Bemutatkozott a Pokémon Scarlet & Violet

  • Írta: szlav
  • 2022. február 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A hivatalos Pokémon-nap alkalmával lepörgött a Pokémon Presents legújabb adása. Az évfordulóra sok érdekességgel készültek a japánok, de a legfontosabb hír, hogy bemutatkozott a széria következő páros fejezete, a Scarlet és a Violet.

Habár a legtöbb rajongó még a Pokémon Legends: Arceus tágas világában hajkurássza a szörnyecskéket, a The Pokémon Company biztosított bennünket arról, hogy az év második felében sem maradunk kalandok nélkül. A franchise évfordulójára időzített előadás során számos érdekességet láthattunk, így megtudhattuk, hogy számos különféle eseménnyel ünnepel a Pokémon Masters EX, a Pokémon Café Remix, a Pokémon Unite, a Brilliant Diamond & Shining Pearl, no meg a korábban említett Legends: Arceus. Mindez azonban a jéghegy csúcsa volt, hiszen az előadás végén várt bennünket az igazi nagy csattanó.

Bemutatkozott ugyanis a széria következő nagy állomása, az év végén érkező Pokémon Scarlet és Violet. Egyelőre ugyan nem sokat tudtunk meg a Game Freak fejlesztéséről, az előzetes során vethettünk néhány pillantást a színes játékvilágra, illetve az újonc trénerek három új kezdő Pokémonjára. Ismerkedjetek meg a fenti képen látható Sprigatitóval, Fuecocóval és Quaxlyval!

Ezt tartogatta tehát a mai Pokémon Presents. A teljes adást itt nézhetitek vissza:

2.
2.
Ooorky
Ez annyira japán, hogy már nagyon.
1.
1.
xsbrx
Szokásos Game Freak "minőség".
De sebaj ezt is veszik majd, mint a cukrot szóval nagy szükség nincs rá hogy valami igényesebbet nyújtsanak. De az hogy a legnagyobb franchise csak erre képes évek óta, az vicc.
Pláne egy Xenoblade 3 vagy SMTV trailer után, inkább egy rossz vicc az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...