Visszatér a Battlefield 4 producere a DICE-hoz

Link másolása
Igazi Battlefield-veterán fejlesztővel erősödik az EA tulajdonában lévő DICE fejlesztőcsapata. Célja pedig elég ambiciózus, vissza akarja állítani a franchise egykori dicsfényét.

A játékos közösségekben mind a mai napig vitatéma, hogy a Battlefield harmadik, vagy negyedik része volt-e a jobb. Abban viszont nagy egyetértés van, hogy mindkét rész jobb volt, mint a tavaly megjelent Battlefield 2042. Ugyan a csúfos bukás után a DICE igyekszik megtenni mindent, hogy jobb színben tüntesse fel az alkotását, folyamatosan érkezik hozzá az újabbnál-újabb frissítés, továbbá megnyugtatták a játékosokat, hogy tanultak a játék hibáiból.

David Sirland neve sokakban ismerősen csenghet, ő volt ugyanis a Battlefield 4 vezető producere. Ugyan azóta elhagyta a DICE berkeit, és a Vampire: Bloodhunt fejlesztésénben segédkezett, most azonban Twitteren jelentette be, hogy visszatér az EA fejlesztőcsapatához. A szakember igen ambiciózus tervekkel érkezett a stúdióhoz, ugyanis nem eltitkolt szándéka, hogy visszaállítsa a Battlefield-franchise egykori dicsfényét, és jobbá tegye azt, mint valaha. Kíváncsian várjuk, vajon sikerül-e ezt elérnie.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...