Új játékokat jelentett be a PlayStation Talents

  • Írta: gorien
  • 2022. február 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony Interactive Entertainment a PlayStation Talents programon keresztül segíti a spanyolországi független stúdiókat, hogy játékötleteiket megvalósíthassák és eljuttathassák a közönséghez. A cég most újabb címeket karolt fel.

A PlayStation Talents már hét éve segít abban, hogy a spanyolországi, általában elsőalkotásos fejlesztőstúdiók megvalósíthassák a játékaikat. A Sony Interactive Entertainment spanyol részlege tegnap négy új játék támogatását jelentette be, amelyek jelenleg is készülnek, és talán még idén meglátják a napvilágot PlayStationön.

Dark Life: Excalibur

A Zero Studios alkotásában Aront vezetjük, akinek a családját lemészárolták, de bosszút állhat Yorkon, az óriások királyán, ha megszerzi az Excaliburt, és megtanulja forgatni. A Dark Life: Excaliburban minden ölés pontokat ér, amelyeket a legendás kard fejlesztésére és testre szabására költhetünk el: a különböző képességeket a kedvünkre keverhetjük, hogy a játékstílusunkhoz leginkább illeszkedő fegyver legyen a végeredmény.

Neon Blood

Egy olyan jövőben, ahol a harmadik világháború elemésztette a Földet, az emberiség maradéka a Viridis nevű óriásvárosban él, ami két részből áll: a gazdagoknak otthont adó Bright Cityből, illetve Blind Cityből, ahol a nincstelenek nyomorognak. Axel McCoy detektív az utóbbiban él, és elhatározta, hogy forradalommal törli el a társadalmi egyenlőtlenségeket. A ChaoticBrain Studios szerint a Neon Blood leginkább a JRPG-kre fog hasonlítani.

Slaughter No Hit

Yael egész életében hentesként dolgozott, szabadidejében pedig horgászott és vadászott – ezért amikor megtudja, hogy a túlvilágon az alapján ítéltetünk meg, hogy mennyi állattal végeztünk, értelemszerűen nem túl boldog. A Slaughter No Hitben az ő kalandját követhetjük, amelyre hűséges köténye, Pat is elkíséri: együtt próbálják jóvátenni Yael bűneit.

The Silent Swan

A Studios Circenses a The Silent Swannal olyan léptékű világot akar a játékosok elé tárni, amilyet még nem tapasztaltak meg sétaszimulátorban. A rejtélyekkel és titkokkal teli történetet egy, a nyíltvilágú játékokra hajazó környezetben helyezik el, azaz viszonylag nagy szabadságunk, de így is gondosan megtervezett, a cselekményhez szorosan kapcsolódó helyszíneket fedezhetünk fel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...