sok játékosra a frászt hozza majd.

Őszinte leszek, csúnyán megkésve szántam magam arra, hogy befektessek egy PlayStation 4-re, cserébe viszont a jelengenerációs konzolon a Horizon: Zero Dawn az első játékaim egyike lehetett. Az elejétől a végéig imádtam Aloy kalandját, de amikor a főhősünk Focus-ketyeréje a kontroller hangszórójából kezdett csipogni, szinte reflexszerűen ugrottam az opciók közé, hogy kikapcsoljam ezt a funkciót, ettől a perctől kezdve pedig vissza sem néztem rá.

Micsoda remek döntés volt ez! Biztos vagyok benne, hogy falra másztam volna, ha a Death Strandin túrája alatt a kontrolleremből sírt volna a BB, arra pedig komoly pénzt mernék tenni, ha éjszaka egy gyors pisiszünet után, teljesen gyanútlanul meghallottam volna, hogy mit művel a Zombie Army 4, akkor másnap minimum a kardiológián ébredek.

Nevezzük easter eggnek vagy fícsörnek, de a végszó az, hogy a Rebellion jó ötletnek találta, hogy a DualShock 4 zombihangon, hörögve hívjon minket játszani, ha netán félretesszük a kontrollert egy rövid időre. Hálás vagyok azoknak a szerencsétleneknek, akik még azelőtt dokumentálták volna az esetet, mielőtt a saját bőrömön tapasztaltam volna ezt - be kell vallanom, poénnak tényleg jópofa az ötlet, de örülök, hogy mégsem kell felgyújtanom a lakást egy lidércnyomás alatt lévő kontroller miatt.

A Zombie Army 4: Dead War egyébként néhány napja megjelent PC-n, Xbox One-on és persze PlayStation 4-en - a launch trailert erre találjátok!

4.
4.
Yanez
Mad Max-ben gyakran használja a hangszórót és hát nekem baromira bejön. Ezt a featuret remélem a PS5-ös kontrolleren is viszontlátom, akár továbbfejlesztett verzióban. Amit pedig még jobban remélek, hogy a jövőben több játék kihasználja majd!
3.
3.
Robilluma
Milyen gyogyós az aki kirohan segítségért mert hang jön ki a kontrollerből :DDD Mentális segítség az biztos h kell neki... Zombis játékkal jáccik de betojik ha hörög a kontroller. Anyáááááám.
2.
2.
Robilluma
Bezzeg ha Aloy hívott volna hogy mentsd meg mert túl hideg a patak vize amiben megmártózott :)) Ki se mentél volna pisiszünetre, direkt letetted volna időnként a kontrollert :D
Nagyon jópofa ez a zombis effekt. Tuti nem hagynám ki és bekapcsolnám. BB is bömbölt mint a fába szorult féreg :DDD
1.
1.
A Pulyka
"my lil bro was playing the game when this shit happened, he ran out of the room crying shouting for help and fell from the stairs. We had to go to hospital, thanks to this brilliant feature..."

Top komment a youtube-rol :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...