God of War: Ragnarök - csak óvatosan, már terjednek a spoilerek az interneten!

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 24.
  • Hír
Link másolása
Egy sajtópéldánnyal rendelkező játékos osztott meg néhány spoileres screenshotot, nem árt a következő napokban óvatosan böngészni a Twittert és a Redditet!

Ahogy azt a Facebook-oldalunkon mi is megemlítettük, a sajtóhoz már eljutottak a november 9-én megjelenő God of War: Ragnarök tesztpéldányai, azonban november 3-ig nem mondhatunk ítéletet a játék felett - és természetesen a sztori fordulatait sem oszthatjuk meg veletek.

Nem mindenki tartotta be ugyanakkor a Sony embargós előírásait: egy sajtópéldánnyal rendelkező Twitter-felhasználó (nem feltétlenül szándékosan, valószínűleg inkább egy rossz beállítás miatt) megosztott ugyanis néhány spoileres screenshotot az anyagból, amelyek annak rendje és módja szerint önálló életre keltek a közösségi médiában. Mi a magunk részéről direkt nem linkelünk semmit a témában, és ti se tegyétek: ne feledjétek, elrontani más játékát nem menő!

Sajnos az ehhez hasonló sztorik rendszeresen előfordulnak, legutóbb a Gotham Knights kapcsán történt ilyen eset - igaz, ott egészen más okokból.

2.
2.
nomator
#1: Volt idő, amikor hangos volt tőle a net még a megjelenés után is, úgyhogy örülök hogy eddig el tudtad kerülni és van lehetőséged vakon végigtolni, én anno belefutottam és rányomta a bélyegét az első végigjátszásra.
A God of War esetében nem követem el ugyanazt a hibát, az embargó után lesz még rizikós, de az 2 nap összesen.
1.
1.
DarkLord
Szerintem ez a spoiler dolog is olyan, ha akarod simán elkerülöd és ennyi. Én a mai napig fogalmam sincs róla mi történt a Last of Us 2-ben, pedig elméletileg az is kiszivárgott már a megjelenés elött és nem mai játék...de mivel , majd valamikor végig akarom játszani így soha nem kerestem rá. Mondjuk más téma, de sport eseményeket hamarabb el lehet spoiler-ezni, mert ott bedobja az eredményt és annyi az egésznek, bármilyen ártatlan web oldal is akár, ha ugye az ember sok dolgot keres adott sporttal kapcsolatban. Mondjuk ugyanez igaz adott játékra is, mert akkor olyan ajánlott videók jönnek stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...